Skip to Content

Macblogster Krullen Event: kom je ook naar het Curl Kennis Event?

Wil je weten WAT je moet doen en WAAROM je dit moet doen als het aankomt op een juiste krulverzorging? Kom naar het Curl Kennis Event. Na dit event weet je wat je wel/niet nodig hebt qua producten en hoe je droog krullend haar voorkomt op basis van jouw haareigenschappen.

Het event werd georganiseerd in maart 2019. Wil je er de volgende keer ook bij zijn? Meld je aan voor de speciale ‘Macblogster event list.’ Je wordt dan als 1e op de hoogte gebracht van nieuwe events en maakt dan kans op korting of speciale winacties.

Droog krullend haar voorkomen

Het is essentieel om te weten wat je haareigenschappen zijn. Als je dit niet weet maak je onbedoeld je haar droog. Droog krullend haar = haar dat sneller afbreekt.

Tip & tricks van Curl expert

Wil je dit voorkomen? Tijdens het Macblogster Curl Kennis Event krijg je uitleg hoe over dit exact werkt en de nodige tips & tricks. Maak gebruik van deze mogelijkheid om vragen te stellen aan haarexpert en Curl Coach Betty Koomen, want hoe vaak krijg je de kans om uitleg te krijgen en vragen te stellen aan een daadwerkelijke krullen expert?

Curl kennis event mail list
Droog krullend haar? Lees dit als je het zat bent!

Dit is wat je zult leren

Special guest is Curl Coach Betty Koomen. Zij is gespecialiseerd in diverse typen krullend haar en beschadigd haar. Tijdens het krullen event krijg je o.a. les over:

 1. Tips & tricks om ‘verkeerd gekochte’ haarproducten toch succesvol te kunnen gebruiken. Hierdoor bespaart je geld.
 2. Hoe je ontdekt hoe jouw haardichtheid, dikte, porositeit, textuur, talg productie en krultype invloed heeft op de manier waarop je krullen reageren op hitte, vocht en haarproducten.
 3. Wat de juiste functie is van haarproducten en hoe je ze kunt gebruiken voor ‘a happy curl life’. Dit zorgt ervoor dat je voortaan de juiste producten koopt.
 4. Do’s en don’ts om je hoofdhuid en krullen gezond te houden.
 5. het creëren van een unieke haar routine zodat je jouw specifiek haardoelen bereikt.
Droog krullend haar? Lees dit als je het zat bent!
Curl Coach Betty Koomen

Waarom dit Krullen Event?

Omdat ik weet hoe frustrerend het is om niet goed overweg te kunnen met je haar, organiseer ik dit event. Ik bemerk namelijk dat er nog teveel vrouwen en kinderen rondlopen met droog haar, haarverlies of hoofdhuidproblemen. 

Haarproducten winnen

Behalve dat je naar huis gaat met kennis waarmee je je haar en hoofdhuid beter kunt verzorgen, maak je ook nog eens kans op prachtige haarproducten! Tijdens een interactief krullen game maak je kans op haarproducten van:

 1. Curly Girl Movement
 2. Faht Amsterdam (FAHT = For All Hair Types)
 3. As I Am Naturally

Gift bag

Deze brands stellen meerdere pakketten met haarproducten beschikbaar zodat je ze kunt winnen tijdens de interactieve krullen game. Doordat we met een selecte groep zijn, maak je meer kans op het winnen van een pakket met haarproducten. Tevens krijgt elke bezoeker een gift bag met:

 • vouchers voor een gratis krullen consult bij Curl Coach Betty Koomen (ter waarde van 45 euro)
 • sample packages mee van As I Am Naturally.

Het programma

Het programma duurt van 13:00 – 17:00 uur. Het bestaat uit 2 gedeelten:

 1. een educatief gedeelte – waar je tevens vragen kunt stellen (ter waarde van 65 euro)
 2. en een interactief gedeelte – krullen game waarbij je kans maakt op haarproducten (ter waarde van 35,90 – 120,80 euro)

Er worden tevens foto’s gemaakt door een fotograaf dus trek je mooiste kleren aan 🙂 De persoon met de mooiste outfit wint tevens een prijs.

Geen massaal event

Ik heb er bewust voor gekozen geen massaal event te organiseren. Het voordeel hiervan is dat je de gelegenheid hebt om vragen te stellen en met mij in gesprek te gaan. Er zijn dus maar een paar kaarten beschikbaar. Op = op!

Weg met droog krullend haar!

Zorg ervoor dat droog krullend haar tot het verleden tijd hoort. Bespaar voortaan tevens geld doordat je niet meer 1001 haarproducten hoeft weg te gooien, omdat ze niet werken.

Wordt als 1e op de hoogte gesteld van het volgende event!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Renate Telling

Saturday 23rd of March 2019

Hi Mac Ik ben erg dol op je tips,maar kan jammer genoeg je evenement niet bezoeken. Ik woon in Suriname Heb je ook tips voor droog krullend haar in dit lekker warm land??

Macblogster

Monday 25th of March 2019

Hoi Renate, ja zeker. Deze informatie kun je op mijn blog vinden. Wat je nodig hebt is afhankelijk van het volgende: https://macblogster.nl/haarproducten-kopen-krullen-verzorgen/

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.