Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Black Up Blush Plum: The Mother of all Blush!

“The mother of all blush”, dit is hoe ik deze Black Up New Blush in de kleur Plum noem. De blush die ik kocht toen de ‘gat-in-mijn-hand-verschijnselen’ opspeelden. Had ik een nieuwe blush nodig? Nee. Wat deed mij besluiten deze Black Up New Blush dan toch te kopen? Het was nieuwsgierigheid. Just plain ol’ simple, low down dirty nieuwsgierigheid. Ik had namelijk geen een blush van Black Up in mijn make-up stash. Hoe dan ook. Dit is de blush die ik nu inmiddels maanden lang dagelijks op heb.

The mother of all blush: Black Up New Blush Plum

Maanden in gebruik & worn out as hell

“I don’t think so!”

Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt omdat ik eerder had gezien dat de blushes van Black Up goed gepigmenteerd zijn en de kleuren aardig opvallend zijn te noemen. De verkoopster- ja, het was haar schuld- pakte deze blush en zei: “ik weet een blush die mooi zal staan bij jouw huidskleur!” En weg was ze.

Black Up New Blush photo Black_Up_New Blush_Plum_zps1qkxevnc.jpg

The mother of all blush: Black Up New Blush (Plum)

Enige seconden later demonsteerde ze de kleur, nadat ze snel zei: “de kleur zal er op je huid minder paars uit zien dan je nu denkt.” Ik zag namelijk de paarse kleur en schrok: “who, me?! I don’t think so….!” Dit werd uiteindelijk: “I DO think so!”
Black Up New Blush photo Black_Up_New Blush_Plum_shimmer_zpsmemmjtps.jpg

Black Up New Blush (Plum) met shimmer

1 van mijn favorieten

Maanden later behoort deze Black Up New Blush nog steeds tot één van mijn favorieten. De kleur die ik heb, Plum NBL03, is een blush die ik praktisch dagelijks kan dragen omdat ik kan spelen met de intensiteit. Het is pruim kleurige blush met een vleugje bordeaux en lichte shimmer.

Anderen lazen ook
Goodiebag Giveaway #1

Black Up New Blush photo Black_Up_New Blush_Plum_swatch_zpsrgjgrzs9.jpg

Swatch Black Up New Blush (Plum) zonder flitser

Als ik een frisse look wil hebben, gebruik ik deze blush heel licht. Zodra ik een night time look wil met dat kleine beetje extra little drama, zet ik de kleur meer aan. Deze blush staat mijn vriendin die een donkere huidskleur heeft, ook erg geweldig!
Black Up New Blush photo Black_Up_New Blush_Plum_swatches_zpsnrjrekvh.jpg

Swatch Black Up New Blush (Plum) met flitser

Verkoopinformatie 

Black Up New blush is verkrijgbaar in 12 geweldige en goed gepigmenteerde kleurtinten. Ze kosten €23,95 per stuk en zijn online te koop bij Douglas.nl (klik op de link voor meer verkoopinformatie).

Black Up New Blush photo Black_Up_New Blush_Plum_look_zps7lqunlx2.jpg

Black Up blush subtiel op mijn wangen. Foto gemaakt met front camera mobiel. De eyeliner die ik op de foto draag is van essence (klik op de link voor review & info).

De kleur die ik heb gekocht is NBL03 Plum. Op mijn blush bucket list staan nog de kleuren:
  • Bright Pink (NBL01);
  • Ultraviolet (NBL02);
  • Coral (NBL05);
  • en Neon Orange (NBL06).

Q | Ben je bekend met de blushes van Black Up. Welke blush kleur gebruik jij het liefst? Of ken je het make-up merk überhaupt niet?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.