Top

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ‘I like ‘m big’. Volle wimpers, daar word ik blij van! Killer mascara’s, I like ‘m. Omdat er eerder Max Factor mascara’s tot mijn favorieten behoorden, vraag ik me af wat ik van de nieuwste telg uit de Max Factor mascara familie zal vinden: Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara. Creëert deze nieuwe mascara daadwerkelijk de lengte en volume die het belooft?

Voluptuous_False_Lash-Effect_Mascara_Max_Factor

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

‘n Mond vol mascara

Als eerst moet ik dit even kwijt: wat een lange naam! Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara. Een mond vol, met mascara….. Stel je eens voor je wilt een review Googlen en moet de naam handmatig invullen. OMG. Lang leve de knip en plakfunctie op mijn mobiel en laptop!

Verstand van mascara’s maken

Gelukkig hebben ze bij Max Factor meer verstand van mascara’s maken dan van namen verzinnen. Zo waren Max Factor mascara’s Excess Volume Mascara en Clump Defy Extensions favoriet vanwege de volume en lengte die ze creëerden.

 photo Max_Factor_Voluptuous_False_Lash-Effect_Mascara_zpsgre3k5lc.jpg

Lash-Lifting-Borstel

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara

De Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara is een speciale editie van de False Lash Effect mascara en is voorzien van een vernieuwde Lash-Lifting-Borstel. Deze borstel moet ervoor zorgen dat je wimpers onmiddellijk worden gelift en meer volume en glamour creëert.

Max Factor zegt zelf: “de borstel bestaat uit een unieke spiraalvorm met piepkleine vinnetjes en borstelhaartjes die ieder wimperhaartje individueel optilt, met mascara bekleed én kamt. Daarnaast zorgt het speciale uiteinde van het borsteltje ervoor dat je de onderste wimpers en de wimpers in de ooghoeken makkelijk bereikt.”

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara photo Voluptuous_False_Lash-Effect_Mascara_MaxFactor_zpsuj1fnm3s.jpg

Foto boven: linkeroog met mascara. Rechteroog zonder mascara | Foto onder: beide ogen met mascara

Mijn oordeel

De Lash-Lifting-Borstel vind ik prettig werken. Ik kom gemakkelijk bij al mijn wimperhaartjes die ik gemakkelijk kan separeren. Check. De volume vind ik daarentegen tegenvallen in vergelijking met de Max Factor Excess Volume Mascara. Voluptous is niet het woord dat ik met deze nieuwe mascara associeer, daarnaast vind ik het lifting effect niet spectaculair. Kortom, deze mascara is geschikt voor een subtiele every day look. Als ik uitga en een VaVaVoom look nodig heb, grijp ik toch liever naar mijn Lancome Grandios mascara.

Verkoopinformatie 

Max Factor Voluptuous False Lash Effect Mascara is vanaf februari 2016 onder andere te koop bij Bol.com en TheMakeUpSpot. De prijs is €17,99.

Anderen lazen ook
I want to look pretty....

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Wat een prachtig resultaat!
  Fijn dat de mascara de wimperharen perfect seperate!
  Wees blij dat je niet brildragend bent.
  Ik heb zeer lange wimpers en vindt het irritant als ze tegen mijn brilglazen aankomen.

  Mooie dag Xoxo

 2. Anna Jirina says

  Fijne review! Ik ben erg fan van Max factor mascara’s, ik gebruik ze dagelijks. Deze kende ik nog niet maar ik ben wel erg benieuwd, ondanks dat hij bij jou niet heel veel volume lijkt te geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar