Skip to Content

Moederdag DIY: badmelk maken in 2 minuten

Ben je op zoek naar een origineel moederdag cadeau om te geven of lig je zelf graag in bad? Ik zeg: “meid, ga toch lekker badmelk maken…” De voordelen: een goede stimulans om vaker in bad te liggen en een lekkere zachte huid. Dat alles in 2 minuten. Dit kun jij ook, kijk maar.

DIY badmelk maken

Badderen is seriously my game, vooral als het koud is. Nu kan ik uiteraard naar Lush rennen voor mooie bath bombs (wat ik ook wel eens doe), maar zelf badmelk maken met ingrediënten die ik in huis heb, is ook niet verkeerd. Ook erg leuk om cadeau te geven in plaats van dure badproducten met een ellenlange ingrediëntenlijst.

Zachte huid

Echt, niets is heerlijker dan ‘s avonds na een dag hard werken in bad te liggen. Een prettige manier om te ontspannen, maar ook om simpelweg je huid te verzorgen. Zeker als je verzorgende elementen aan het badwater toevoegt, zodat je ook nog eens een heerlijke zachte huid krijgt.

Benodigheden

Het mooie van zelf badmelk maken is dat je elke geur kunt toevoegen die je maar wenst. Dus behalve een zachte huid, zul je ook heerlijk ruiken. Ik vind het pure verwennerij voor mijn ziel om welriekend het bed in te stappen.

Houdbaarheid badmelk

De badmelk is niet langer dan 3 dagen houdbaar in de koelkast. Als je in bad gaat, is het de bedoeling dat je de hele inhoud aan het badwater toevoegt.

Ingrediënten kopen

Indien je meer of andere ingrediënten wilt toevoegen, is het handig om de webshop van Drogisterij de Lang te bekijken. Je kunt er allerlei ingrediënten kopen voor DIY projecten, zoals het maken van zeep of parfum.

Lees ook


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

OBAblogs

Friday 29th of January 2016

Macblogster : DIY: doe eens gek maak je eigen badmelk https://t.co/SNNgXnDC5Y Nieuw op O.B.A

chucky1012

Friday 29th of January 2016

Zo een leuke en gemakkelijke DIY!

Fijne dag Xoxo

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.