Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Festival Kapsels voor hippe kippen (DIY)

Het festival seizoen is aangebroken. Naast het dragen van een hippe festival outfit, is het belangrijk dat je tevens met een fantastische hairdo op de proppen komt. Uiteraard ten faveure van je zomerse festival look. Om dit voor elkaar te krijgen, creëerde Salon B vier haar tutorials waarmee je verschillende festival kapsels kunt maken die ook geschikt zijn voor krullend haar. 
Festival kapsels geschikt voor iedereen

Normaliter blog ik over de verzorging van mijn krullen. Hiertoe behoren product reviews en vertel ik over welke haarproducten ik enthousiast ben. Omdat ik weet dat er ook lezers zijn die geen krullen hebben, verschijnt er dit keer een blog post over het creëren van festival haar met stijl of Europees haar. Desondanks zijn deze kapsels ook geschikt voor ladies met krullen, kroeshaar of gerelaxt haar. Hope you like it 🙂 .
 photo Festival_haar_zpsdw3k0nib.jpg

Faux Undercut

Herinner je je nog dat het ooit in was om één zijkant van je haar weg te scheren? Met dit festival haar creëer je dezelfde look zonder met een tondeuse aan de slag te hoeven. Het enige dat je nodig hebt zijn schuifspeldjes (bobby pins). Als je stijl haar zonder enige slag hebt, gebruik dan ook een krultang of -stok om volume te creëeren. Plus afwerken met een wax of hairspray zodat je haar niet uitzakt.

 photo festival-haar-tutorial_Faux-Undercut_Salon-B_zpsjulynsh7.jpg

Cornrows vlechten

Wil je weten hoe je zulke cornrows vlecht, klik dan op deze link.

Boho Braid

Ook bij dit festival kapsel hoef je enkel speldjes (bobby pins) en doorzichtige elastiekjes te gebruiken. De vlechtstijl die onder andere gebruikt wordt is het maken van een ‘fish tail braid’ (vissengraatvlecht). Wil je weten hoe je zo’n vlecht maakt, klik dan op deze link.
 photo Festival-kapsels_Boho-Braid_Salon-B_zpsikyjzfo8.jpg

Braided Updo

Wil je weten hoe je de onderstaande cornrows vlecht, klik dan op deze link

 photo festival-kapsels-Braided-Updo_salonB_zpsqp9qxgab.jpgTop Knot Deluxe

Wil je weten hoe je de onderstaande fish tail vlecht maakt, klik dan op deze link.
 photo festival-kapsels_topknot-deluxe_Salon-B_zps5yxbyd5t.jpg

Messy 60’s

 photo festival-haar-tutorial_Brigitte_Bardot_staartje_zpsu6bv57mv.jpg

Q | Wil je nog meer tips & tricks op het gebied van haarverzorging, bekijk het overzicht van mijn blog artikelen over dit onderwerp bij Haarverzorging Tips & Tricks.

Anderen lazen ook
Blush aanbrengen als een Pro - Tutorial

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Pim says

    Dankjewel voor dit artikel over festivalkapsels. Een festival is een leuke gelegenheid om je haar sierlijk te dragen. Ik vind de Faux-Undercut een heel leuk kapsel, het ziet er echt uit alsof het haar eronder is weggeschoren. Zo kun je cool overkomen op het festival en maandag weer fatsoenlijk naar je werk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar