Top

Multi City Trip: 3 onbekende bestemmingen tijdens 1 vakantie

Hoe spannend, meedoen met blind break; tijdens een city trip naar twee of drie verschillende steden in Europa, zonder te weten welke. Dankzij een Multi City trip ontdek je pas op het vliegveld wat je volgende bestemming is. Durf jij zo’n avontuur aan?

 photo srprsme_citytrip_zpsrlgzhrgk.jpg

City Trip Mashup: ‘blind’ van stad naar stad

Een Multi City trip is handig als je net als ik last hebt van keuzestress “waar moet ik in Godsnaam naar toe??” Je bezoekt namelijk binnen één vakantie meerdere steden, die geheim blijven tot het moment van vertrek. Het enige wat je hoeft te kiezen is de datum en het aantal dagen. Je kunt gaan voor een trip van vijf dagen, waarbij je twee verschillende Europese steden aandoet, of voor een trip van acht dagen met drie Europese steden. Kosten zijn vanaf €350,- per persoon en zijn inclusief een vliegticket met fijne vliegtijden (naar je eerste bestemming vertrek je tussen 7:00 uur en 13:00 uur en op de terugweg na 16:00 uur) en een goed hotel in het stadscentrum, minimaal beoordeeld met een 8.

 photo adventure_srprsme_zps09bn2jdv.jpg

Even if you’re on a budget

Het Multi City thema wordt aangeboden door srprs.me, een blind break reisorganisatie opgericht in 2014. Geheel on-trend vindt srprs.me dat het tijd is om spontaniteit terug te brengen in het reizen, je eigen herinneringen te maken en je vakantie niet langer “kapot te googelen”. Dit vergt lef en openstaan voor het onbekende. srprs.me boekt niet per se de meest gekke plaatsen, de verrassing is het concept. Want de mooiste dingen maak je mee als je geen verwachtingen hebt. Barcelona, Londen of Parijs boeken ze sowieso niet. Er zijn blind breaks in de thema’s:

 • Adventure;
 • City Tripping;
 • Broke;
 • City Worldwide;
 • Sunsation;
 • en vanaf nu ook Multi City.

Op de site kies je een budget en thema en vul je in waar je absoluut niet naartoe wilt. Een week van tevoren ontvang je een kaart met hoe laat je op Schiphol moet zijn en een krascode. Op je eigen profielpagina zie je vanaf dat moment ook de temperatuur ter plekke. De code kras je pas open op het vliegveld en vul je in op je smartphone. Surprise! Je gaat naar…

Anderen lazen ook
Inbraak voorkomen: simpele Social Media tips om te voorkomen dat je huis wordt leeggeroofd

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Dymphi Kleijberg says

  Zou niet mijn ding zijn. Ik houd van avontuurlijke vakanties maar ik zou de voorpret missen. Het voorbereiden, de must see locaties uitzoeken, me inlezen in de taal en weten wat je moet inpakken.

  • MacBlogster says

   Dat zou ik allemaal willen overslaan, het boeken van de vakantie, het uren zoeken op Internet naar een interessante plek en hotel, spullen shoppen en inpakken. Altijd zo’n gedoe en je moet er tijd voor vrijmaken. Als je niet weet waar je naar toe gaat kun je vooraf idd geen must see locaties uitzoeken en dat is idd wel jammer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar