Skip to Content

De 6 meest populaire DIY blog artikelen

Een aantal lezers vroegen of ik tevens een overzicht kon maken van de meest populaire DIY blog artikelen op dit moment. Tadaaaa, here it is:

1. DIY Make-up: concealer gebruiken om te camoufleren

Afgezien van het feit dat concealersverschillende texturen hebben, kun je ze ook in verschillende kleuren kopen. De kleur van een concealer kies je uit op basis van wat je wilt camoufleren en op welke manier. Lees hier wanneer je welke concealer gebruikt.
DIY Make-up: wanneer gebruik je welke concealer? photo kleur-corrigerende-concealers_zpsf6oll8i4.jpg2. Zelf gel nagelijk aanbrengen

Als je graag nagellak draagt, maar snel last krijgt van gespleten nagels, kun je beter gel nagellak gebruiken. Dit is mijn conclusie na het veelvuldig testen van peel off gel nagellak. Lees hier mijn review. In dit filmpje zie je hoe je gel nagellak kunt aanbrengen:

3. DIY whipped body & hair butter maken van shea butter

Voor de ingrediëntenlijst zie: www.macblogster.nl/diy-whipped-body-hair-butter-maken-van-sheaboter/

Is het maken van een whipped body of hair butter ingewikkeld? Nope! Het enige wat je nodig hebt is tijd en de ingrediënten. Door middel van een filmpje laat ik  zien hoe je thuis gemakkelijk een whipped body- en hair butter kunt maken van shea butter, amandelolie en cacaoboter. Het klinkt ingewikkeld, maar het is doodsimpel. Kijk maar:

4. DIY Make-up: Blush aanbrengen

Hoe breng jij je blush aan? Doe je dit op de ‘juiste’ manier of doe je het op gevoel? Goed aangebrachte blush accentueert je jukbeenderen en verfraait je gezichtsvorm. Een verkeerd aangebrachte blush kan je ouder doen ogen en er zelfs voor zorgen dat je gezicht langer of korter lijkt. Lees hier hoe je blush aanbrengt.
Blush aanbrengen obs je gezichtsvorm photo Blush_aanbrengen_gezichtsvormen_zpspbhzmzzv.jpg

5. DIY: Bronzer aan brengen

Een bronzer aanbrengen kun je op verschillende manieren doen, namelijk om te shapen of om meer kleur aan te brengen in je gezicht. In dit filmpje laat ik zien hoe je bronzer kunt aanbrengen:

6. Lipstick mat maken

Ik geef toe ik houd van lipstick en ik geef ook toe dat ik ze liever mat heb. Een modegril? Misschien, but I love it. En omdat het een dure grap wordt – naast dat het ook zonde is – om telkens allerlei nieuwe matte lipsticks aan te schaffen, heb ik een video gemaakt waarin ik laat zien hoe je elke lipstick die je al in bezit hebt, mat kunt maken:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Friday 8th of January 2016

De 6 meest populaire DIY blog artikelen https://t.co/XQuSLg56c2

OBAblogs

Friday 8th of January 2016

Macblogster : De 6 meest populaire DIY blog artikelen https://t.co/RbKQWK5D3P Nieuw op O.B.A

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.