Skip to Content

Lady’s Secret zooltjes review: no more pijnlijke voeten?

Pijnlijke voeten tijdens het dragen van pumps. Wie kent dit niet? Er zijn verschillende inlegzooltjes verkrijgbaar die je voeten beloven te ontzien. Zo ook Lady’s Secret. Zijn dit de schoenzooltjes die ervoor zorgen dat ik een marathon kan lopen op mijn pumps? Je leest het in mijn Lady’s Secret zooltjes review.

Op fashion blog I write Fashion, las ik over Lady’s Secret schoenzooltjes. Aangezien ik erg snel last heb van pijnlijke voeten werd ik erg nieuwsgierig.

Omdat ik vaker gel inlegzooltjes tegen pijnlijke voeten en blaren heb gebruikt, was ik vrij sceptisch. Ik heb ze namelijk nog nooit met veel succes gebruikt.

Je snapt ‘m al, ik liet dus een kritische reactie achter op bovengenoemde blog. En ja hoor, de eigenaar van Lady’s Secrets las mijn reactie.

Hij besloot mij vervolgens te benaderen met de vraag of ik de bijzondere schoenzooltjes wilde testen. Hij was namelijk benieuwd of ik naderhand sceptisch zou blijven.

Lady's Secret zooltjes review: no more pijnlijke voeten?
De Lady’s secret zooltjes die ik heb getest

Wat is er zo geweldig aan Lady’s Secret?

Waarom zou je Lady’s Secret moeten kopen wanneer je bijvoorbeeld al meerdere gel zooltjes in huis hebt? Volgens de fabrikant zijn dit argumenten om toch overstag te gaan:

  • Lady’s Secret zou in Frankrijk gemaakt worden door vrouwen, voor vrouwen.
  • In vergelijking met gel zooltjes dempen deze inlegzooltjes schokken 3 keer beter. Ook blijven ze hun veerkracht behouden.
  • Absorberen de transpiratie beter, dus geen blaren.
  • Lady’s Secret schoenzolen zijn lichter dan gel zooltjes. Verschuiven niet in je schoenen en zijn super dun.
  • Hebben een langere levensduur en kunnen niet lekken. Dankzij het ademend gepatenteerd open celmateriaal.
Zooltjes: Lady's Secret tegen blaren & pijnlijke voeten
Zooltjes: Lady’s Secret tegen blaren & pijnlijke voeten

Schoenzooltjes tegen pijnlijke voeten

Dit klinkt veelbelovend. Waarschijnlijk is dit de reden waarom deze schoenzooltjes worden gebruikt door verschillende celebs, zoals Kim Kardashian.

Er wordt beweerd dat het wonder zooltjes zijn die als beste zijn getest. Reden genoeg om steeds nieuwsgieriger te worden, toch?

In de doos die ik ontving zaten verschillende Lady’s Secret schoenzooltjes. Het blijkt dat er 4 verschillende zooltjes verkrijgbaar zijn.

Alle zooltjes zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, namelijk: zwart, rood, lichtgrijs en karamel. De zooltjes die ik heb uitgeprobeerd zijn:

1) No Crash: antislip schoenzooltjes. Verminderen de pijn in je voorvoet bij het lopen op pumps. Plus voorkomen dat je voeten naar voren schuiven in je schoenen en dempen de schokken over de gehele lengte van je voet. 

Lady's Secret review no crash

2) No Scratch: voorkomen brandende voeten en pijnlijke tenen. Dit geldt ook voor pijn in de bal van je voet. Daarnaast voorkomt dat je tenen uit open schoenen steken.

Lady's Secret schoenzooltjes no scratch

3) No Pain: hielbeschermers, voorkomen dat je hiel uit je schoen schiet en waardoor je geen blaren krijgt.

schoenzooltjes die blaren voorkomen

4) No Shock: hielpad die schokken op je hielen absorbeert. Heeft sterke dempende werking waardoor mensen met hielspoor klachten goede ervaringen hiermee hebben. 

schoenzooltjes tegen hielpijn

Mijn Lady’s Secret zooltjes review

Voordat ik van start ga met mijn Lady’s Secret zooltjes review, is het belangrijk dat ik je het volgende vooraf vertel. Ik heb namelijk snel last van brandende voeten.

