Skip to Content

Dit zijn de meest heerlijke Rituals geurkaarsen & geurstokjes!

Zie hier mijn favoriete RItuals geurkaarsen en geurstokjes. Wat mij betreft zijn de meest geweldige geuren die je in huis kunt hebben. Wat zijn jouw favo Rituals geuren? Laat het me weten in de comments.

Rituals kun je online kopen bij:

Dit zijn de meest geweldig Rituals geurkaarsen & geurstokjes!

De herfst en ik zijn geen goede vrienden. Het is de Crocs onder de jaargetijden en met Crocs aan je voeten ga je niet naar buiten.

Met andere woorden: de herfst is voor mij het moment om te cocoonen en het liefst niet meer buiten te komen. Laat mij maar lekker in huis blijven met mijn Rituals geurkaarsen en geurstokjes. Lekker sniften en weg is mijn herfstdip….

Snifting Snifting 123

In de herfst voel ik mij slomer, heb ik vaker zin om te slapen. En dan moet ik ook nog eens extra vitamine D slikken vanwege het gebrek aan zonlicht. Kortom, de herfst en ik zijn geen goede vrienden.

Alhoewel, de herfst is wel het optimale moment om Rituals geurkaarsen te branden en in huis te cocoonen met heerlijke Rituals geurstokjes. I love it! Snifting, snifting 123. Mijn kat wordt er zelfs blij van 😉

Mijn Britse Korthaar houdt ook van Rituals geurstokjes
Honeybear loves cocooning

Mijn favoriete Rituals geurkaarsen & geurstokjes

Inmiddels heb ik meerdere geurkaarsen besteld. Ook heb ik meerdere kaarsen en geurstokjes gekregen van mijn dochter voor moederdag, mijn verjaardag of kerst. Dit zijn de geurkaarsen en geurstokjes die mij het meest zijn bevallen en die ik dus elke keer weer koop:

Mijn favoriete Rituals geurkaarsen zijn:

Rituals private collection black

Mijn favoriete Rituals geurstokjes zijn:

Rituals Private Collection: wat zijn de verschillen?

Zoals je kunt zien heeft Rituals meerdere collecties, waaronder een Private Collection in verschillende kleuren. De geurstokjes en kaarsen uit de Rituals Private Collection hebben een ander design. Ze zien er luxer uit in vergelijking met de normale collectie.

De Private Collection is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk:

  • Rich: dit is de zwarte lijn. De geuren kun je omschrijven als een combinatie van oudh, rijke specerijen en poederachtige patchouli.
  • Floral: dit is de gouden lijn en is gebaseerd op de intense geur van rozen, gecombineerd met frisse, waterige elementen en traditionele groene thee.
  • Fresh: dit is de witte lijn en heeft een sprankelende en levendige geur. Geïnspireerd door de groene tonen van vetiver en frisse citroen.

De rijke, kruidige geuren zijn dus te herkennen aan de zwarte kleur, de fris geurende kaarsen zijn wit van kleur en de bloemige collectie kun je herkennen aan de gouden kleur.

Mijn favoriete Rituals geurkaarsen & geurstokjes

Wat is jouw favoriete Rituals geurkaars?

Heb je dit ook gezien?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sheila

Wednesday 2nd of December 2015

I so agree...dikke wollen sokken, loose fit, braless en zo veel mogelijk geurkaarsjes aan...rituele een aanrader dus? Love....

Macblogster

Thursday 3rd of December 2015

Haha, braless rules! Niet alle geurkaarsen, maar Mandi Lulur en die nieuwe zijn zeker een aanrader. De geurstokjes vind ik top, gaan lang mee.

Eline Vmaalsen

Wednesday 2nd of December 2015

Eline Vmaalsen

Wednesday 2nd of December 2015

straks ga je genieten van de zon.

OBAblogs

Wednesday 2nd of December 2015

Macblogster : Ik snift aan geurkaarsen ter voorkoming van een herfstdip https://t.co/QANQmqPIIH Nieuw op O.B.A

chucky1012

Wednesday 2nd of December 2015

Prachtig! Ben zo benieuwd naar de geurkaars. Zo een mooie schattige kat. Ik hou ook niet van de herfst en winter.

Fijne dag Xoxo

Macblogster

Thursday 3rd of December 2015

Honeybear is inderdaad erg lief/zachtaardig. Bijzonder beestje. De winter vind ik niet zo'n probleem want dan schijnt de zon nog tenminste ondanks dat het koud is, maar daar is beter op te kleden in de winter dan in de herfst, vind ik.

Aartie Biharie

Wednesday 2nd of December 2015

????

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.