Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Shop Tip: TASCHEN Warehouse Sale

De winter komt steeds dichterbij, mooie plannen, heerlijke dromen, inspiratie wordt overal vandaan gehaald. TASCHEN heeft prachtige boeken in haar collectie en het aftellen naar de tweejaarlijkse bekende TASCHEN Warehouse Sale is begonnen. Neuzen, bladeren en bekijken, neem gerust je tijd en ontdek de parels van TASCHEN die je kan vinden tijdens deze exclusieve sale.

 photo Taschen_boeken_zpsbtjz0xnx.jpg

TASCHEN Warehouse Sale

Exclusieve Taschen Warehouse Sale

Van 27 tot en met 31 januari zijn er kortingen van 50-75% op de display titels. Van kunst, fotografie, reizen tot fashion en nog veel meer! De TASCHEN Warehouse Sale vindt plaats in de TASCHEN store Amsterdam en andere TASCHEN stores wereldwijd, evenals online op www.taschen.com.

Wanneer: woensdag 27 januari 2016 om 17:00 uur.
Waar: TASCHEN Store Amsterdam, P.C. Hooftstraat 44 Amsterdam

Over TASCHEN

In 1980 had, toentertijd 18-jarige, Benedikt Taschen een stripboekenwinkel in Keulen. 35 Jaar later, is dezelfde Taschen dé man achter de succesvolle uitgeverij van bijzondere boeken TASCHEN met 12 eigen brand stores en meer dan duizend titels. De visie om kunstboeken voor een iedereen betaalbaar te houden is echter nooit veranderd.

Taschen_fashion_books

TASCHEN Warehouse Sale

TASCHEN verkoopt gemiddeld 1 boek per 3 seconden, dag en nacht, het hele jaar door. Het allereerste TASCHEN original exemplaar en boek van de Basic Art series, Picasso, is in 1985 gepubliceerd. Daarna breidde TASCHEN haar collectie uit met werken van onder andere Dalí, Escher, Gaudí en Van Gogh. Vanaf 1988 behoren fashion, fotografie, modern design, interieur en andere genres boeken tot een vast onderdeel van de TASCHEN collectie.

Anderen lazen ook
Opening INGLOT Cosmetics Rotterdam!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    Fijne tip om dan van die mooie boeken met prachtige kaften aan te schaffen!
    Misschien dat ik er een volgende keer als dit weer is er naar toe zal gaan 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.