Top

Etos wellness lijn: Inner Calm salt scrub

Naar aanleiding van de introductie een nieuwe luxe Etos wellness lijn met prijzen vanaf  €4,99, ontving ik een salt scrub uit de Inner Calm wellness lijn. Deze heerlijke zeezout scrub, geurend naar lavendel en patchouli, is nu vast onderdeel geworden van mijn zondagse wellness ritueel, naast mijn geliefde body conditioner 

Etos salt scrub

Omdat meer dan de helft van de Nederlandse vrouwen haar ultieme wellness moment het liefst thuis in haar eigen badkamer ervaart, heeft Etos een betaalbare wellness lijn geïntroduceerd waarmee je elke dag van je eigen spa-ritueel at home kunt genieten. Je kunt kiezen uit drie verschillende lijnen, elk met hun eigen producten: a Beautiful You (jasmijn en kersenbloesems), Inner Calm en Your Pure Body (rozemarijn en eucalyptus).

Inner Calm salt scrub

De Inner Calm wellness lijn belooft je te laten ervaren hoe échte ontspanning voelt. De basisgeur van patchouli neemt je mee in zen-achtige sferen. Ondanks dat ik de overige producten uit de nieuwe Etos wellness lijn nog niet heb gezien, lijkt deze salt scrub veel goeds te beloven. De pot oogt alles behalve budget-achtig en de geur van de zeezout scrub is hemels. Het doet mij aan de sauna denken. Vooral vanwege de toegevoegde olijfolie. Hierdoor raakt je huid niet uitgedroogd na het scrubben.

Etos salt scrub

Het ultieme Zen gevoel ervoer ik niet, na het gebruik van de Etos salt scrub, maar ik ben altijd blij met een welriekend huidje. Daarnaast vind ik het fijn product. Kortom, mission accomplished.

Anderen lazen ook
Deze essence mascara's kun je met een gerust hart kopen

De zeezout scrub is nogal grof, dus voorzichtig scrubben is een must. Daarnaast zou ik tevens uitkijken met het gebruiken van de scrub op het moment dat wondjes of schrammen op je lichaam hebt, omdat zeezout erg kan prikken. De Etos Salt Scrub kost overigens €6,49 (250 gram).

Etos salt scrub

Etos Wellness lijn

De Inner Calm wellness lijn bestaat tevens uit een body-masker van Kaolien klei, geurend naar oranjebloesem en lavendel. Een body-olie spray met kalmerend jasmijnextract en amandel- en Jojoba-olie.

De nieuwe Etos Wellness lijn is nu verkrijgbaar vanaf €4.99. Van 15 april t/m 12 mei krijg je 25% korting, waardoor je dus al vanaf € 3,74 een product kunt kopen!

Q | Wat is jouw favoriete (budget) wellness product?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Sharon says

    De kleur ziet er mooi uit, ik ben erg benieuwd naar hoe het ruikt! Ik ga zeker gebruik maken van de korting bedankt voor de tip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar