Top

H&M blush: Imperial Red, Pink Peach & Tango Pink

H&M heeft een nieuw beauty assortiment. De verpakkingen zien er mooier uit, maar is de kwaliteit er ook op vooruit gegaan? Ik kocht 3 blush verpakkingen om dit gegeven te testen.H&M Beauty Collectie

Eerder liet ik al weten te spreken te zijn over de blushes van H&M. Dit betrof echter de oude make-up collectie. Daarnaast heb ik ze al een tijdje in huis en wordt het tijd om ze weg te gooien, aangezien je blush volgens hygiëne richtlijnen enkel 2 jaar kunt bewaren. Een mooi excuus om het nieuwe H&M beauty en make-up assortiment te bekijken, en dan met name de blush collectie.

 photo HM_Pure_radiance_blush_zpsnbkbqdqr.jpg

Nieuwe H&M blush Collectie

Lees ook mijn review over de Liquid Lipsticks van H&M

Versmelt met de huid 

De nieuwe H&M blush collectie bestaat uit 11 verschillende kleuren. H&M omschrijft de nieuwe poederblush collectie als volgt:

“Een zachte poederblush voor een natuurlijke, gezonde glans. De lichte formule versmelt met de huid, laat zich gemakkelijk in meerdere lagen aanbrengen.”

Nieuwe H&M beauty collectie: H&M blush

V.l.n.r. Imperial Red, Pink Peach, Tango Pink

Mijn Blush aankoop

Ik kocht de 3 volgende poederblush kleuren:

  • Pink Peach
  • Imperial Red
  • Tango Pink
 photo Swatches_HM_poeder_blush_zpslus2ohrw.jpg

v.l.n.r. Pink Peach, Tango Pink & mperial Red,

Opvallend

Wat opvalt is dat H&M blush duurder is geworden. Voorheen betaalde je €3,95 per poederblush met een inhoud van 7,2 gram. Nu is de prijs opgekrikt naar €7,99 en krijg je 5 gram. De verpakking ziet er echter luxer uit en er zijn meer ingrediënten aan toegevoegd. Hierdoor is de poederblush wellicht ook minder lang houdbaar: de oude was 24 maanden houdbaar. De nieuwe is 18 maanden te gebruiken.

 photo HM_Beauty_Blush_ingredienten_zpsjdgk9ldz.jpg

Ingrediënten oude vs nieuwe H&M blush

Imperial Red

Imperial Red is wat mij betreft de meest opvallende kleur uit de poederblush collectie. Deze moest en zou ik dus meenemen.

 photo HM_Blush_Imperial_Red_zpskschlzzf.jpg

H&M blush Imperial Red

Eenmaal op de huid aangebracht valt de roodheid van de kleur redelijk mee. Persoonlijk denk ik dat deze kleur veel mooier zal zijn op een donkere huid omdat je in dat geval de kleur beter zult zien.

 photo HM_poeder_blush_imperial_red_zpsoejgb1s9.jpg

H&M Imperial Red

Kortom, deze H&M blushes hebben een goede gemiddelde pigmentatie. Aan het einde van de middag, is het wel noodzaak om bij te werken als je geen fixing spray gebruikt. Echter doordat ze niet heel heftig zijn gepigmenteerd, is het gemakkelijk om hier dagelijks naar te grijpen en de kleur op te bouwen. Je zult niet snel op een clown lijken.

 photo HM_blush_Tango_pink_zps9gegmdqj.jpg

Tango Pink duidelijk aangebracht

Imperial Red en Tango Pink zijn kleuren die ik vaker zal gebruiken. Pink Peach geef ik weg aan een vriendin of aan mijn dochter, zij heeft een lichtere huid waardoor de koelere kleur waarschijnlijk beter matcht.

H&M blush photo HM_blush_Pink_Peach_zpsupnfjzer.jpg

H&M blush Pink Peach licht aangebracht

H&M Cream Blush

Tegenwoordig heeft H&M ook een cream blush collectie. Hier heb ik tevens 1 exemplaar van in bezit, maar hier zal ik een andere review over schrijven.

Anderen lazen ook
Vintage make-up in 5 stappen: Sleek iDivine Storm

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    Wat een leuke doosjes!
    Ik zie er zeker 2 die ik graag zou willen kopen op die het meeste pigment afgeven.

    Mooie dag Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar