Top
Krullen, Beauty & Lifestyle blog

Vlog Update: make-up vlog verzoeken & planning

De laatste tijd probeer ik vaker vlogs te maken. Helaas lukt het niet altijd om wekelijks een nieuw filmpje te uploaden. Vaak is er sprake van geen tijd of geen inspiratie. Daarom stelde ik op mijn Macblogster Facebook Pagina wat voor filmpjes jullie graag willen zien. Hier zijn 3 vlog verzoeken uit gekomen, namelijk:

Make-up vlogs

  1. welke make-up kwasten gebruik ik;
  2. hoe blend je oogmake-up op een mooie manier;
  3. oogschaduw looks.

Om geen gigantisch lange filmpjes te maken, heb ik heb besloten om 2 vlogs te maken over welke make-up kwasten ik gebruik. Dit doe ik zodat de filmpjes qua duur niet langer dan 3 tot 5 minuten zullen zijn.

Vlog planning

Het streven is om op woensdag of zondag een vlog te droppen op mijn Macblogster youtube kanaal:

  1. Het 1e filmpje zal gericht zijn welke make-up kwasten ik voor mijn gezicht gebruik in combinatie met de make-up producten.
  2. In een 2e filmpje zal ik vervolgens laten zien welke make-up brushes ik gebruik om oogschaduw mee aan te brengen en te blenden.
  3. Het 3e filmpje zal het blenden van oogschaduw behandelen.
  4. En in een 4e filmpje zal een oogschaduw look proberen uit te voeren.

Ik ben visagist in opleiding en geen pro, het zal dus niet al te ingewikkeld zijn. Ik ga er vanuit dat dit in de toekomst wel zal kunnen ;-). Be patient with me. Het bijzondere is dat ik door mijn visagie opleiding verschillende “aha” momenten beleef, die ik graag met jullie wil delen. Voorheen deed ik maar wat qua make-uppen, nu begin ik te begrijpen waarom ik bepaalde dingen wel of ‘niet moet’ doen.

Om terug te komen op mijn vlog planning, momenteel ben ik het 1e filmpje aan het editen. Het streven is om dit zondag online te knallen. In de tussentijd kun je je vermaken met mijn eerder gemaakte filmpjes. Please support me and show some love: klik op het duimpje omhoog op mijn youtube kanaal.

Q | Waar zou jij graag een vlog over willen zien. Laat een comment achter onder dit blog artikel of op mijn Facebook Pagina. 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.