Top

Circle scarf: dit is de reden waarom jij er 1 moet hebben!

Er is een sjaal waarmee je verschillende outfits kunt creëren: de multi inzetbare circle scarf. Je kunt er een jurkje, rok of topje van maken, uiteraard kun je het ook gewoon als sjaal dragen. Meestal zijn circle scarfs redelijk prijzig, vooral als je een mooie wilt hebben. In plaats van veel poen uitgeven, kun je er ook één zelf maken met behulp van de onderstaande video tutorial. Yeah!
 photo wear-a-circle_scarf_zps0auzmmnv.jpg

‘Stijl-jaloezie’

Een vriendin van mij, Miss C is into sjaals. Ik niet echt, maar dankzij haar is mijn sjaal interesse gewekt. Mijn inspirator heeft volgens mij duizenden sjaals. Keer op keer weet zij mij te verbazen en voel ik enige ‘stijl-jaloezie’ opkomen. Het is een feit, ik ben een ‘sjaal geek’. En een krent.
 photo Circle scarf 1_zpsimgy5ibe.jpg

Op 12 manieren dragen

Om ook eens een keer een mooie hippe sjaal te scoren, toog ik ooit vol inspiratie richting American Apparel. Daar zag ik de befaamde circle scarf die op 12 manieren gedragen kan worden. Mijn hartje werd blij. Blij van de gedachte aan een sjaal net zo ‘dope’ als die van miss C. En toen zag ik het prijskaartje……

DIY circle scarf

Daar ging alle dopeness, down the drain. Want hoe mooi en fashionable de sjaal ook was, geen haar op mijn hoofd dacht erover om minstens €30,- neer te tellen voor een shawl. Dan maar een leek; maar wel een creatieve, want dankzij onderstaande filmpjes kan ik nu zelf een circle scarf (a.k.a. infinity scarf /loop scarf) maken.

Circle scarf inspiratie

Heb je inspiratie nodig voor het kiezen van de juiste stof? Zie hier enkele voorbeelden van verschillende circle scarfs:

Tips om een circle scarf te dragen:

Wil je weten op welke wijze je een circle scarf kunt dragen? Als je een langere variant maakt, kun je het zelfs als topje of jurk dragen. Check out onderstaand filmpje voor style inspiratie:

Anderen lazen ook
Monday inspiration: hippe manieren om een sjaal te binden

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Mariska says

    Ook al is hier zoveel inspiratie over te vinden, zal ik waarschijnlijk alsnog niet weten wat ik er nou mee moet/mee ga doen als ik ‘m eenmaal om zou hebben. Wel een fijn artikel voor degene die er een wilt of heeft! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar