Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Rotterdam Hotspot: Caffe Booon, karakteristiek Italiaans

Mr. Macblogster en ik spotte onlangs Caffe Booon, een publiek geheim in één van de meest pittoreske straatjes van Rotterdam. Een Italiaanse bar, eetwinkel en espressobar, waar het goed vertoeven is vanwege de open en ontspannen sfeer.
Rotterdam Hotspot Caffe Booon photo CaffeBooon_zps3a5cc8f8.jpg

Caffe Booon

Mr. Macblogster en ik waren van plan om te eten in een pas geopend restaurant in de Proveniersstraat, omdat het net iets te vroeg was en ik Caffe Booon spotte, besloten we vooraf een drankje te doen in de Italiaanse bar.
Rotterdam Hotspot Caffe Booon photo CaffeBooondrank_zpscd47fcf1.jpg

Karakteristiek hip

Uiteindelijk bleven we er langer zitten dan we aanvankelijk van plan waren, we dronken er koffie met een taartje en naderhand gingen we toch nog voor wijn en een cocktail. De sfeer is open en ontspannen. Het interieur is simpel, doch karakteristiek hip.
Rotterdam Hotspot Caffe Booon photo CaffeBoontaartjes_zps7f86cba6.jpg

Bijzonder

Caffe Booon is vanaf 07:00 uur open, waardoor je er al vroeg terecht kan voor een esspresso met een croissantje, of andere koffie. Afgezien van de vroege openingstijden, is Caffe Boon bijzonder. Waarom? Omdat de koekjes en cake bijvoorbeeld gebakken worden door mensen met een handicap. Daarnaast is is de opbrengst van de Limoncello bijvoorbeeld voor de Nina Foundation, gericht op het stimuleren van onderzoek en behandeling van het Angelman Syndroom (meervoudige handicap).
Rotterdam Hotspot Caffe Booon photo CaffeBoontelefoon_zps374a546d.jpg

Over Caffe Booon

Caffe Booon heeft gratis Wifi en is zeven dagen in de week open, van 07:00 t/m 18:00 of 19:00 uur. Gedurende de dag kun je er terecht voor eten en drinken, Italian fingerfood of een eenvoudige lunchkaart. Behalve eten kun je er tevens een Booon Barista Workshop volgens, speciaal voor espresso- en cappuccino liefhebbers.

Anderen lazen ook
The Sound of Silence, de macht van het 'collectieve zwijgen'

Adres: Proveniersstraat 33, Rotterdam

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.