Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

W7 Contour & highlight palette: Ebony Shape & define

Highlighten en contouren, it’s still hot ondanks dat we er stiekem een beetje moe van worden. Indien je niet genoeg kunt krijgen van het contouren, bekijk dan dit W7 contour en highlight palette; goed gepigmenteerd, betaalbaar en duidelijk zichtbaar op de getinte en donkere huid. Zelfs vrouwen met een lichte tot witte huid gebruiken deze paletten vanwege de goede pigmentatie. Dat belooft wat, toch?

Budget contour & highlight palette

Ongeveer 3 kwart jaar geleden liet ik weten een pakketje van W7 te hebben ontvangen met make-up. Ik liet enkele producten zien uit de W7 Ebony lijn die speciaal is ontwikkeld voor getinte en donkere vrouwen. Dit W7 contour en highlight palette die ik destijds ontving heb ik niet geswatcht. Toen ik dit palette zag dacht ik “I don’t think so”, maar don’t be fooled door de verpakking. Dit is een witte zwaan in het lichaam van een lelijk eendje.

 photo W7_ebony_shape_and_define_contour_highlight_zps81yozgfj.jpg

Budget contour & highlight palette

W7 Shape & Define palette photo W7_contour_kit_shape_and_define_zpsror6zwkg.jpg

Helaas pindakaas: mijn contour poeder ging kapot *horror*

W7 bracht 3 Shape & Define Face Powder paletten op de markt:
  • light
  • medium
  • en deep

Ik ontving de kleur medium. Het contour poeder in het medium W7 Shape & Define palette is goed donker is en heeft een warme ondertoon. Het past bij mijn huid met een gele ondertoon.

W7 Shape & Define palette photo Swatch_W7_contour_palette_shape_and_define_zps0y9ss8np.jpg

W7 Shape & Define contour & highlight poeder

Sleek vs W7 contour poeder

Met de contour poeder uit het medium Shape & Define Face Powder palette kan ik een duidelijk zichtbare warme schaduw creëren. Normaliter gebruik ik Sleek Face Form in de kleur Dark. Deze is iets donkerder. Om je een idee te geven, zie de onderstaande foto waarop ik de contour poeder uit de Sleek Face Form light en dark paletten, naast de contour poeder van W7 heb geplaatst.

W7 Shape & Define palette photo Vergelijking_Sleek_Face_Form_W7_Shape_Define_zps6mzmd4xx.jpg

Sleek vs W7: contour poeders

W7 Highlighter

De highlighter is parelmoer van kleur en heeft een enigszins perzik kleurige ondertoon. De swatch is duidelijk zichtbaar op mijn getinte huid. Op mijn gezicht is het gelukkig subtieler en naar gelang op te bouwen. Op de donkere huid zal deze highlighter nog beter zichtbaar zijn, vermoed ik.

W7 Shape & Define palette photo W7_contour_palette_ebony_shape_define_zps7qf12if2.jpg

Hier heb ik het contour poeder en de highlighter subtiel aangebracht

Verkoopinformatie W7 Shape & Define

Dit contour palette is online te koop via Bol.com of via de Engelse website van W7. Helaas is er geen Nederlandse webshop meer die ze W7 Ebony lijn verkoopt. W7 is te vinden bij OP=OP winkels en bepaalde DA filialen.

Anderen lazen ook
Hoe kan dit! Deze ELF Baked Highlighters zijn net zo goed als .....About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • MacBlogster says

      De kwast ziet er mooi uit, maar om eerlijk te zijn gebruik ik het vrij weinig. Ik heb nog een andere sigma kwast, ook specifiek voor het contouren en die gebruik ik liever. Deze is heel handig als je niet goed weet waar waar de onderkant van jouw jukbeenderen (of die van een ander) precies zitten. Als je niet goed de onderkant pakt, krijg je dat je/men te laag contourt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar