Skip to Content

Echt, is dit populair op mijn blog?!?

Echt, soms ben ik redelijk verbaasd dat dit de meest populaire blog artikelen zijn op Macblogster.nl. Google is to blame, er zijn klaarblijkelijk veel mensen die informatie zoeken over deze onderwerpen. 

Essie Mint candy apple

Populaire blog artikelen in 2013

Er staan inmiddels ongeveer 400 blog artikelen op Macblogster.nl, variërend van luchtig tot iets serieuzer. Ik zou haast denken dat een artikel als Livin’ the Barbie live: maak een carrière switch in 7 stappen interessanter is om te lezen dan de sexy stockings die Pamela Anderson heeft ontworpen. Niet als het aan de lezers ligt die dagelijks op Macblogster.nl snuffelen; zij veroberen liever luchtige informatie, getuige de top 3 van meeste gelezen blog artikelen in 2013:

1: Tips tegen gespleten nagels

Dit blog artikel staat met stip op nummer. Ik ben dus niet de enige die hier last van heeft. Nagelaandoeningen, waaronder gespleten nagels, blijken veel voor te komen. Waarom? Simpelweg door een verkeerde verzorging, in de meeste gevallen. Met de tips in dit blog artikel voorkom je dat je last krijgt van gespleten nagels.

Gespleten nagels

Wil je nog meer tips over hoe je je nagels het beste kunt verzorgen, lees dan Beautiful nails in 8 stappen.

2. Cake bakken zonder melk, eieren en boter

Ook dit is een artikel wat het vanaf dag 1 goed doet. Dit artikel is in 6 maanden tijd 7.707 keer gelezen. En dat alles omdat ik op een dag trek had in cake, maar geen melk, boter en eieren in huis had. Gelukkig kon ik alsnog twee lekkere cakes bakken zonder deze ingrediënten: een vanilliecake en chocoladecake. In het blog artikel vind je de recepten die ik heb gebruikt.

chocoladecake bakken

Het recept van een heerlijke Amarula cheesecake vind je waarschijnlijk ook interessant.

3. Sensationail: sensationele gel nagellak

Dit was de 1e review op Macblogster.nl verscheen over gel nagellak. Geschreven door gastblogger Lynn Loonstra, die razend enthousiast is over Sensationail, vanwege de versteviging en de bescherming het haar haar nagels biedt.

resultaat Sensationail

Runner up is het blog artikel Gel nagellak Alessandro Striplac vs Essence Gel Nails, inclusief 2 filmpjes die ik heb gemaakt waarin ik laat zien hoe je de gel nagellak aanbrengt, maar ook hoe je het gemakkelijk van je nagels af kan pellen. Dit artikel is in 2 maanden tijd 3.205 keer bekeken.

Meeste reacties

Het artikel met de meeste reacties in 2013 (winacties buiten beschouwing gelaten), is De wanhoop van een black beauty blogger in Nederland. Er reageerden verschillende vrouwen die zich wel of niet herkenden in mijn opmerkingen.

make-up for black bloggers

Q | Welk blog artikel vond jij het leukst om te lezen op Macblogster.nl in 2013?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Aretha

Sunday 27th of April 2014

Hey there would you mind letting me know which web host you're utilizing? I've loaded your blog in 3 completely different web browsers and I must say this blog loads a lot faster then most. Can you suggest a good hosting provider at a fair price? Thank you, I appreciate it!

facebook_homemadepicturemania.saononac

Friday 10th of January 2014

Hahahaha.... leuk en zo vaak ;-)

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.