Top

Welk advies geef jij: “mijn vriendin heeft te veel eisen!”

Macblogster.nl is benaderd door S. die een probleem heeft. Het lukt hem niet meer om zijn vriendin voor zich te winnen. Hij is bang dat het uitgaat en zoekt advies om te voorkomen dat zijn vriendin hem verlaat voor een ander. Help S. en geef hem advies zodat hij verder kan. Wat is jouw visie en welke tips geef jij hem?

Het probleem

“Ik zit nu al 4 maanden in een moeilijke relatie met mijn vriendin die heel veel eisen heeft. De laatste weken irriteert ze zich enorm aan alles wat ik doe. Ze geeft zelfs aan dat ik saai ben. Ik doe mijn uiterste best om er weer wat van te maken en het verliefde gevoel weer bij haar op te wekken, maar het lijkt alsof ze dit niet altijd toestaat.

vriendin

Ik doe van alles om haar te pleasen

Ze heeft gezegd dat als het zo door gaat, het niet tussen ons gaat werken. Mijn vriendin wil nu resultaten zien en ik doe van alles om haar te pleasen en ervoor te zorgen dat ze weer verliefd op mij wordt. Ik heb veel gelezen over: goede seks, aantrekkingskracht en dat ik me veel in haar moet verdiepen, maar als ik dit doe, haakt ze vaak af.

Niet verliefd

Mijn vriendin houdt van zelfverzekerde mannen en ik ben best onzeker geweest over onze relatie. Ik werk er keihard aan om dat weg te stoppen en positief te blijven.  Maar als ik haar niet verliefd kan maken, dan is de kans groot dat iemand anders dit wel gaat kunnen doen in de toekomst. Dus ik ben gewaarschuwd.

Anderen lazen ook
Waarom gaan zwarte mannen vreemd & zijn er zoveel alleenstaande moeders?

Wat zou ik het best kunnen doen!?  Ik ben het namelijk zat dat ik elk vrouw kwijt raak aan andere mannen, terwijl ik van alles doe en hard genoeg vecht tot het eind.

Alvast bedankt,

S.”

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. crystaliciousss says

  goh laat ik het voor de verandering eens kort houden, je doet enorm je best maar zonder resultaat, wat ook voor jou frustrerend en verdrietig is. Waarom zou je je energie hier nog in willen steken? Zolang ze niet eerlijk aangeeft wat er aan de hand is zou ik er geen moeite meer voor doen. Wie weet is een nonchalante houding wel hetgeen wat ze echt verlangt. Aandacht van zo’n player die haar uitendelijk slecht behandeld, dan zal ze nog wel eens aan je denken. Trust me, er is echt wel een leuke chick die jou als persoon enorm kan waarderen, want jezelf veranderen voor iemand, dat werkt gewoon niet. Big hug.

 2. thecommocean says

  Kan je iemand wel verliefd maken? En misschien moet je jezelf afvragen of je wel met iemand wilt zijn die jou niet neemt zoals je bent. Het is natuurlijk heel lastig als jijzelf wel stapelgek bent op haar en het lijkt niet wederzijds te zijn. Misschien werkt ‘antimarketing’: juist niet haar constant pleasen en je zo uitsloven. Zelf meer onbereikbaar zijn en haar nu even laten werken. Je zo opstellen dat zij de gene is die in haar handjes mag knijpen dat ze jou heeft. Zo zal je misschien heel ‘Alpha’ op haar overkomen wat voor haar zo aantrekkelijk is.

 3. Romy says

  Liefde moet van twee kanten komen, eerlijk is eerlijk. Ik ben 20 jaar en ben al 4,5 jaar samen met mijn vriend. Ik ben absoluut een voorstander van ‘vechten voor je relatie’ en het ‘niet zo maar op geven’ maar dit moet je allebei ‘voelen’. Als wij deze mening niet hadden gedeeld, waren wij niet zo ver gekomen. Als je vriendin ook daadwerkelijk aangeeft dat ze niet verliefd is (en dat na 4 maanden al), zou ik mijn twijfels hebben. Ook jij verdient het beste, je wilt toch gelukkig zijn? De eerste 4 maanden horen juist ge-wel-dig te zijn. En natuurlijk bestaat een ‘perfecte’ relatie niet. Het gras lijkt altijd groener aan de overkant. Denk er eens goed over na en vergelijk de plus en min punten eens met elkaar. En vooral niet bang zijn dat je je eenzaam en alleen zult voelen want op ieder potje past een dekseltje 😉

 4. Noggy says

  S. my man … waar te beginnen. Het is altijd tricky om advies te geven over een relatie waarvan je maar één kant helder hebt. Afgaand op de informatie die ik heb, denk ik eerlijk gezegd niet dat jij de juiste vraag stelt. Voordat je überhaupt verder gaat met jezelf uit de naad werken, zou ik me maar eerst afvragen welke meerwaarde deze relatie heeft voor jou. Ik lees vooral hoe ontevreden je vriendin is over je inspanningen, maar wat voor inspanningen doet zij?!

  Een relatie laten werken, dat doe je samen. Wat zeker niet gaat werken is als een van de partners met zijn/haar armen over elkaar gaat zitten wachten tot de storm opklaart. Los daarvan hebben mannen en vrouwen nu eenmaal een andere manier van communiceren. Wat wij vrouwen onder harstocht, liefde en romantiek verstaan is doorgaans iets heel anders dan wat de mannen voor ogen hebben. Leuk dat je vriendin eist dat je zelfverzekerd bent, maar hoe ziet zelfverzekerdheid er volgens haar uit? Is dat hetzelfde als voor jou?

  Tenslotte ben ik van mening dat hoewel een relatie gaat over compromissen sluiten, het toch echt niet de bedoeling is dat je voor wie dan ook een persoonlijkheidstransformatie ondergaat. In een relatie moet je je veilig genoeg voelen om vooral jezelf te kunnen zijn. Anything else seems like a waste of time to me …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar