Skip to Content

Haul: haarproducten voor kroeshaar & krullen

In mijn shop haul filmpje laat ik haarproducten zien die ik kocht voor mijn halfbloed dochter met krullen. Ook komen er producten voorbij die ik zal gebruiken bij DIY Hair Care projecten die je hier op mijn blog terug zal zien.

Shop haul: haarproducten voor kroeshaar & krullen

Ik ben vast en zeker niet de enige die de nodige producten in huis heeft voor de verzorging van krullen en kroeshaar. Omdat ik mijn holy grail maar niet kon vinden besloot ik mijn eigen magische homemade haarproducten te maken. In mijn shop haul filmpje laat ik zien welke producten ik hier speciaal voor heb gekocht.

Shop log haarverzorging maken krullen en kroeshaar

Shop haul: haarproducten voor krullen & kroeshaar

DIY haarverzorging

Aan het begin van 2014 nam ik mij om me meer te verdiepen en bezig te houden met DIY haarverzorging. De reden hiervoor is dat ik bemerkte dat het toch best lastig is om het magische haarproduct te vinden dat bij mijn krullen past. Vooral zonder dat het klauwen met geld kost. Misschien ervaar jij hetzelfde. Daarom heb ik deze shop haul video opgenomen om te laten zien wat ik heb gekocht.

Verkoopinformatie

De producten die je in het filmpje ziet heb ik gekocht bij een Afro haarshop aan de Kruiskade in Rotterdam. Hier koop ik altijd mijn haarproducten. Onderaan dit blog artikel vind je alternatieve adressen waar je de producten kunt kopen.

Haarproducten halfbloed dochter

Ook kocht ik haarproducten voor mijn halfbloed dochter die net als ik krullen heeft. Omdat ze half Engels- half Surinaams is, heeft ze een combinatie van Europees- en kroeshaar. Zij heeft fijnere krullen dan ik. Ondanks dat haar haar gladder is, heeft het dezelfde eigenschappen als mijn kroeshaar. Je zou het niet denken, maar haar krullen houden ook van haarboters.

Verschillende krulsoorten

Hier zie je het verschil tussen onze krullen

Verkoopinfo haarproducten

Ik realiseer mij dat er niet overal in Nederland Afro haarwinkels zijn. Daarom laat ik hier weten waar je de (alternatieve) haarproducten tevens online kunt kopen. Klik op de linkjes om in de webshops terecht te komen.

Het handige aan de haarproducten die ik heb gekocht, is dat ik ze allen met elkaar kan mengen, maar ook afzonderlijk van elkaar kan gebruiken.

Q | Wat is jouw magische homemade haarverzorging? 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Desiree Offerman

Saturday 1st of March 2014

Desiree Offerman liked this on Facebook.

Tanja Zschusschen

Saturday 1st of March 2014

Tanja Zschusschen liked this on Facebook.

Davida Wolf

Saturday 1st of March 2014

Davida Wolf liked this on Facebook.

Wendy Dos Reis

Saturday 1st of March 2014

Wendy Dos Reis liked this on Facebook.

Ayschlaine Profas

Saturday 1st of March 2014

Ayschlaine Profas liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.