Skip to Content

De 7 mooiste zomerschoenen waar je deze zomer op wilt lopen

Draag je graag platte zomerschoenen? Zie hier 7 kleurrijke en verrassende teenslippers en platte schoenen waarmee je deze zomer gezien wilt worden. Let op: er zitten trouwens een aantal onverwachte parels tussen waarvan je een paar op dit moment zelfs met korting kunt kopen.

1. Lina Locchi zomerschoenen

De 7 mooiste zomerschoenen waar je deze zomer op wilt lopen
Leren slippers waarmee je een goed doel steunt

Lina Locchi staat bekend om de mooie afwerking van de schoenen die ze maken. Ook verkoopt Lina Locchi de fair trade lijn Afrikable. Wanneer je dus slippers uit deze collectie koopt, steun je een goed doel.

Alle slippers zijn gemaakt van leer met een buitenzool van stevig rubber. >> Bekijk hier het Lina Locchi assortiment

2. Fitflop slippers

Ik wist niet dat Fitflop zulke leuke slippers had! Als jij net als ik dacht dat ze suffe slippers in het assortiment hebben, heb je het mis. Zie hier het Fitflop assortiment en probeer maar eens geen nieuwe zomerschoenen te kopen.

Fitflops teenslippers
Zo leuk zijn Fitflop slippers tegenwoordig!

Reden waarom je Fitflops wilt kopen: elke FitFlop is voorzien van een Microwobbleboard™ zool. Dit zorgt voor extra schokabsorptie voor je gewrichten. Inmiddels heb ik zelf ook een paar Fitflop slippers gekocht die ik de vaak tijdens de hele zomer draag. >> Bekijk hier het Fitflop assortiment

3. TOMS zomerschoenen

 photo TOMS_slippers 1_zpssnpb8spp.png
Deze TOMS slippers zijn best hip!

TOMS staan vooral bekend om hun Classics, je weet wel de espadrilles instappers. Tegenwoordig verkopen ze ook slippers en andere schoenen waarmee je stijlvol voor de dag kunt komen. De binnenvoering is van stof, het voetbed is van rubber wat voor een stevige grip zorgt.

Bijkomend voordeel: voor elk paar TOMS zomerschoenen of slippers dat wordt verkocht, wordt een nieuw paar schoenen aan een kind in nood geschonken. >> Bekijk hier het TOMS assortiment

4. Hippe van Haren slippers

Eerder schreef ik al een blog artikel over mijn zwarte stijlvolle enkellaarsjes die ik had gekocht bij van Haren. Ik kwam toen al tot het besef dat het schoenassortiment van van Haren steeds interessanter wordt.

Wist jij dat je er ook terecht kunt voor slippers? Ik niet. Dit zijn een aantal opvallende slippers uit het huidige assortiment waarmee je je outfit kunt opdirken.

De 7 mooiste zomerschoenen waar je deze zomer op wilt lopen
Hippe van Haren slippers

>> Bekijk het van Haren slipper assortiment

5. Niet-suffe Crocs

Ik weet dat er ‘Crocs haters’ rondlopen, maar eerlijk is eerlijk: ze lopen ge-wel-dig! Daarom loop ik zowat praktisch de hele zomer op mijn Thaise Louboutin Crocs, zoals ik ze liefkozend noem.

 photo Crocs_slippers_zpsnigrw2w2.jpg
“Crocs fo life babeh!”

Wanneer je mij via Instagram volgt heb je ze al regelmatig voorbij zien komen. Ook weet je in dat geval dat ik nog steeds eigenhandig een Crocs comeback probeer af te dwingen….Mijn nieuwe bijnaam is dan ook “MC La Croc.”

Trust me, je zult nog eens verbaasd zijn als je sommige modellen ziet. En onthoud: de kracht zit ‘m in de combinatie en de ‘Crocs attitude’. Tja, die heb je of die heb je niet…. Crocs fo life beeeebuh! >> Bekijk hier het niet-suffe Crocs assortiment

6. Stijlvolle slippers: Dune London

Dune London slippers
Stijlvolle Dune Slippers

Dune London heeft niet alleen hele mooie comfortabele pumps in het assortiment, ze verkopen ook stijlvolle slippers en sandalen waarmee je goed voor de dag kunt komen. Van chic en stijlvol tot wat meer trendy.  >> Bekijk hier het Dune London assortiment

7. Opvallende teenslippers

De 8 leukste teenslippers om deze zomer te dragen
Opvallende teenslippers

Als je van opvallende teenslippers houdt met strikjes en hartjes, dan ben je in deze webshop aan het goede adres. Hier vind je verschillende merken zoals Vivianne Westwood for Melissa, Ipanema en Monki en ze hebben zeer regelmatig sale waardoor je mooie slippers of kleding kunt scoren.

Kortom, deze webshop is zeker de moeite waard om te bekijken. >> Bekijk hier het slipperassortiment

Welke van deze teenslippers komen er terecht op jouw wish list? 

Heb je dit al gezien?


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Kralenkwarts - Armande

Sunday 24th of June 2018

Slippers horen echt bij de zomer. Die Crocs vind ik ook verrassend leuk.

Hippiemeisje

Saturday 9th of June 2018

Ik vind die derde van de LINA LOCCHI SLIPPERS wel leuk. Zelf draag ik doorgaans gewoon lederen Indische... Zetten zich naar je voet en zitten comfortabel. niet veel poes pas, gewoon bruin leder. Draag ze al sinds ik 18 ben, dat is dus al 16 jaar en koop ze altijd op festivals of in Indische winkeltjes. ;)

Liset - Beautydagboek

Wednesday 6th of June 2018

Er zitten hele leuke tussen! Die van Toms en Dune vind ik erg leuk.

Mieke | mieksmind

Monday 4th of June 2018

dit zijn geen slippers/sandaaltjes die ik zou kopen. bij omoda had ik laatst leuke gespot

Amanda

Monday 4th of June 2018

In de zomerperiode zie ik zo vaak van die leuke teenslippers, maar mijn voeten kunnen er helemaal niet tegen. Ik loop vaak blaren of de huid tussen mijn tenen kapot. Terwijl ik ze dus zó leuk vind, ook die ik hier weer zie. Leuke verzameling!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.