Top
Producten voor mooie krullen

Rotterdam World food festival Djemaa El Fna

Rotterdam heeft er een nieuw World Food Festival bij: Djemaa el Fna. Genieten van couscous tot tajine en van muntthee tot barbecue. Tijdens dit kleurrijke Food Festival kun je o.a. genieten van Oosterse kookkunsten, theatervoorstellingen, kookworkshops en livemuziek.

Nieuw food festival Rotterdam DJEMAA EL FNA

Rotterdam World food festival Djemaa El Fna

Marrokaans Food Festival

Elk jaar in het laatste weekend van september, wordt het Museumpark Rotterdam 3 dagen omgetoverd tot een Marrokaans food festival met een breed entertainment programma voor jong en oud. Van theatervoorstellingen en livemuziek, tot comedy en spoken word. Food liefhebbers kunnen meedoen met verschillende culinaire programma’s zoals tours, talkshows en kookdemonstraties.

Tijdens Djemaa el Fna brengen de warme rook van de barbecues en de ritmische trommels de sfeer van de Maghreb in Rotterdam tot leven. Het festival, geïnspireerd op het gelijknamige plein in Marrakesh, omarmt de verhalende traditie uit Marokko én de diversiteit aan culturen.”

Info Djemaa el Fna Rotterdam

Locatie: Museumpark Rotterdam.
Datum: vrijdag t/m zaterdag, laatste weekend in september.

Prijzen kaarten: vrijdag t/m zondag: €6 | Kinderen van 2 t/m 11 jaar & senioren (70+): €2,50

Voor kinderen jonger dan 2 jaar hoeft geen ticket aangeschaft te worden.
Alle tarieven zijn inclusief transactiekosten.

Met een ticket kun je eenmaal het terrein bezoeken. Indien je het terrein verlaat en weer terugkomt, heb je een nieuw ticket nodig. Je kunt tickets online kopen of aan de kassa bij het terrein.

Voor meer info zie: website Djemaa el Fna

Lees ook

Curls Blueberry Bliss leave-in conditioner review oliesoorten waar je haar blij van wordt Hennepolie: vrij van stress en pijn dankzij CBD? 5 geboden voor verzorgen krullen


*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Ontzettend leuk!
    Ik ga meteen kijken of er nog kaarten voor dit event te koop zijn en hierdoor is september ook nog leuk met diverse events 😉
    Het hou van heerlijk en goed eten.

    Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.