Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Macblogster & de RTV Rijnmond naaldhakkenrace

Eerder liet ik weten op 22 februari een naaldhakkenrace te zullen jureren met Fred van Leer op RTV Rijnmond, bij het programma Wakkere Honden. Het werd midden in de nacht opgenomen bij Club Bird in Rotterdam. Uiteraard kunnen jullie hier de uitzending zien, plus een aantal ‘achter de schermen foto’s gemaakt met mijn mobiel. 
RTV Rijnmond Hakkenrace Bird Rotterdam photo RTVRijnmondHakkenraceRotterdam_zps0b23e0c6.jpgLees ook: SHOES tentoonstelling in Kunsthal Rotterdam

De uitzending duurt 2 uur, tussentijds zie je mij een aantal keren in beeld verschijnen. Vanaf 59:57 uur en 1:18:02 verschijn ik in beeld met tekst 🙂 .

Zie hier enige ‘behind the scenes foto’s van het programma en de naaldhakkenrace.
RTV Rijnmond Hakkenrace Bird Rotterdam photo RTVRijnmondHakkenraceBirdRotterdam_zpsb040c6e9.jpg
Het programma vond plaats in het restaurant gedeelte van Club Bird.

RTV Rijnmond Hakkenrace Bird Rotterdam photo RTVRijnmondHakkenraceMacblogster_zps0299370f.jpgOp de stoel bij de visagist. De merken die o.a. voorbij kwamen: Black Opal, MAC, Make-up StudioRTV Rijnmond Hakkenrace Bird Rotterdam photo Macblogster-FredvanLeer-HakkenraceRotterdam_zps66c92b1d.jpg Fred van Leer en ik na onze zware jury taak…

 photo RTVRijnmondTroostprijsHakkenraceRotterdam_zpsbb27af3d.jpgZie hier de troostprijs!

Ondanks dat het vrij kort was, heb ik een zeer gezellige avond gehad. Na mijn ‘performance’ heb ik de hele avond doorgebracht in Club Bird en gedanst tot mijn voeten pijn deden.

Club Bird Rotterdam, Naaldhakkenrace photo ClubBirdRotterdam_zps7267c2d4.jpgQ | Wat vond je van mijn tv optreden tijdens de naaldhakkenrace? Je zou bijna denken dat ik geboren ben voor tv (ahum….)

Anderen lazen ook
Hotspot tips voor een weekendje Parijs

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • MacBlogster says

      Dank je, het was een gezellige avond, waarbij ik met verschillende nieuwe mensen heb gesproken. Erg leuk.

  1. facebook_homemadepicturemania.saononac says

    Wat leuk! Je staat er goed op! Je hebt mooie boots aan.
    Waar heb jij de prachtige ketting en ring geshopt 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.