Skip to Content

Rituals Geurstokjes & Geurkaarsen Review: Dit Zijn De Allerlekkerste

Wil jij weten wat de lekkerste Rituals Geurstokjes zijn? In mijn review vertel ik wat mijn meest favoriete geuren zijn, onder andere uit de Private Collection. Wat mij betreft zijn de meest geweldige geuren die je in huis kunt hebben. Wat zijn jouw favo Rituals geuren? Bijvoorbeeld Precious Amber of kies je liever een lekkere Rituals geurkaars uit de gouden lijn?

Rituals geurstokjes en geurkaarsen kun je online zonder verzendkosten kopen bij:

De herfst en ik zijn geen goede vrienden. Het is de Crocs onder de jaargetijden en met Crocs aan je voeten ga je niet naar buiten.

review rituals private collection gold

Met andere woorden: de herfst is voor mij het moment om te cocoonen en het liefst niet meer buiten te komen. Laat mij maar lekker in huis blijven met mijn Rituals geurstokjes en geurkaarsen. Lekker sniften en weg is mijn herfstdip…

Snifting Snifting 123

In de herfst voel ik mij slomer, heb ik vaker zin om te slapen. En dan moet ik ook nog eens extra vitamine D slikken vanwege het gebrek aan zonlicht. Kortom, de herfst en ik zijn geen goede vrienden.

Alhoewel, de herfst is wel het optimale moment om Rituals geurkaarsen te branden en in huis te cocoonen met heerlijke Rituals geurstokjes. I love it! Snifting, snifting 123. Mijn kat wordt er zelfs blij van.

Mijn Britse Korthaar houdt ook van Rituals geurstokjes
Mijn Britse Korthaar houdt ook van Rituals geurstokjes

Mijn favoriete Rituals geurkaarsen

Inmiddels heb ik meerdere geurkaarsen besteld. Ook heb ik meerdere geurstokjes en kaarsen gekregen van mijn dochter voor moederdag, mijn verjaardag of kerst.

Dit zijn de geurkaarsen en geurstokjes die mij het meest zijn bevallen en die ik dus elke keer weer koop. Mijn favoriete top 5 Rituals geurkaarsen zijn:

 1. Precious Amber (Private Collection – Rich)
 2. Jade Vine (Private Collection – Floral)
 3. Sweet Jasmine (Private Collection – Floral)
 4. Wild Fig (Private Collection – Rich)
 5. Imperial Rose (Private Collection – Floral)
Review imperial rose ritual private collection
De gouden Rituals lijn doet me vaak denken aan de sauna of beauty salon. Vaak zijn dit ook geuren die je daar worden gebruikt.

Anderen lazen ook: Elke maand een nieuwe parfum zonder een lege portemonnee. Mijn eerlijke mening over Parfumado het parfum abonnement

Rituals geurkaarsen review
Lekkerste geurkaars Rituals: omdat ik de Precious Amber geurstokjes heel erg lekker vind, kocht ik ook een geurkaars in dezelfde geur (zwarte kaars rechts). Imperial Rose, de geurkaars aan de linkerkant, komt uit de gouden lijn en staat ook in mijn top 5 favoriete geurkaarsen.

Wat zijn de lekkerste Rituals geurstokjes?

Wil je weten wat de lekkerste Rituals geurstokjes zijn? Dit is mijn top 5 favoriete geurstokjes:

 1. Precious Amber (Private Collection – Rich)
 2. Sweet Jasmine (Private Collection – Floral)
 3. The Ritual of Sakura
 4. The Ritual of Jing
 5. Jade Vine (Private Collection – Floral)

De geurstokjes geven een subtiele en weelderige geur. Ze ruiken absoluut niet chemisch wat je wel vaak hebt bij de goedkopere geurstokjes van de Action of HEMA.

Lekkerste rituals geurstokjes
Wat mij betreft zijn de Precious Amber geurstokjes 1 van de lekkerste geurstokjes die je in huis kunt hebben. Nadat de vloeistof op is, blijven de stokjes nog erg lang subtiel nageuren.

Anderen lazen ook: Review Cabau Lifestyle Mood Booster: geeft dit meer energie?

Rituals geurstokjes review
Mijn favoriete geurstokjes komen uit de Rituals Private Collection. Dit zijn de Precious Amber geurstokjes

Hoe lang blijven de geurstokjes ruiken?

Hoe lang blijven de Rituals geurstokjes ruiken? Uiteraard is dit afhankelijk van hoeveel geurstokjes je in de fles laat zitten, maar als je ze er allemaal in laat zitten, is mijn ervaring als volgt:

 • mini flesjes (50 of 70 ml): zijn geschikt voor kleine ruimtes en blijven ongeveer 4 a 5 weken lang ruiken.
 • 250 ml liter geurstokjes: blijven ongeveer 3 maanden lang ruiken en zijn geschikt voor grotere ruimtes.
 • grote 450 ml flessen uit de Rituals Private Collection: blijven circa 6 maanden ruiken. Als de vloeistof op is, geven de stokjes nog een subtiele geur af. Hierdoor kun je deze Rituals luxe geurstokjes gerust in de lege fles laten staan.
Favoriete private collection rituals geur kaars
de lekkerste geurkaars van rituals
Wat mij betreft is Precious Amber de lekkerste geurkaars van Rituals. Is de kaars opgebrand? Gebruik de pot dan als een vaas.

Wil je dat jouw Rituals geurstokjes langer meegaan? Zie hier 2 tips:

 1. Draai de stokjes niet om. Ten 1e is dit niet nodig bij de Rituals geurstokjes omdat de olie in de fles geleidelijk verdampt. Wanneer je ze wel telkens omdraait, gaat de geur minder lang mee.
 2. Staan de geurstokjes in een kleinere ruimte, haal er dan een aantal geurstokjes uit. Je krijgt in totaal 14 stokjes, je kunt bijvoorbeeld de helft van de stokjes uit de fles laten.
rituals private collection
De Precious Amber collectie bestaat ook uit een hand wash en hand balsem set. Uiteraard heb ik deze ook in huis.

Zoals je kunt bemerken is Precious Amber mijn meest favoriete geur uit de Rituals Private Collection. Je kunt de geur omschrijven als een luxueuze warme geur:

Het aroma is opgebouwd uit de geur van jeneverbes en frisse kardemom. De kruidige hartnoten zijn vermengd met weelderige ylang ylang, gevolgd door de extra noten van patchouli, vetiver en rijke amber.

Rituals

Rituals Private Collection: wat zijn de verschillen?

Zoals je kunt zien heeft Rituals meerdere collecties, waaronder een Private Collection in verschillende kleuren. De geurstokjes en kaarsen uit de Rituals Private Collection hebben een ander design. Ze zien er luxer uit in vergelijking met de normale collectie.

verschillen private collection rituals
Rituals Private Collection: wat zijn de verschillen?
Dit zijn de meest geweldig Rituals geurkaarsen & geurstokjes!
Dit is de luxe gouden lijn genaamd Floral uit de Rituals Private Collection

De Private Collection is verkrijgbaar in verschillende kleuren, namelijk:

 • Rich: dit is de zwarte lijn. Het bestaat uit verschillende geuren, waaronder Precious Amber en Black Oudh. De geuren kun je omschrijven als een combinatie van oudh, rijke specerijen en poederachtige patchouli.
 • Floral: dit is de gouden lijn en bestaat ook uit meerdere geur lijnen zoals Imperial Rose en Sweet Jasmine. Het is gebaseerd op de intense geur van rozen, gecombineerd met frisse, waterige elementen en traditionele groene thee.
 • Fresh: dit is de witte lijn en bestaat uit geuren zoals Goji Berry en Savage Garden (ook heerlijk). Deze lijn heeft over het algemeen een sprankelende en levendige geur. Geïnspireerd door de groene tonen van vetiver en frisse citroen.

De rijke, kruidige geuren zijn dus te herkennen aan de zwarte kleur, de fris geurende kaarsen zijn wit van kleur en de bloemige collectie kun je herkennen aan de gouden kleur.

Review Jade vine private collection
Rituals private collection black
Dit is de luxe zwarte lijn genaamd Rich uit de Rituals Private Collection
Wat zijn jouw favo Rituals geurstokjes of geurkaarsen? Laat het me weten in de comments.
De lekkerste Rituals geurkaarsen review

Anderen lazen ook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sheila

Wednesday 2nd of December 2015

I so agree...dikke wollen sokken, loose fit, braless en zo veel mogelijk geurkaarsjes aan...rituele een aanrader dus? Love....

Macblogster

Thursday 3rd of December 2015

Haha, braless rules! Niet alle geurkaarsen, maar Mandi Lulur en die nieuwe zijn zeker een aanrader. De geurstokjes vind ik top, gaan lang mee.

Eline Vmaalsen

Wednesday 2nd of December 2015

Eline Vmaalsen

Wednesday 2nd of December 2015

straks ga je genieten van de zon.

OBAblogs

Wednesday 2nd of December 2015

Macblogster : Ik snift aan geurkaarsen ter voorkoming van een herfstdip https://t.co/QANQmqPIIH Nieuw op O.B.A

chucky1012

Wednesday 2nd of December 2015

Prachtig! Ben zo benieuwd naar de geurkaars. Zo een mooie schattige kat. Ik hou ook niet van de herfst en winter.

Fijne dag Xoxo

Macblogster

Thursday 3rd of December 2015

Honeybear is inderdaad erg lief/zachtaardig. Bijzonder beestje. De winter vind ik niet zo'n probleem want dan schijnt de zon nog tenminste ondanks dat het koud is, maar daar is beter op te kleden in de winter dan in de herfst, vind ik.

Aartie Biharie

Wednesday 2nd of December 2015

????

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.