Top

ABH Modern Renaissance dupe: ELF Blush Palette

Heel beauty land was in rep in roer toen het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette werd gelanceerd in juli 2016. Tot op de dag van vandaag is het palette telkens uitverkocht. Reden genoeg om op zoek te gaan naar alternatieven, zogenaamde dupes. Ik vond er één in de vorm van het ELF Blush palette Dark: rode oogschaduw. 

Rode oogschaduw

Ik vind het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette erg mooi en de kwaliteit ervan wordt geroemd. Dus genoeg reden om het aan te schaffen. Toch vond ik het teveel van het goede om een oogschaduw palette van bijna €50 te kopen vanwege de rode oogschaduw. De overige oogschaduw kleuren heb ik namelijk al in huis. 

abh_modern_renaissance_palette

ABH Modern Renaissance

ELF Blush palette

Na de nodige blogs en beauty webshops afgestruind te hebben, realiseerde ik mij dat ik al in bezit was van rode oogschaduw. Althans, een soort van oogschaduw. Ik bedacht met namelijk dat ik nog het ELF Blush palette Dark in huis had. Een prima alternatief voor de rood tinten in het ABH Modern Renaissance palette.

 photo ELF_Blush_palette_zpsknbyarqs.jpg

ELF Blush Palette

Multifunctionele make-up

Nu denk je misschien “maar wacht eens even, dat is blush!” Dat klopt, dit heb je goed gezien. Het is zelfs goed gepigmenteerde blush. Dit is gunstig, want dit betekent dat het goed zichtbaar zal zijn op je oogleden. En daarnaast wie zegt dat je geen blush als oogschaduw kunt gebruiken? Make-up should be fun. Lekker multi functioneel.

Anderen lazen ook
H&M Colour Essence Eye Cream: Countess & Gentlewoman
 photo ELF_Blush_palette_Dark_zpsjtrhpsaw.jpg

ELF Blush Palette Dark

Onconventioneel

In die zin is het ELF Blush palette Dark een onconventionele dupe van het Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance palette. Onconventioneel omdat het geen oogschaduw is dus niet in de standaard dupe lijstjes voorkomt.

ABH Modern Renaissance dupe

Het is ook geen exacte dupe, althans niet van het gehele Modern Renaissance palette. Het ELF Blush palette Dark bevat voornamelijk rood en roze tinten die een goede dupe zijn van: 

  • Love Letter
  • Venetian Red

wat mij betreft twee van de kleuren die ik het meest interessant vind. Op de onderstaande foto zie je swatches van de vier kleuren uit het Blush palette, zonder primer aangebracht. Als je een primer gebruikt zullen de kleuren feller zijn. Mijn ervaring is dat de kleuren goed zichtbaar blijven gedurende de dag. Voor nu heb ik uit tijdsgebrek geen look gemaakt, maar dit zal ik via Instagram laten zien.

 photo Elf_blush_palette_dark_swatches_mixed_skin_zps4frgtfeh.jpg

ELF Blush Palette swatches zonder primer

Verkoopinformatie ELF Blush palette

Het ELF Blush palette wordt verkocht in 2 kleuren, Light en Dark. Een palette kost €8. Hier krijg je 4 stuks blush voor van in totaal 4 gram. Omdat de blush goed gepigmenteerd is, kun je het tevens als oogschaduw gebruiken in combinatie met een primer. 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar