Top

essence Pop-up Store tijdelijk in Rotterdam!

Dat Rotterdam de place to be is, weet men maar al te goed dankzij de New York Times. Een reden om de komende dagen in Rotterdam rond te hobbelen is vanwege MTV Music Week en de opening van een tijdelijke essence Pop-up Store. Interessant als je op zoek bent naar betaalbare make-up.

Tijdelijke Pop-up Store

Wie mijn blog vaker bezoekt weet dat ik zo nu en dan make-up van essence gebruik en review. Zo ben ik weg van de eyeliner pennen en mascara’s van essence. En gebruik ik nog regelmatig de essence gel nails at home peel off gel base. Als je graag make-up en beauty producten van essence gebruikt, loont het om de komende dagen in Rotterdam te zijn vanwege de opening van een tijdelijke Pop-up Store.

essence_super_fine_eyeliner_pen

essence super fine eyeliner pen

Make-up & Muziek 

Van donderdag 3 t/m zondag 6 november 2016 heeft Rotterdam een tijdelijke essence Pop-up Store aan het Eendrachtsplein in Rotterdam. Het budget make-up merk was de afgelopen vier jaar sponsor van de EMAs en is dit jaar voor het eerst sponsoring partner van de MTV Music Week. Met de essence Pop-up Beauty Store onderstreept essence haar kleurrijke aanwezigheid tijdens hét muzikale evenement van het jaar.

mtv-music-week-rotterdam

MTV Music Week Rotterdam

Personalised lipgloss

essence staat voor een assortiment make-up en beauty producten in de meest trendy kleuren en formules van het seizoen, en dat tegen een budget prijs. Daarbij moet make-up volgens essence ook altijd garant staan voor een flinke dosis fun! Dat zal de bezoeker van de essence pop-up store in Rotterdam zelf ervaren: iedereen kan in de essence Pop-up Store naar hartenlust de nieuwste producten uitproberen en zelf een lipgloss maken.

Anderen lazen ook
WIN 1x2 kaarten voor The WOO

essence-popup-store-rotterdam

Meet & Greet Jiami

Mocht je influencer Jiami Jongejan in levenden lijve willen ontmoeten, zij is op zondagochtend van 11.00 – 12.00 uur aanwezig voor een meet & greet. 

Info essence Pop-up Store

  • Locatie: Eendrachtsplein Rotterdam
  • Openingstijden essence Pop-up Store:
  • Donderdag 3 november: 14.00 – 19.00 uur
  • Vrijdag 4 november: 11.00 – 19.00 uur
  • Zaterdag 5 en zondag 6 november: 11.00 – 19.00 uur
  • Meet & Greet Jiami: zondag 6 november van 11.00 – 12.00 uur

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar