Top

Truckin’: Nieuw Food Festival Rotterdam

Op zondag 26 april wordt de eerste editie van Truckin’ aan de Rotterdamse Parklaan georganiseerd. Het nieuwe food festival met ‘American roots’ brengt een flinke dosis ‘feel good food’ vanuit diverse pop-up restaurants, een groot BBQ podium en een veld vol foodtrucks. Waar veel culinaire festivals alleen om foodtrucks draaien, gaat Truckin’ een stap verder. Zo zal lokale chef Jim de Jong (Restaurant de Jong) een heuze Tex-Mex op Truckin’ openen én organiseert het bekende culinaire platform ‘De Buik van Rotterdam’ de eerste verkiezing tot ‘BBQ’er van het jaar’.  Overdag is er voldoende vermaak voor de kids en ‘s avonds wordt er gedanst op de beats van Rotterdams’ finest 
DJ’s.
Truckin' Nieuw Foodtruck Festival in Rotterdam

Food contest hosted by ‘De Buik van Rotterdam’

Op Truckin’ staat voor unieke eetconcepten in een Coney Island-achtige setting. Geniet van een ‘Brooklyn lager’ in het Sportscafe, onderga een restyling van je kapsel bij de Barberschool óf shop in de GROOSery Store van Rotterdams’ hipste warenhuis Groos. Op een food festival met Amerikaanse roots kan een goede eetwedstrijd natuurlijk niet ontbreken. Om deze reden host ‘De Buik van Rotterdam’ op een gigantisch podium de eerste BBQ’er of the Year contest. Met een eigen cut, marinade en bereiding wordt onder leiding van de vleesmeester en een jury de eerste ‘BBQ’er of the Year’ verkozen.
Truckin' Nieuw Foodtruck Festival in Rotterdam

Truckin’ Rotterdam

Organisator Dennis Ebeli is van mening dat dit food festival groots zal aanslaan onder een enthousiast publiek. Hij stelt: “Als er iéts is dat festivals kenmerkt dan is het wel het samenhorigheidsgevoel en de goede sfeer onder bezoekers. Muziek verbindt mensen, maar eten doet dat ook. Ik durf te stellen dat de beste foodtrucks dit jaar bij ons staan en speciaal voor Truckin’ hun gerechten “ver-amerikaansen”. Op een prachtige zondagmiddag lekker eten in het park; ik weet zeker dat Truckin’ een mooie toevoeging op het Rotterdamse festivalaanbod is”.  Met een amusementspark als decor en een voorliefde voor BBQ’s, muziek en entertainment is er op Truckin’ genoeg te beleven. Naast al het eten en drinken is er voor kleine én grote kinderen vermaak zoals een reuzenrad, een trampoline en een ballenbak. De deuren van Truckin’ gaan om 13:00 uur open en sluiten om 23.00 uur. De toegang is gratis tot 17.00 uur, daarna is het €5,- per persoon.
Anderen lazen ook
Weg met je broodbuik: eet amandelmeelbrood!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar