Top

Moederdag DIY: badmelk maken in 2 minuten

Ben je op zoek naar een origineel moederdag cadeau om te geven of lig je zelf graag in bad? Ik zeg: “meid, ga toch lekker badmelk maken…” De voordelen: een goede stimulans om vaker in bad te liggen en een lekkere zachte huid. Dat alles in 2 minuten. Dit kun jij ook, kijk maar.

DIY badmelk maken

Badderen is seriously my game, vooral als het koud is. Nu kan ik uiteraard naar Lush rennen voor mooie bath bombs (wat ik ook wel eens doe), maar zelf badmelk maken met ingrediënten die ik in huis heb, is ook niet verkeerd. Ook erg leuk om cadeau te geven in plaats van dure badproducten met een ellenlange ingrediëntenlijst.

Zachte huid

Echt, niets is heerlijker dan ‘s avonds na een dag hard werken in bad te liggen. Een prettige manier om te ontspannen, maar ook om simpelweg je huid te verzorgen. Zeker als je verzorgende elementen aan het badwater toevoegt, zodat je ook nog eens een heerlijke zachte huid krijgt.

Benodigheden

Het mooie van zelf badmelk maken is dat je elke geur kunt toevoegen die je maar wenst. Dus behalve een zachte huid, zul je ook heerlijk ruiken. Ik vind het pure verwennerij voor mijn ziel om welriekend het bed in te stappen.

Houdbaarheid badmelk

De badmelk is niet langer dan 3 dagen houdbaar in de koelkast. Als je in bad gaat, is het de bedoeling dat je de hele inhoud aan het badwater toevoegt.

Anderen lazen ook
Rode lippen all day long in 4 stappen

Ingrediënten kopen

Indien je meer of andere ingrediënten wilt toevoegen, is het handig om de webshop van Drogisterij de Lang te bekijken. Je kunt er allerlei ingrediënten kopen voor DIY projecten, zoals het maken van zeep of parfum.

Lees ook


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar