Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Wauw, pimp je interieur met Washi Tape!

Ik zei het gisteren al ik ga verhuizen! Dit betekent dat ik allerlei interieur inspiratie zoek om mijn nieuwe huis en meubelen te pimpen zonder al te veel geld kwijt te zijn. Ik heb een manier gevonden waarop ik dit kan doen zonder veel euro’s uit te geven dankzij Washi Tape, kleurrijke tape waarmee je meubels pimpt in een handomdraai!

Wat is Washi Tape?
Als je Washi Tape ziet denk je in de eerste instantie dat het een gewoon rolletje plakband is.  Dit is echter niet het geval:

  • Ten 1e is het een stuk kleurrijker en verkrijgbaar met allerlei motieven en patronen.
  • Ten 2e kun je het overal op plakken en naderhand weer verwijderen zonder enige vorm van beschadiging. Met andere woorden als je het op meubels of op muren plakt, kun je de tape er later weer aftrekken zonder verf, lak of behang te beschadigen.
  • Ten 3e de tape is gemaakt van een Japanse papiersoort genaamd Washi.


The sky is the limit!

Het fantastische aan Washi Tape is dat je het praktisch overal voor kunt gebruiken. Het wordt dan ook vaak masking tape genoemd.  Je kunt er waxinelichthouders mee versieren tot het pimpen van je koelkast of een hele muur. The sky is the limit!

Anderen lazen ook
Okra leave-in conditioner: DIY conditioner for curly & natural hair

Lees ook: Interieur inspiratie: dit zijn de interieur winkels waar ik shop

Pimp je saaie koelkast met Washi tape


Pinterest inspiratie

De foto’s die je hier ziet zijn afkomstig van Pinterest. Op Pinterest kun je verschillende Washi Tape inspiratie doen. Op mijn bord DIY Interieur Projecten kun je er een aantal terug vinden. Als je meer inspiratie nodig hebt kun je op Pinterest “Washi Tape” invullen in het zoekveld zodat je meer masking tape inspiratie kunt opdoen.

Volg het bord DIY interior projects van Angela op Pinterest.

Waar kun masking tape kopen?


Masking tape kun je online vinden op verschillende plekken. Het meest gemakkelijk is het om bij Hema te kijken. Hier hebben ze een aantal kleuren in het assortiment. Als je dezelfde tape wilt hebben als op de foto’s, lees verder.

Poten van je bank accentueren met Washi tape

Koop Washi Tape

Als je de Washi Tape wilt kopen die je hier op de foto’s ziet, ga dan naar deze webshop. In deze webshop vind je masking tape met bijvoorbeeld stippen of de gouden diagonale strepen zoals in het onderstaande voorbeeld. Ook bij Hema kun je verschillende masking tape kopen, maar deze vind ik persoonlijk minder leuk dan die in bovengenoemde webshop.

Lees ook: Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur

Pimp je stopcontacten & lichtpunten met Washi Tape

Pimp een volledige muur met gouden Washi Tape

Pimp je wasmachine en droger met Washi Tape

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    Dat zijn zeer leuke foto’s om de washi tape te kunnen gebruiken.
    Ik heb het al sinds afgelopen zomer maar eigenlijk doe ik er veel te weinig mee.
    Het interieur valt heel goed op door de tape 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.