Skip to Content

7 Krullen kapsels voor als je behoefte hebt aan variatie

Heb je krullend haar en behoefte aan meer variatie qua krullen kapsels? Bekijk het onderstaande filmpje waarin je 7 Super Kapsels voor krullend haar ziet. Dankzij de simpele instructies kun je zelf dagelijks een andere curl look creëren gedurende de week.

7 gemakkelijke krullen kapsels

Eens per kwartaal denk ik wel eens: “ik knip mijn haar kort. Ik knip het er allemaal af.” Dit zijn van die dagen dat ik verveeld raak van mijn haar. Begrijp me niet verkeerd, ik houd van mijn krullen en ben er dankbaar voor. Omdat ik te weinig varieer met verschillende krullen kapsels, raak ik snel verveeld van mijn haar. En dat is jammer aangezien krullend haar zo veelzijdig is.

Ben je op zoek naar haarproducten voor krullend/kroeshaar? Lees dit:
8 Webshops & producten voor krullend haar (ook CG vriendelijk)

Krullen inspiratie

Bekijk dan ook het bovenstaande filmpje en doe inspiratie op. Het enige wat je nodig hebt zijn de onderstaande tools om dezelfde krullen kapsels te kunnen creëren.

7 Krullen kapsels voor als je behoefte hebt aan variatie

Spice up je krullen kapsel!

Op zulke momenten is het fijn dat ik dit soort filmpjes kan bekijken: 7 Super kapsels voor krullend haar. Omdat ik vast en zeker niet de enige ben die behoefte heeft aan inspiratie dacht ik: “dit willen je vast en zeker ook zien.” Sharing is immers caring, toch?  😉

Krullen tools

Creëer de 7 krullen kapsels uit het bovenstaande filmpje met de volgende haar tools:

[product-catalogue id=’5′]

Lees ook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Regina Spierenburg

Wednesday 9th of September 2015

Regina Spierenburg liked this on Facebook.

Jennifer Zwe

Wednesday 9th of September 2015

Jennifer Zwe liked this on Facebook.

Anna Abraham-Reynolds

Wednesday 9th of September 2015

Anna Abraham-Reynolds liked this on Facebook.

Salsa blog

Wednesday 9th of September 2015

Salsa blog liked this on Facebook.

Margy Jacobs Garcia

Wednesday 9th of September 2015

Margy Jacobs Garcia liked this on Facebook.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.