Veel vrouwen hebben hier last van wanneer ze op pumps lopen, maar ik heb er ook last van als ik bijvoorbeeld op sandalen of andere platte schoenen loop.

Sokken met dikke naden zijn mijn grootste vijand. Het liefst loop ik op blote voeten, maar vanwege het weer of zweetvoeten, is dit helaas niet altijd mogelijk.

Ik zal het dus van schoenzooltjes moeten hebben. En dat is juist het punt: die draag ik bijna nooit omdat ik daar weinig positieve ervaringen mee heb.

Is het de moeite waard om te kopen?

De Lady’s Secret inlegzolen zijn per 2 verpakt en zijn vrij zacht en flexibel. Het viel me op dat ze dunner en lichter zijn dan gel pads.

Om eerlijk te zijn verwachtte ik dan ook niet dat ze lekker zouden aanvoelen en pijnlijke drukpunten daadwerkelijk zouden verlichten. Het waren net dunne kussentjes en ik bemerkte duidelijk een verschil met of zonder de schoenzooltjes.

Maar om nu te zeggen dat ik met deze schoenzooltjes een marathon op pumps kan lopen. Nou, nee. Pumps zijn en blijven pumps.

Schoenzooltjes tegen pijn?

De inlegzooltjes zorgen ervoor dat je het hooguit een paar uur langer volhoudt en misschien zelfs iets langer kan dansen, maar uiteindelijk blijf ik een blije vrouw als ik mijn pumps kan uittrekken na een avondje stappen.

Daar kan op dit moment nog geen enkele inlegzool iets aan veranderen. Desondanks ben ik te spreken over Lady’s Secret schoenzooltjes.

De No Crash inlegzolen zal ik niet zo snel kopen, maar de No Scratch, No Pain en No Shock zooltjes zijn voor herhaling vatbaar. Dit waren de schoenzooltjes die mijn voeten de gewenste verlichting gaven.

Nadeel Lady’s Secrets

Dus, zou ik nog meer Lady’s Secrets kopen? Yep, zeker. De inlegzooltjes zijn fijn om te gebruiken. 

Een voordeel is dat je de zooltjes vast kunt plakken waardoor ze op hun plek blijven zitten. Echter dit kan tegelijkertijd ook weer een nadeel zijn.

Je kunt de zooltjes namelijk niet in andere schoenen gebruiken wanneer ze eenmaal zijn vastgeplakt. Dit betekent dat je voor verschillende schoenen, verschillende zooltjes zult moeten kopen. Dit kan prijzig worden.

De No Crash heb ik een aantal dagen los gedragen in verschillende pumps (dus niet vast geplakt), maar dit was geen succes. Het achterste en smalle gedeelte van de zool scheurde namelijk af. Bij de overige zooltjes gebeurde dit niet, omdat ik ze had vastgeplakt.

Wat zijn jouw meest favoriete schoenzooltjes?

Waar kun je Lady’s Secret schoenzooltjes kopen?

Inmiddels verkoopt Lady’s Secret meer schoenzooltjes. Online is dit verkrijgbaar bij:

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marie

Thursday 16th of July 2020

Ik heb af en toe last van pijnlijke voeten wanneer ik veel heb gelopen. Extra steun of zooltjes kunnen mij wellicht ook helpen. Met name wanneer ik zomerschoenen of sandalen draag waarin ik mijn steunzolen niet kan leggen.

Stefany A. Takyi

Friday 5th of December 2014

Stefany A. Takyi liked this on Facebook.

Litesse Dap

Friday 5th of December 2014

Litesse Dap liked this on Facebook.

Laika Wedervoorts

Friday 5th of December 2014

Laika Wedervoorts liked this on Facebook.

Dalida Moharram

Friday 5th of December 2014

Dalida Moharram liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.