Top

Velvet Lip Cream & Lush Lip Vinyl: H&M Liquid Lipsticks

In welke winkels kun je kwalitatieve liquid lipsticks kopen, zonder bijbehorend prijskaartje? H&M bleek een oplossing te bieden. Ik vond er 2 vloeibare lipstick collecties: Velvet Lip Cream en Lush Lip Vinyl. Zijn dit liquid lipsticks waar je voor naar de winkel moet rennen? En zit er een dupe tussen van de MAC Retro Liquid Lipcolours?

H&M Liquid Lipsticks: Velvet Lip Cream & Lush Lip Vinyl

De liquid lipsticks van H&M

H&M Beauty upgrade

Sinds H&M haar beauty afdeling heeft ge-upgrade, heb ik er niks meer gekocht. Ik heb vaak genoeg naar het nieuwe H&M make-up gekeken, maar tot voor kort was ik niet erg onder de indruk van de verkrijgbare kleuren. En dat terwijl de verpakkingen er smashing uit zien!
ColourPop Alternatief

De aanleiding om toch iets te kopen uit de nieuwe H&M beauty collectie, was het nieuws over de MAC Retro Liquid Lipcolours en het feit dat het Amerikaanse independent make-up merk ColourPop, nog niet naar Nederland verscheept. Ik ‘moest’ dus op zoek naar een alternatief. Het werden de liquid lipsticks van H&M.

Velvet Lip Cream & Lush Lip Vinyl

H&M heeft 2 liquid lipsticks in het assortiment, namelijk Velvet Lip Cream en Lush Lip Vinyl. Beide collecties hebben 6 kleuren. Ik kocht 5 kleuren:

  • Tuscan Blush (Lush Lip Vinyl)
  • Screen Siren (Velvet Lip Cream)
  • Chic Choc (Lush Lip Vinyl)
  • Pep Talk (Velvet Lip Cream)
  • Dare Me (Velvet Lip Cream)

Aan de liquid lipsticks! #ilike #liquidlipstick #blogging #beautyblogger

Een foto die is geplaatst door Angela (@macblogster) op

Puur toeval

Het is pure toeval dat ik erachter kwam dat de liquid lipstick collectie uit zowel Velvet Lip Cream en Lush Lip Vinyl bestaat. Ze worden namelijk in hetzelfde vak aangeboden, waardoor ik dacht het 1 collectie en dezelfde lipstick structuur betrof. Bij thuiskomst bleek dit niet het geval te zijn. De Velvet Lip Cream collectie wekt de indruk dat je met een romige vloeibare lipstick hebt te maken, maar dit is niet het geval. Het zijn namelijk matte liquid lipstick met een fluwelen finish. De Lush Lip Vinyl is daarentegen romige vloeibare lipstick met een gloss.

Mijn oordel

Ik vind alle kleuren die ik heb gekocht zeer mooi. De Lush Lip Vinyl kleuren die ik heb zijn chique en de Velvet Lip Cream zijn edgy. Mijn voorkeur gaat echter uit naar de Velvet Lip Creams. De fluwelen finish vind ik super!

Geen droge lippen

De Velvet Lip Creams die ik heb getest drogen de lippen niet uit. Het voelt niet alsof je iets op je lippen hebt. Het is gelukkig geen plakkerige substantie. Wat ik echter jammer vind, is dat de kleuren niet lang blijven zitten. De vraag is of je dit mag verwachten van een liquid lipstick die €7,99 kost. Mijn ervaring is dat na 3 en een half uur de Velvet Lip Cream bijgewerkt moet worden als je hebt gegeten en gedronken.

 photo HM_Lush_lip_vinyl_velvet_Lip_cream_zpspird5x85.jpg

De H&M liquid lipsticks die ik heb gekocht

Wel of geen lip primer

Overigens, toen ik beide liquid lipsticks opdeed, heb ik geen primer vooraf gebruikt. Het is de moeite waard om te testen of dit de houdbaarheid van zowel de Lush Lip Vinyl als de Velvet Lip Cream verlengt. Daarnaast adviseer ik je om de Velvet Lip Creams met met een lippenseel aan te brengen in plaats van de geleverde applicator. Met een lippenseel kun je het zo secuur mogelijk aanbrengen.

Dupe MAC Retro Liquid Lipcolour To Matte With Love?

De roze Velvet Lip Cream, Pep Talk, deed me enigszins denken aan MAC Retro Liquid Lipcolour To Matte With Love. De houdbaarheid en de felheid van de kleur, zal waarschijnlijk echter anders zijn, MAC kennende.

Anderen lazen ook
Deze Catrice highlighter pen wordt vergeleken met YSL Touche Eclat

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar