Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Bah, voorkom wormen in je Beautyblender dankzij deze tip!

Met behulp van een Beautyblender kun je zeer gemakkelijk concealer en foundation aanbrengen. Het nadeel van zo’n make-up spons is dat het helaas snel vies wordt en je vlekken er niet altijd gemakkelijk uitkrijgt. Met dit stappenplan is dit verleden tijd! Dankzij deze tip krijg je een vlekvrije Beautyblender.

Tekst: Marielouise Hofhuis
Vlekvrije Beautyblender

Mijn naam is Marielouise Hofhuis, ik ben 25 jaar en woon in het oosten van het land. Sinds een tijdje volg ik Macblogster en zag ik haar Facebook post over hoe je een vlekvrije Beautyblender krijgt. Omdat ik deze manier van reinigen niet kende, probeerde ik haar Facebook tip uit en laat ik zien hoe mijn Beautyblender er daarna uitzag.

Een vlekvrije Beautyblender dankzij deze tip!

Volg Marielouise op Instagram!

Verschil

Voor het schoonmaken van mijn make-up spons gebruikte ik al afwasmiddel en hier was ik tevreden over. Toen ik las dat je dit ook kan combineren met kokosolie werd ik benieuwd! Zal er een verschil in resultaat zijn? Ik vertel het je. 

Benodigdheden

Gelukkig had ik alle benodigdheden in huis, Ik ging direct aan de slag om uit te proberen of ik daadwerkelijk een vlekvrije Beautyblender zou krijgen. Ik gebruikte:

  • Dreft afwasmiddel,
  • BioWise kokosolie,
  • een vieze make-up spons.
 photo Beautyblender_reinigen_kokosolie_afwasmiddel_zpscojysucm.jpg

Beautyblender reinigen met kokosolie en afwasmiddel

Stappen Beautyblender reinigen

Om mijn vieze Beautyblender vlekvrij te krijgen voerde ik de volgende stappen uit:

  1. Stap 1 – Make-up spons vochtig maken met lauw water.
  2. Stap 2 – Drie theelepels kokosolie smelten in een kom.
  3. Stap 3 – Beautyblender met licht knijpende bewegingen deppen in de kokosolie.
  4. Stap 4 – Een druppel Dreft met licht knijpende beweging verdelen over de gehele make-up spons.
  5. Stap 5 – Beautyblender afspoelen onder de kraan met lauw water tot het water helder is.

Na stap vijf had ik nog een klein vlekje op mijn Beautyblender. Ik heb toen de stappen vanaf stap 3 herhaald en het resultaat was een vlekvrije Beautyblender!

Zachtere spons & sneller klaar

Na het reinigen viel direct op dat mijn make-up spons zachter aanvoelde dan normaal. Ik denk dat de combinatie van kokosolie en afwasmiddel het reinigen van de Beautyblender vergemakkelijkt heeft. Ik hoefde mijn stappen dit keer maar 1 keer opnieuw uit te voeren, terwijl ik normaal gesproken mijn make-up spons 4 à 5 maal moet wassen met Dreft voor een vlekvrij resultaat. Ook was ik niet meer tijd kwijt dan normaal, ongeveer vijf minuutjes.

 photo Schone_beautyblender_zpsvuiywy5z.jpg

Het resultaat: een vlekvrije en superschone make-up spons!

Resultaat: zuiniger in gebruik

Nog iets waar ik benieuwd naar was, was of er een verschil merkbaar zou zijn bij het gebruiken van de Beautyblender. En ja hoor! Het lijkt erop dat mijn make-up spons minder product opzuigt en zachter is in gebruik. Wat betreft de finish van de make-up zie ik geen verschil.

Q | Hoe krijg jij je vlekrvije Beautyblender?

Verkoopinfo Make-up sponsjes

In deze webshop kun je verschillende make-up sponsjes kopen. Van betaalbaar tot het origineel. Prijzen zijn vanaf €3,95.

Anderen lazen ook
Moederdag DIY: badmelk maken in 2 minuten

Lees ook

verschillende soorten concealers 5 geboden voor verzorgen krullen vaseline op je gezicht dit is het resultaat  oliesoorten waar je haar blij van wordt

 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar