Skip to Content

Gezicht reinigen zonder cleanser dankzij Face Halo Make-up Remover pads

Ben je allergisch voor veel gezichtsreinigers en ben je op zoek naar iets dat je wel kunt gebruiken? Check deze herbruikbare pads waarmee je je gezicht kunt reinigen zonder extra reinigingsproducten te gebruiken: Face Halo Make-up Remover.

Wat is Face Halo Make-up Remover?

De Face Halo Makeup Remover is een pluche en herbruikbare pad die je gebruikt in combinatie met koud of warm water om binnen no time je make-up te verwijderen. Daarnaast wordt er gezegd dat je het tot 200 keer kunt wassen en hergebruiken. Dat is best vaak!

Ik kwam laatst deze bijzondere reiniging pads tegen: de Face Halo Make-up Remover pads. Een milieuvriendelijke manier om je make-up mee te verwijderen. 

Face Halo Make-up Remover pads: schoon gezicht in een zucht?
De herbruikbare Face Halo pads zijn pH-neutraal en hebben alleen water nodig om hardnekkig product op effectieve wijze te verwijderen.

Ook scheelt het geld, aangezien je niet meer continu een lading wattenschijfjes hoeft te kopen. Tevens kun je er zelfs waterproof make-up mee verwijderen zonder chemicaliën te gebruiken.

Allergieën

Volgens het persbericht heb je geen reinigingsproducten nodig in combinatie met de Face Halo Makeup Remover pads. Hierdoor kun je je huid reinigen zonder je gezicht in contact te brengen met:

  • chemicaliën,
  • alcohol
  • of huid irriterende ingrediënten. 

Als je bijvoorbeeld allergisch bent voor veel ingrediënten, dan is dit product geschikt voor je huid. Daarnaast zijn de pads ook erg zacht, waardoor je je huid niet kapot kunt boenen.

Anderen lazen ook: Wat is Double Cleansing en Hoe kun je dit Toepassen?

Hoe gebruik je Face Halo Make-up Remover pads?

De Face Halo pads hebben speciale vezels die vuil en vet aan zich hechten. Dit laat pas weer los wanneer je de pads wast met zeep.

Het klinkt too good to be true, maar volgens het persbericht werken de Face Halo Make-up Remover pads als volgt:

  1. Als eerste maak je de pad eerst nat met koud of warm water.
  2. Vervolgens veeg je het make-up zo van je gezicht, zonder dat je hoeft te boenen.
  3. That’s it!

De zogenaamde Halo vezels zuigen de restjes make-up als het ware op en zorgen ervoor dat het niet weer terug op je gezicht komt. Je kunt na het reinigen de andere schone kant van de pad gebruiken om te zien of echt alle make-up verwijderd is en je gezicht goed schoon is.

 photo Face Halo Make-up remover_pads_zpsnsdfulcp.png
In de Face Halo Make-up Remover verpakking zitten 3 pads.

Als je mascara en heftige oog make-up wilt verwijderen, is het aan te raden de Face Halo Make-up Remover pad (nog een paar keer) opnieuw nat te maken. Leg het daarna heel even op je ogen, zodat de make-up een beetje los kan weken.

Wassen & hergebruiken 

Je kunt de Face Halo pads meewassen met de lichte/witte was en kunt ze tot maar liefst 200 keer wassen. Als je veel en zware make-up hebt verwijderd, dan word je geadviseerd de pads eerst even voor te behandelen met heet water en zeep voordat je het in de wasmachine doet.

Let op: gebruik geen wasverzachter, dat verwijdert de coating en vermindert de werking van de Face Halo Make-up Remover pads.

Waar kun je Face Halo Make-up Remover kopen?

Mocht je benieuwd zijn naar de Face Halo Make-up Remover pads? Je kunt ze online scoren in de volgende webshops:

Een goedkoper alternatief is de Boozyshop Makeup Remover Pad.

Anderen lazen ook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.