Skip to Content

Deze Black Up blush is the mother of all blush!

“The mother of all blush”, dit is hoe ik deze Black Up blush noem. Het is mijn favoriete blush en ik draag het dagelijks. Nu al een aantal maanden lang.

Black Up is in Nederland te koop bij Douglas.nl. De kleur die ik heb gekocht is NBL03 Plum. De andere kleuren zijn:

  • Bright Pink (NBL01);
  • Ultraviolet (NBL02);
  • Coral (NBL05);
  • en Neon Orange (NBL06).

“The mother of all blush”, dit is hoe ik deze Black Up blush in de kleur Plum noem. De blush die ik kocht toen de ‘gat-in-mijn-hand-verschijnselen’ opspeelden.

Had ik een nieuwe blush nodig? Nee. Wat deed mij besluiten deze Black Up New Blush dan toch te kopen? Het was nieuwsgierigheid. Just plain ol’ simple, low down dirty nieuwsgierigheid. Ik had namelijk nog geen blush van Black Up in mijn bezit.

Hoe dan ook. Dit is de blush die ik nu inmiddels maanden lang dagelijks opdoe.

The mother of all blush: Black Up New Blush Plum
Maanden in gebruik & worn out as hell

“I don’t think so!”

Mijn nieuwsgierigheid werd gewekt omdat ik eerder had gezien dat de blushes van Black Up goed gepigmenteerd zijn en de kleuren aardig opvallend zijn te noemen. De verkoopster- ja, het was haar schuld- pakte deze blush en zei: “ik weet een blush die mooi zal staan bij jouw huidskleur!” En weg was ze.

Black Up blush review
The mother of all blush: Black Up New Blush (Plum)

Enige seconden later demonsteerde ze de kleur, nadat ze snel zei: “de kleur zal er op je huid minder paars uit zien dan je nu denkt.” Ik zag namelijk de paarse kleur en schrok: “who, me?! I don’t think so….!” Dit werd uiteindelijk: “I DO think so!”

Black Up blush review
Black Up New Blush (Plum) met shimmer

1 van mijn favoriete blush

Maanden later behoort deze Black Up New Blush nog steeds tot één van mijn favorieten. De kleur die ik heb, Plum NBL03, is een blush die ik praktisch dagelijks kan dragen omdat ik kan spelen met de intensiteit. Het is een pruim-kleurige blush met een vleugje bordeaux en lichte shimmer.

Black Up Plum blush swatches
Swatch Black Up New Blush (Plum) zonder flitser

Als ik een frisse look wil hebben, gebruik ik deze blush heel licht. Zodra ik een night time look wil met dat kleine beetje extra little drama, zet ik de kleur meer aan. Deze blush staat mijn vriendin die een donkere huidskleur heeft, ook erg geweldig!

Black Up Plum blush swatches
Swatch Black Up New Blush (Plum) met flitser

Ben je bekend met de blushes van Black Up?

Waar kun je Black Up kopen?

Black Up New blush is verkrijgbaar in 12 geweldige en goed gepigmenteerde kleurtinten. Ze zijn online te koop bij Douglas.nl (klik op de link voor meer verkoopinformatie).

Black Up New Blush photo Black_Up_New Blush_Plum_look_zps7lqunlx2.jpg
Black Up blush subtiel op mijn wangen. Foto gemaakt met front camera mobiel. De eyeliner die ik op de foto draag is van essence (klik op de link voor review & info).

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mayra Belfor

Monday 27th of June 2016

❤️ it!

MacBlogster

Monday 27th of June 2016

Thank you ?

Talise Loy

Thursday 27th of August 2015

Talise Loy liked this on Facebook.

Safina Azadkhan

Thursday 25th of June 2015

Safina Azadkhan liked this on Facebook.

Iromy Mendes

Thursday 25th of June 2015

Iromy Mendes liked this on Facebook.

Sewbarangsingh Anita

Wednesday 24th of June 2015

Sewbarangsingh Anita liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.