Skip to Content

Etos wellness lijn: Inner Calm salt scrub

Naar aanleiding van de introductie een nieuwe luxe Etos wellness lijn met prijzen vanaf  €4,99, ontving ik een salt scrub uit de Inner Calm wellness lijn. Deze heerlijke zeezout scrub, geurend naar lavendel en patchouli, is nu vast onderdeel geworden van mijn zondagse wellness ritueel, naast mijn geliefde body conditioner 

Meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen ervaart haar ultieme wellness moment het liefst thuis in haar eigen badkamer. Daarom heeft Etos een betaalbare wellness lijn geïntroduceerd waarmee je dagelijks at home van je eigen spa-ritueel kunt genieten.

Etos salt scrub

De wellness lijn bestaat uit 3 verschillende lijnen, elk met hun eigen producten:

  • a Beautiful You (jasmijn en kersenbloesems),
  • Inner Calm
  • en Your Pure Body (rozemarijn en eucalyptus).

Etos Salt scrub

Ik ontving een Salt scrub uit de Inner Calm wellness lijn. De basisgeur van patchouli neemt je mee in zen-achtige sferen en belooft je te laten ervaren wat échte ontspanning is. Ondanks dat ik de andere producten uit de nieuwe Etos wellness lijn nog niet heb gezien, lijkt deze salt scrub veel goeds te beloven.

De pot oogt alles behalve cheap en de geur van de zeezout scrub is hemels. Het doet mij aan de sauna denken. Vooral vanwege de toegevoegde olijfolie. Hierdoor raakt je huid niet uitgedroogd na het scrubben.

Etos salt scrub

Na het gebruik van de Inner Calm Salt scrub ervoer ik geen ultiem Zen gevoel. Maar ik ben altijd blij met een welriekend huidje. Daarnaast vind ik het fijn product. Kortom, mission accomplished.

De zeezout scrub is nogal grof, dus voorzichtig scrubben is een must. Daarnaast zou ik tevens uitkijken met het gebruiken van de scrub op het moment dat je wondjes of schrammen op je lichaam hebt. Zeezout prikt nogal wanneer het in een wond terechtkomt.

Etos Wellness lijn

De Inner Calm wellness lijn bestaat uit nog meer producten zoals:

  • een body masker van Kaolien klei, geurend naar oranjebloesem en lavendel.
  • Een body olie spray met kalmerend jasmijnextract en amandel- en Jojoba olie.

De nieuwe Etos Wellness lijn is nu verkrijgbaar en heeft een vanaf prijs van €4.99. De Etos Salt Scrub kost €6,49 (250 gram).

Wat is jouw favoriete (budget) wellness product?

Heb je dit ook gezien?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marleen

Wednesday 10th of January 2018

Helaas niet meer verkrijgbaar bij Etos, ook niet meer online te bestellen! Zo jammer,

Gertie

Sunday 11th of May 2014

Ik heb de lijn ook net ontdekt: héérlijk! Ik ga zo weer smeren!

Sharon

Friday 26th of April 2013

De kleur ziet er mooi uit, ik ben erg benieuwd naar hoe het ruikt! Ik ga zeker gebruik maken van de korting bedankt voor de tip.

Selma

Friday 26th of April 2013

Dat klinkt heel goed zeg! De A Beautiful You klinkt echt als een geurlijn voor mij!

EtosOnline

Friday 26th of April 2013

@MacBlogster Hi, bedankt voor je mooie review over de Etos salt scrub. Heel leuk dat de scrub bij jouw zondagse wellness ritueel hoort!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.