Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Zooltjes: Lady’s Secret tegen blaren & pijnlijke voeten

Pijnlijke voeten tijdens het dragen van pumps. Welke vrouw kent dit niet. Er zijn verschillende zooltjes verkrijgbaar die je voeten beloven te ontzien. Zo ook Lady’s Secrets. Zijn dit de schooltjes die ervoor zorgen dat ik een marathon kan lopen op mijn pumps? Ik zocht het uit.
Op fashion blog I write Fashion, las ik over Lady’s Secret schoenzolen. Aangezien ik erg snel last heb van pijnlijke voeten heb en vaker gel zooltjes heb gebruikt, met weinig succes, was ik vrij sceptisch. Reden genoeg voor de eigenaar van Lady’s Secrets om mij te benaderen met de vraag of ik de zooltjes wilde testen. Ze waren benieuwd of ik naderhand nog steeds sceptisch zou zijn.

Tegen blaren

Lady’s Secret schoenzolen worden gebruikt door verschillende celebs, waaronder Kim Kardashian, Jennifer Love Hewitt en onze eigen Danie Bless. Er wordt beweerd dat het wonder zooltjes zijn die als beste zijn getest en schokken 3 keer beter dempen. Daarnaast zou het ook nog eens zweet absorberen, waardoor blaren uitblijven.

 

Pijnlijke voeten

Voordat je leest wat mijn ervaring is met de Lady’s Secret schoenzolen, is het handig om te weten dat ik snel last heb van brandende voeten. Veel vrouwen hebben hier last van als ze op pumps lopen, maar ik heb er ook last van als ik op sandalen of andere platte schoenen loop. Sokken met dikke naden zijn mijn grootste vijand. Het liefst loop ik op blote voeten, maar aangezien dit helaas niet overal mogelijk is, zal ik het van inlegzooltjes moeten hebben. En dat is het punt, die draag ik bijna nooit. Ik was dan ook aangenaam verrast toen ik werd benaderd met de vraag of ik de Lady’s Secret zooltjes wilde uitproberen.

Anderen lazen ook
Op welke schoenen zien mannen vrouwen graag lopen?

4 verschillende kleuren

Zooltjes: Lady's Secret tegen blaren & pijnlijke voeten

De Lady’s secret zooltjes die ik heb getest

Lady’s Secret schoenzolen zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren, namelijk zwart, rood, licht grijs en karamel. De zooltjes die ik heb uitgeprobeerd zijn:

  • No Crash antislip inlegzolen, kleur Caramel: voorkomen dat je voeten naar voren schuiven en dempen de schokken over de hele lengte van je voet. €11,95
  • No Scratch antislip inlegzolen, kleur Caramel: stop het brandende gevoel in de bal van de voet. €7,95
  • No Pain hielbeschermers, kleur Caramel: voorkomt dat je hiel uit je schoen schiet, voorkomt blaren. €7,95
  • No Shock hielpad, kleur Strawberry: absorbeert schokken op de hiel, voorkomt hielpijn €7,95

Mijn oordeel 

Zooltjes: Lady's Secret tegen blaren & pijnlijke voeten

Zooltjes: Lady’s Secret tegen blaren & pijnlijke voeten

De Lady’s Secret inlegzolen zijn per 2 verpakt en zijn vrij zacht en flexibel. Het viel me op dat ze dunner en lichter zijn dan gel pads. Juist daarom had ik niet verwacht dat ze lekker zouden aanvoelen en pijnlijke drukpunten daadwerkelijk verlichten.

Kussentjes

De schoenzolen zijn net dunne kussentjes en ik bemerkte duidelijk een verschil met of zonder zooltjes. Maar om nu te zeggen dat ik met deze schoenzooltjes een marathon op pumps kan lopen. Nou, nee. Pumps zijn en blijven pumps. En de zooltjes zorgen ervoor dat je het hooguit een paar uur langer volhoudt en misschien zelfs iets langer kan dansen, maar uiteindelijk blijf ik een blije vrouw als ik mijn pumps kan uittrekken na een avondje stappen. Daar kan op dit moment nog geen enkele inlegzool iets aan veranderen.

Zooltjes die verlichting bieden

Desondanks ben ik te spreken over Lady’s Secret schoenzolen. De No Crash zal ik niet zo snel kopen, maar de No Scratch, No Pain en No Shock zooltjes zijn voor herhaling vatbaar. Dit is natuurlijk een persoonlijke keuze, maar laatstgenoemde schoenzooltjes gaven mijn voeten de gewenste verlichting.

Anderen lazen ook
Outfit inspiratie Dr Martens - Curvy in black

Nadeel Lady’s Secrets

Dus, zou ik nog meer Lady’s Secrets kopen? Yep, zeker. De inlegzooltjes zijn fijn om te gebruiken. Een voordeel is dat je de zooltjes vast kunt plakken waardoor ze op hun plek blijven zitten. Echter dit kan tegelijkertijd ook weer een nadeel zijn, omdat je de zooltjes niet in andere schoenen kunt gebruiken als ze eenmaal zijn vastgeplakt. Dit betekent dat je voor verschillende schoenen, verschillende zooltjes zult moeten kopen. Dit kan prijzig worden.

De No Crash heb ik een aantal dagen los gedragen in verschillende pumps (dus niet vast geplakt), maar dit was geen succes. Het achterste en smalle gedeelte van de zool scheurde namelijk af. Bij de overige zooltjes die ik heb vastgeplakt is dit niet gebeurd.

Verkoopinformatie Lady’s Secrets zooltjes

Lady’s Secrets zooltjes zijn te koop vanaf €7,95. Je kunt ze hier kopen.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar