Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Nagellak swatches: Essence Pink & Proud, Miss Universe & Go bold

Tegenwoordig ben ik weer into nagellak, dankzij mijn gel nagellak set. Sinds ik heb ontdekt dat ik ‘normale’ nagellak over mijn transparante gel nagellak heen kan lakken, ga ik helemaal los en koop ik dus regelmatig bijzondere  (budget) kleuren. Geen gespleten nagels en toch gebruik kunnen maken van mijn nagellak stash. Ik vind het geweldig! Zie hier nagellak swatches van drie van mijn laatste aanwinsten: essence colour & go metallic nagellak in de kleuren 154 Pink & Proud (nieuw), 147 Miss Universe en 140 go bold!

Essence colour & go nagellak swatches

v.l.n.r. Pink & Proud, Miss Universe & Go bold!

Essence colour & go nagellak swatches

v.l.n.r. Pink & Proud, Miss Universe & Go bold!

Nagellak swatches

Zie hier de nagellak swatches van alle drie de kleuren, in 2 lagen aangebracht. Het valt trouwens op dat de Pink & Proud en Go Bold lichter zijn dan de kleur in het potje doet vermoeden. Dit komt waarschijnlijk omdat het beiden metallic nagellakken betreft en in een dunnere samenstelling lichter oogt, afhankelijk van de lichtval. Miss Universe is daarentegen een hoogglans glitter nagellak. Dit is dan ook mijn favoriete kleur van de drie.

Essence colour & go Pink & Proud

Essence colour & go nagellak: Pink & Proud (154)

Essence colour & go Miss Universe

Essence colour & go nagellak: Miss Universe (147)

Essence colour & go Go Bold!

Essence colour & go nagellak: Go bold! (140)

Q | Welke Essence nagellak vind jij het mooist?

Anderen lazen ook
ELF HD Blush: pigmentatie waar je van schrikt

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. MacBlogster says

    De meter neigt merendeels naar Nay. Ik ben erg benieuwd wat jullie van de blauwe variant vinden. Die kleur vind ik zelf het mooist. Is tevens een goedkopere variant van Essie Dive Bar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.