Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

ELF HD Blush: pigmentatie waar je van schrikt

Er zijn van die make-up producten waar je van onder de indruk bent omdat de pigmenten er vanaf spatten. De ELF HD Blush is zo’n product. Het is een betaalbare cream blush die je voor een prikkie kunt scoren (€4) en is multifunctioneel. Ik testte de kleuren Superstar en Showstopper.

ELF_HD_blush

ELF High Definition Blush

Dit is andere koek

Ik heb mij vaker laten ontvallen dat ik naast lipstick tevens een voorliefde heb voor blush. Omdat ik redelijk nieuwsgierig ben, was ik benieuwd naar ELF HD Blush. Ik heb namelijk enkel poeder en cream stick blush in mijn bezit en deze cream blush is toch wel andere koek! HD staat namelijk voor High Definition; reden genoeg om tot aanschaf over te gaan.

Budget Beauty: ELF HD Blush photo ELF_high_definition_blush_zpsbimxbhh2.jpg

Links: Superstar | Rechts: Showstopper

Textuur ELF HD Blush

ELF HD Blush is een cream blush in een doorzichtige pompflacon. Hierdoor kun je gelukkig zien welk kleur het betreft. Dit lijkt logisch, maar er zijn genoeg verpakkingen waarop enkel een kleurnaam staat vermeld. Niet handig als je in je toilettas wilt grijpen naar een specifieke kleur en eerst alle kleurnamen moet lezen, dit terzijde.

Budget Beauty: ELF HD Blush photo Swatch_ELF_HD_blush_zpskybsafox.jpg

Links: Superstar | Rechts: Shopstopper

A little goes a long way

De textuur is redelijk dik en creamy. Het kan zijn dat je het moeilijk vindt om hier mee te werken. Je zou eventueel wat setting spray kunnen gebruiken om het iets vloeibaard te maken. ELF HD Blush is zeer sterk gepigmenteerd, dus voorzichtigheid is geboden. Op de foto’s kun je goed zien welke kleur intensiteit ik heb gecreëerd met 2 dotjes blush! Kortom, a little goes a long way. De ELF High Definition Blush is goed op te bouwen, maar als je dit niet gewend bent, adviseer ik je om eerst zeer weinig gebruiken en naar gelang steeds kleine beetjes aan te brengen totdat je het gewenste effect hebt bereikt.

Budget Beauty| ELF HD Blush: pigmentatie waar je van schrikt photo Swatch_HD_blush_ELF_zpslot3vwbx.jpg

Links: Superstar | Rechts: Shopstopper

Multifunctioneel

Omdat dit zo goed is gepigmenteeerd, kun je de ELF High Defintion Blush ook op je lippen gebruiken als een soort liquid lipstick.

ELF HD Blush Showstopper photo ELF_High_definition_blush_Face_zps3xspvqjr.jpg

Hier draag ik ELF HD Blush Showstopper

Verkrijgbaarheid

ELF HD Blush is verkrijgbaar in 5 kleuren en te koop voor €4 per stuk via de webshop van ELF. Hier krijg je 10 ml blush voor waar je een lange periode mee vooruit kunt.

Anderen lazen ook
Foundation test: hoe goed dekt NYX Total Control Drop Foundation?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Wauw, wat een geweldige pigmentatie en het staat je mooi!
  Dat voor zo een fijne prijs!
  Jammer dat dit merk niet in de winkels te koop is.

  Xoxo

 2. Ansuya Lalay says

  wauw, hahaha dat is schrikken als je de blush aanbrengt zonder eerst te testen lol. Maar sowieso zijn de produkten van E.L.F. erg goed. In Amerika kan je het wel zo in de winkels kopen, wel zo fijn, ben nml niet zo van internet shoppen

 3. Blacklovesgold says

  Oe, ik weet niet of ik uit de voeten zou kunnen met zo’n heftige blush. Maar wel fijn dat hij ook als lippenstift gebruikt kan worden. Showstopper staat je echt onwijs mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.