Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Bernard Cassière geurkaars waarmee je kunt masseren!

Eén van de leukste en meest bijzondere beauty producten die ik onlangs heb ontvangen is de Bernard Cassière geurkaars waarmee je kunt masseren, oftewel Bougie de massage Monoï.

Geurkaars warmee je kunt masseren

Heerlijk parfum

Ik ben gek op geurkaarsen! Ik vind het heerlijk als mijn huis zich vervult met de geur van een heerlijk parfum. Daarom was ik dan ook erg blij toen ik toen ik de Bernard Cassière geurkaars/massagekaars ontving. Een heerlijke geurkaars waarmee je tevens je lichaam mee kunt insmeren of je geliefde mee kunt masseren.

Geurkaars warmee je kunt masseren photo Bernard_Cassiere_geurkaars_zps1yphuksu.jpg

Huh, ‘n geurkaars waarmee je kunt masseren?

Het werkt heel simpel. Als je de geurkaars aansteekt, smelt de was en kun je de olie die ontstaat gebruiken als massageolie. Uiteraard nadat je de vlam hebt gedoofd. Omdat de kaars in een handige blik met schenktuit zit, kun je de massageolie gemakkelijk in je handpalmen smeren. Heerlijk!

Geurkaars warmee je kunt masseren photo Bernard_Cassiegravere_ massage_kaars_zpswx1dxzvr.jpg

Over Bougie de massage Piña Collada

De Bernard Cassière geurkaars komt uit de Tribal lijn en wordt omschreven als een massagekaars die ruikt naar Monoï. De geur vult de kamer en is verrukkelijk! Echter als je deze massagekaars wilt kopen zul je diep in je buidel moeten tasten. De kaars kost €48,60. Hier krijg je 150 gram geur/massagekaars voor terug. Prijzig? Ja! Is het de moeite waard: ja.

Geurkaars warmee je kunt masseren photo Olie_Bernard_Cassiegravere_Bougie_de_massage_zpsrrrwhulm.jpg

Verkoopinformatie

De bougie de massage van Bernard Cassière is tevens te koop in de geur Pina Colada en is in Nederland online te koop via Utopia Products.
Geurkaars warmee je kunt masseren photo Bernard Cassiere Massagekaars_zpsh3crorlm.jpg

Anderen lazen ook
Budget Beauty tip om niet blut het nieuwe jaar in te gaan

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. saskia www.fabandluxury.com says

  Lijkt me heerlijk, ben een fan van geurkaarsen!
  Vraagje? Als je de kaars opbrand heb je dan nog wel wat over voor een massage of moet je kiezen?

  Thanks for sharing 🙂

  • Macblogster says

   Dit vroeg ik mij ook af en heb dit dus ook uitgezocht. Helaas moet je kiezen. De olie die gecreëerd wordt kun je gebruiken voor een massage of om op te branden zodat je een heerlijke geur in huis krijgt.

  • MacBlogster says

   Hoi Sophie, dit klopt helemaal! Echter daar moet je voor uit huis en dat kun je niet combineren met een leuke sessie thuis met je partner 🙂
   Plus als je na je massage een geurkaars wilt kopen bij het Wellness instituut, zal je niet veel goedkoper uit zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.