Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Giveaway 5x Nivea Verzorgende Body Milk voor een zachte huid

Goed nieuws in samenwerking met Nivea geef ik 5 keer een fles NIVEA Verzorgende Body Milk weg! NIVEA Verzorgende Body Milk wordt gezien als een skin care product waarmee je een zachte huid kunt creëren in de winter. Weg met een droge huid! Wil je dit zelf ervaren? Lees verder.

Macblogster_Nivea_verzorgende_body_milk_b

Sinds deze week heb deze NIVEA Verzorgende Body Milk zelf in huid. Tijd om testen!

Droge huid

Al eerder liet ik op Macblogster.nl voorbij komen dat ik een droge huid heb. Dit betekent dat ik moet smeren, smeren en nog eens smeren. Kortom, smeren is my middle name. Het komt dan ook eens voor dat ik mijn smeersels met jullie deel.

Dagelijks insmeren?

Nu moet ik bekennen dat ik soms gewoon geen zin heb in DIY activiteiten en ook geen zin heb om mijn lichaam in te smeren. Vooral ‘s avonds als ik moe ben en onder de douche vandaan kom. Of als ik uiteindelijk uit bad stap nadat ik er weer eens in slaap ben gevallen. Het enige wat ik op die momenten denk is: “ik-wil-slapen!!” Het feit is, this ain’t good, ook niet als ik ‘s ochtends haast heb. Vooral in de winter heeft mijn huid echt een eerste laag nodig voordat ik overdag naar buiten ga. Behalve dat dit goed is voor mijn huid, heb ik tevens gemerkt dat dit de kou enigszins tegenhoudt.

Anderen lazen ook
Mijn toilettas: favoriete make-up & beauty producten

Nivea Verzorgende Body Milk photo Nivea_verzorgende_body_milk_zpssbkwlsrt.jpg

Strakke en zachte huid

Als rijpere jongedame (een mooie tegenstelling die in mijn wereld bestaat) is het een must om mijn lichaam dagelijks in te smeren. Ook in de winter. Elke dag. Ik herhaal: elke winterdag. Winterse weersinvloeden zorgen ervoor dat mijn huid strak en droog aanvoelt. Een strakke huid is prettig, maar ik heb liever een strakke en zachte huid. Daarom probeerde ik NIVEA Verzorgende Body Milk. uit. Voor €5,49 wilde ik dit best uitproberen.

Positive eigenschappen

Een fles NIVEA Verzorgende Body Milk bevat 250 ml product. De positieve eigenschappen die worden toegedicht aan deze body milk zijn:

 • Vermindert de ruwheid van je droge huid zichtbaar.
 • Rijke formule die je huid intensief voedt.
 • Ondersteunt de huideigen beschermende functie en voorziet je huid langdurig van vocht.
 • Bevat verzorgende Amandelolie voor 24u lang een voelbaar zachtere huid.

Nivea Giveaway [Gesloten]

Ik heb sinds deze week een fles body milk in bezit. Mocht jij deze body milk ook willen uitproberen: ik heb goed nieuws! Ik mag namelijk 5 flessen NIVEA Verzorgende Body Milk weggeven.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje met je volledige naam en adresgegevens naar info@macblogster.nl. Na een week ontvangen 5 winnaars bericht.

Sinds deze week heb deze NIVEA Verzorgende Body Milk zelf in huid. Tijd om testen! photo Nivea_body_milk_zpshbzhmwev.jpg

Ik geef 5 flessen NIVEA Verzorgende Body Milk weg!

Verkoopinformatie NIVEA Verzorgende Body Milk

Deze nieuwe body milk van NIVEA kost €5,49. Hier krijg je 250 ml voor. Het wordt onder andere verkocht bij drogisterijen en supermarkten. Handig, omdat ik deze body milk tijdens het boodschappen doen kan meegrijpen.


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Ik doe graag mee want ben zo benieuwd naar de huidverzorgingscréme omdat ik nu het winter is erg veel last heb van een kurkdroge huid.
  Omdat ik geteint ben ziet men al snel witte vlekken op de huid.
  Het is ook minder elastisch. Het moet gehydrateerd worden, zacht en soepel dus elastischer.

  Een fijne dag Xoxo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar