Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Face Halo Make-up Remover: make-up verwijderen in een zucht?

Ik kwam laatst iets bijzonders tegen wat ik graag zou willen uitproberen, namelijk de Face Halo Make-up Remover.  Dit is een milieuvriendelijke manier om (ook waterproof) make-up zonder chemicaliën te verwijderen. Dit scheelt misschien weer een lading wattenschijfjes kopen evenals micellair water.
Face Halo Make-up Remover

De Face Halo Makeup Remover is een pluche en herbruikbare pad die je in combiantie met koud of warm water kunt gebruiken om binnen no time je make-up te verwijderen. Ik ben benieuwd of dit echt zo snel gaat als dat er wordt beweerd. Daarnaast wordt er gezegd dat je het tot 200 keer kunt wassen. Dat is best vaak!

Face Halo Make-up remover

Face Halo Make-up Remover: make-up verwijderen met alleen water

Allergieën

Volgens het persbericht heb je geen reinigingsproducten nodig in combinatie met de Face Halo Makeup Remover. Hierdoor kun je je huid reinigen zonder je gezicht in contact te brengen met chemicaliën, alcohol of huid irriterende ingrediënten. Als je bijvoorbeeld allergisch bent voor veel ingrediënten, dan is dit product geschikt voor je huid.

Gebruik Face Halo Make-up Remover

Het klinkt too good to be true, maar volgens het persbericht werkt het als volgt:

1. Water toevoegen
De Face Halo pads werken met zowel koud als warm water. Door de speciale vezels in de pads verwijdert het water alle make-up, ook diep in de poriën.

2. Make-up verwijderen
Je hoeft niet heel hard te wrijven of schrobben om je make-up te verwijderen; je maakt de Face Halo pad vochtig en verwijdert volgens je make-up met zachte bewegingen. Je zult verbaasd zijn wat er direct vanaf komt! De zogenaamde Halo vezels zuigen de restjes make-up als het ware op en zorgen dat het niet weer terug op je gezicht komt. Je kunt na het reinigen de schone, andere kant van de pad gebruiken om te zien of echt alle make-up verwijderd is en je gezicht schoon is. Als je heftige oog make-up gaat verwijderen is het aan te raden de pad (nog een paar keer) opnieuw nat te maken en deze heel even op je ogen te houden zodat de make-up een beetje los kan weken.

 photo Face Halo Make-up remover_pads_zpsnsdfulcp.png

De Face Halo Make-up Remover verpakking bestaat uit 3 pads.

3. Wassen & hergebruiken 
Je kunt de Face Halo pads meewassen met de lichte/witte was. Je kunt de Face Halo pads tot maar liefst 200 keer wassen! Als je heel hardnekkige make-up hebt verwijderd is het aan te raden de Face Halo pad eerst even voor te behandelen met heet water en zeep voor je deze in de wasmachine doet.

Anderen lazen ook
Waarom ik huidverzorging van Paula's Choice kocht

Let op: gebruik geen wasverzachter, dat verwijdert de coating en vermindert de werking van de Face Halo pads!”

Verkoopinfo Face Halo Make-up Remover

Mocht je ook benieuwd zijn geworden, de Face Halo Make-up Remover is te koop in deze webshop. In 1 verpakking zitten 3 Face Halo Make-up Remover pads. Dit kost €22,95.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.