Top

Sneak Peak: Morphe Brushes That Glow & Brow Palette

Ik heb het gedaan! I’m guilty aan (excessive) make-up shopping, maar ik heb een goed excuus. Alles is ten gunste van mijn visagieopleiding, echt waar…. Omdat ik geen tijd heb om nu een look te creëren en swatches te maken, bij dezen alvast een sneak peak van mijn 2 nieuwe en mooie aanwinsten: Morphe Brushes That Glow en Brow palette. 

 photo Makeupspot_bestelling_Morphe_brushes_zpsusv8chw1.jpg
Morphe Brushes That Glow Palette

Ik kocht het Morphe Brushes Bronzing Palette That Glow met 9 verschillende bronzers, waarvan er 6 mat zijn en 3 een shimmer hebben. De afmeting van het palette is 14.61 cm x 15.24 cm waardoor het niet in de gemiddelde toilettas zal passen. Swatches volgen.

 photo That_glow_Morhpe_Brushes_palette_zpseelrv5ig.jpg

Morphe Brushes That Glow Palette

Morphe Brushes Brow Palette

Ook heb ik een Morphe Brushes Brow Palette aangeschaft omdat ik bemerk dat ik de wenkbrauwpoeders die ik in mijn visagiekoffer heb, net iets te donker zijn. Omdat ik lichtere kleuren nodig heb, is dit een superhandig palette om te hebben omdat er 6 verschillende wenkbrauwpoeders in zitten. Behalve wenkbrauwpoeders bevat dit brow palette tevens een wax om wenkbrauw haren in bedwang te krijgen, plus een concealer. De afmeting van dit palette is 16.51 cm x 8.89 cm, waardoor het gemakkelijk in je toilettas past.

 photo Morhpe_Brushes_Brow_palette_zpsalugyxdd.jpg

Morphe Brushes Brow Palette

Verkoopinformatie Morphe Brushes

Beide Morphe Brushes paletten heb ik gekocht bij TheMakeupSpot. Ze zijn overigens ook verkrijgbaar bij Boozyshop, waar de paletten iets goedkoper zijn, maar hierdoor zijn ze ook sneller uitverkocht.

Anderen lazen ook
Pinterest made me do it & ik schaam mij kapot....

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Carmelita says

    Ik heb de glow palette van Morphe besteld. Ben benieuwd! 🙂 Oh en ik wil meedoen met de give away pakket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar