Skip to Content

WIN: verjaardagsfeest @ Festival TREK

Het is tijd voor feest! Festival TREK viert dit jaar haar 5-jarige bestaan en laat jou als jarige bezoeker meedelen in de feestvreugde. Als je namelijk jarig bent tussen 7 mei en 16 september 2018 maak je kans op een compleet verzorgd verjaardagsfeest op het festival terrein, samen met 10 vrienden of familieleden. Lees hieronder wat je moet doen om deze prijs in de wacht te slepen. 

WIN: verjaardagfeest @ Festival TREK

WIN: verjaardagsfeest @ Festival TREK

Jubileumeditie Festival TREK

In 2014 begon het Festival TREK met 2 edities in Utrecht en Den Haag. Inmiddels heeft het zich ontpopt tot het grootste rondreizende food festival van Nederland. Dit betekent dat je dit jaar tijdens de jubileumeditie Festival TREK kunt bezoeken in 9 stadsparken verspreid door Nederland.

WIN: verjaardagfeest @ Festival TREK

Agenda Festival TREK 2018

Gedurende een (lang) weekend worden 9 stadsparken omgetoverd tot een “sfeervol Bourgondisch Dorp”. Alles onder de bezielende leiding van de ‘BurgeRmeester van TREK’:

“In mijn dorp staan naast talloze mobiele keukentjes en verschillende bars een gemeentehuis waar getrouwd kan worden, een kerk voor de biecht, een prachtig theater, diverse podia en een nostalgische kermisattractie. Zodra de avond valt ontstaat er tijdens de zwoele zomeravonden een geweldige openluchtdisco.”

Win een verjaardagsfeest

Kortom, onder het genot van verschillende food traktaties kun je genieten van allerlei entertainment waaronder live optredens van opkomende muzikanten en theater- en kleinkunst talent. Tegelijkertijd wordt er per stad een jarige getrakteerd op een verjaardagsfeest waarbij je 10 personen kunt uitnodigen. Ook kinderen die jarig zijn en het thuis minder breed hebben, krijgen de kans om thuis een feestje te vieren.

Stichting Jarige Job

Omdat Festival TREK van mening is dat verjaardagen gevierd moeten worden, hebben ze hun jubileumeditie gekoppeld aan Stichting Jarige Job. Er zijn namelijk ruim 61.000 kinderen in Nederland die hun verjaardag niet vieren. Vaak omdat hier thuis onvoldoende financiële middelen voor zijn. Op hun verjaardag krijgen zij helaas geen cadeaus en hangen er vaak ook geen slingers en ballonnen in huis.

Stichting Jarige Job geeft geen geld maar een complete verjaardagsbox aan ouders waardoor ze de verjaardag van hun kind kunnen vieren, inclusief cadeaus en een traktatie voor op school.

WIN: verjaardagfeest @ Festival TREK

Ben jij jarig wanneer TREK bij jou in de buurt neerstrijkt? Maak kans op een geheel verzorgd verjaardagfeest door een mail te sturen. Vermeld hier in je geboortedatum en geef aan dat je kans wilt maken een geheel verzorgd verjaardagsfeest tijdens Festival Trek. Een vriend of vriendin opgeven mag natuurlijk ook!

Voor meer info, begin en eindtijden, zie website Festival TREK.

Actievoorwaarden Verjaardagfeest @ Festival TREK

  • Deelname aan het Festival TREK verjaardagsfeest is enkel mogelijk als je 18 jaar of ouder bent.
  • Je moet kunnen aantonen dat je jarig bent tussen 7 mei en 16 september 2018 door middel van een geldig legitimatiebewijs.
  • Het verjaardagsarrangement bestaat uit: een verjaardagstaart, een borrelplank, 3 flessen SLURP wijn, 6 Disaronno Sour, 20 drank consumptiemunten.
  • De prijs is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Ook niet inwisselbaar voor geld.
  • Het verjaardagsarrangement is voor 10 personen. Je bent vrij om met meer personen te komen, maar het arrangement zal niet worden uitgebreid.
  • Er kan alleen gebruikgemaakt worden van het arrangement gedurende de openingstijden van Festival TREK.

Lees ook


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Amelie van Writings by Amelie

Monday 7th of May 2018

Wat jammer dat ik dan net niet jarig ben!

An

Sunday 6th of May 2018

Leuk! Kende ik niet. wat een goeie tip.

Felice Veenman

Sunday 6th of May 2018

Ik snap het niet : moeten mensen nu zich zelf opgeven of geef je een kind op dat anders zijn verjaardag niet kan vieren?? Het laatste zou ik sympathieker vinden

MacBlogster

Monday 7th of May 2018

Hoi Felice, het kan allebei ;-)

Geja

Sunday 6th of May 2018

Wat mooi zo een stichting jarige job. Toevallig was er ook zo iets op tv afgelopoen Dinsdag bij steenrijk straatarm. Mooi dat mensen dit doen.

Cynthia

Sunday 6th of May 2018

Leuke winactie hoor! Ik sla even over omdat het niet bij mij past!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.