Skip to Content

Vlog Update: make-up vlog verzoeken & planning

De laatste tijd probeer ik vaker vlogs te maken. Helaas lukt het niet altijd om wekelijks een nieuw filmpje te uploaden. Vaak is er sprake van geen tijd of geen inspiratie. Daarom stelde ik op mijn Macblogster Facebook Pagina wat voor filmpjes jullie graag willen zien. Hier zijn 3 vlog verzoeken uit gekomen, namelijk:

Make-up vlogs

  1. welke make-up kwasten gebruik ik;
  2. hoe blend je oogmake-up op een mooie manier;
  3. oogschaduw looks.

Om geen gigantisch lange filmpjes te maken, heb ik heb besloten om 2 vlogs te maken over welke make-up kwasten ik gebruik. Dit doe ik zodat de filmpjes qua duur niet langer dan 3 tot 5 minuten zullen zijn.

Vlog planning

Het streven is om op woensdag of zondag een vlog te droppen op mijn Macblogster youtube kanaal:

  1. Het 1e filmpje zal gericht zijn welke make-up kwasten ik voor mijn gezicht gebruik in combinatie met de make-up producten.
  2. In een 2e filmpje zal ik vervolgens laten zien welke make-up brushes ik gebruik om oogschaduw mee aan te brengen en te blenden.
  3. Het 3e filmpje zal het blenden van oogschaduw behandelen.
  4. En in een 4e filmpje zal een oogschaduw look proberen uit te voeren.

Ik ben visagist in opleiding en geen pro, het zal dus niet al te ingewikkeld zijn. Ik ga er vanuit dat dit in de toekomst wel zal kunnen ;-). Be patient with me. Het bijzondere is dat ik door mijn visagie opleiding verschillende “aha” momenten beleef, die ik graag met jullie wil delen. Voorheen deed ik maar wat qua make-uppen, nu begin ik te begrijpen waarom ik bepaalde dingen wel of ‘niet moet’ doen.

Om terug te komen op mijn vlog planning, momenteel ben ik het 1e filmpje aan het editen. Het streven is om dit zondag online te knallen. In de tussentijd kun je je vermaken met mijn eerder gemaakte filmpjes. Please support me and show some love: klik op het duimpje omhoog op mijn youtube kanaal.

Q | Waar zou jij graag een vlog over willen zien. Laat een comment achter onder dit blog artikel of op mijn Facebook Pagina. 

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Selman Tabak

Wednesday 3rd of February 2016

BU ADAMI KESİN TAKİP EDİN ARKADAŞLAR HERGÜN KAZANDIRIYOR İDDANIN BİR NUMARALI ADAMI GELİİN GÖZLERİNİZLE GÖRÜN SİZDE KAZANIN https://www.facebook.com/evren111111

Talise Loy

Friday 29th of January 2016

Talise Loy liked this on Facebook.

Fashionbeautylook

Friday 29th of January 2016

Fashionbeautylook liked this on Facebook.

Angela Loy

Friday 29th of January 2016

Angela Loy liked this on Facebook.

MacBlogster

Thursday 28th of January 2016

Vlog Update: make-up vlog verzoeken & planning https://t.co/Mk2FalHPMv

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.