Top
Producten voor mooie krullen

Nagellak & nail care: tried & tested

I love nagellak, maar nagellak doesn’t love me. Zoals ik vaker heb laten weten, heb ik snel last van gespleten nagels, waardoor het nauwelijks mogelijk is om nagellak langer dan 3 dagen op mijn nagels te dragen. Omdat ik mijn nagels zoveel mogelijk wil ontzien, en wil laten groeien, draag ik zo min mogelijk nagellak. De momenten dat ik wel nagellak op heb, is het meestal gel nagellak of nagellak waarvan ik weet dat het zo min mogelijk uitdrogende bestanddelen bevat. Zie hier al het nagellak, nail care en top coats die ik heb geswatched voor Macblogster.nl. Welke vind jij het mooist?

Nail care:

Nail care 112: Mango Nagelserum tegen gespleten nagelsTips om je beschadigde nagels: Nail Care 112

Gel nagellak

resultaat SensationailSterkere nagels dankzij Sensationail

Nail Art

Nail art

Top coats

3D gitter nagellak

H&M 3D glitter nagellak

Nagellak:

Essie Lovie dovie

Essie Lovie Dovie

Only You nagellak

Opvallende gele nagellak: Only You Banana Split

Q | Welke nagellak of top coat vind jij het mooist?

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Die van OPI ziet er goed uit!
  Dat zou ik gekozen hebben!
  Mooie nailart! De roze is zo mooi 😉

  Fijne dag Xoxo

 2. Hi,
  Love the pink!
  Vlogger Heyfranhey heeft eens een post op Fb geplaatst over een natuurlijke manier van nagelverzorging met kokosolie. Ze had binnen 2 maanden prachtige, lange en gezonde nagels. Misschien iets om te proberen?

  • Dat klinkt als een erg goede tip! Kokosolie blijkt wel voor meer dingen goed te zijn, dus handig om weer eens zo’n pot te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.