Top

Parijs hotspot: conceptstore Merci

Als je naar Parijs gaat moet je zeker eens langsgaan bij Conceptstore Merci in de hippe wijk Le Marais. Drie verdiepingen met  vintage en moderne design, fashion, meubels, keukengerei en food. 

Merci Parijs photo Merci_Parijs_zps4590f5ec.jpg

Conceptstore Merci in Parijs

Hotspots in Parijs

Als je zonder een up to date reisgids rondloopt in Parijs en niet weet op welke plekkken je moet wezen, kom je al gauw uit op de geijkte plekken uit. Ook interessant, maar op een gegeven moment wil je iets anders. In mijn twee vorige blog artikelen Hotspot tips voor een weekendje Parijs en Uit eten in Parijs: restaurant Petrelle (klik op de oranje linkjes) kun je een paar leuke tips lezen. Nu wordt het tijd om stil te staan bij specifieke hotspots. Dit keer: conceptstore Merci in de wijk Le Marais.

Merci Parijs photo Merci_Parijs_8_zps76e49258.jpg

Oude behangfabriek

Het is een vereiste om door de hippe en levendige wijk Le Marais te slenteren. Je hebt er leuke winkeltjes en gezellige restaurantjes. Tevens huist er o.a. het populaire Merci, een conceptstore gesitueerd in een oude behangfabriek.

Merci Parijs photo Merci_zpsbf5cd724.jpg

Merci heeft tevens exposities

Vintage & modern

Merci telt 1500 vierkante meter, verspreid over 3 verdiepingen. Onder 1 dak kun je er het beste op het gebied van design, fashion, food, meubels en keukengerei vinden. Vintage en moderne limited editions, schrikbarend duur of “ooh, dat is best betaalbaar”.

Merci Parijs photo Merci_Parijs_7_zps9bc7960b.jpg

Behalve een conceptstore, heeft Merci tevens een Used books cafe, Cinema cafe en La Cantine de Merci. Alles op hetzelfde adres: 111 boulevard Beaumarchais, Parijs, het 4e arrondisement.

Merci Parijs photo Merci_Paris_zps2df17f26.jpg

Eten en drinken in Merci

Anderen lazen ook
Top producten uit Parijs: Activilong Acticurl Organic Aloe & Plant Glycerine

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar