Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Etos lipstick Summer Sweet dupe MAC Flat Out Fabulous

I love my MAC Flat Out Fabulous! Zie je Angela, dan zie je MAC Flat Out Fabulous. Zoals je eerder hebt kunnen lezen: I just love that colour. Ik was verbaasd toen ik een kopie vond in de schappen van Etos, aangezien Etos het make-up assortiment volledig heeft aangepast. Toch is er goed nieuws: Etos heeft nog steeds een dupe van MAC Flat Out Fabulous in het assortiment, namelijk Etos lipstick Summer Sweet! 

Mijn 5 favoriete lipsticks photo Flat_out_fabulous_5_favoriete_lipsticks_zpsnzia6quv.jpg

MAC Flat Out Fabulous: mijn lievelings lipstick!

Shock!

Voor de zomer van 2015 had ik al wel vernomen dat Etos haar make-up assortiment zou aanpassen qua uiterlijk, echter dat er kleuren zouden verdwijnen was mij niet ter ore gekomen. De grote vraag was dan ook of er nog steeds een dupe van Flat Out Fabulous te vinden zou zijn. Yes there is, ladies…!


Nieuwe Etos lipstick 

Een paar weken geleden toog ik naar Etos om te kijken wat er exact is veranderd aan het make-up assortiment. Het uiterlijk van de Etos lipsticks ziet er anders uit. Ik vind het er nu meer gelikt uit zien. Ondanks dat ik de eerdere Etos lipsticks best goed vond, vond ik het uiterlijk van de huls destijds niet sexy genoeg. Maar goed, ervaring leert: “never judge a book by it’s cover.” Anyway, wat me nog meer opviel, is dat elke Etos lipstick nu een naam heeft in plaats van enkel een kleurnummer.

Etos Dupe Flat Out Fabulous photo Summer_sweet_nieuwe_etos_lipstick_zps814hw6ux.jpg

Aanschouw de nieuwe Etos lipstick dupe van MAC Flat Out Fabulous

Dupe MAC Flat Out Fabulous

In mijn vorige blog artikel had ik het over Matte Finish lipstick 005. De kleur die je nu moet hebben is Etos lipstick Summer Sweet. Wist je dat dit de nieuwe dupe is van de MAC Retro Matte lipstick Flat Out Fabulous?

Etos_lipstick_summer_sweet_Mac_flat_out_fabulous_dupe

Dit is de Etos dupe van MAC Flat Out Fabulous

Verkrijgbaarheid Etos lipstick Summer Sweet

Deze lipstick is te koop in alle Etos filialen. Tegenwoordig kun je ook Etos make-up en producten kopen via Bol.com? Handig om te weten als bijvoorbeeld het make-up schap in de Etos leeg is!

Anderen lazen ook
Rode MAC lipsticks - zie hier het verschil

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    Wat leuk en de dupe is zo een prachtige kleur!
    Fijn dat die webshop zoveel make-up van dat merk verkoopt 😉

    Happy weekend Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.