Top

Isabel Marant wedge sneakers look a likes

Ik liet het al weten op Facebook, ook ik ben overstag gegaan. Zelfs ik, de persoon die niet zo van de trends is. Dit keer kon ik het niet laten. Echt, het is de schuld van een verkoopster die de Isabel Marant wedge sneakers droeg tijdens de Mode Marché in Rotterdam. Ik zag ze aan haar voeten & wham bam: ik was verkocht en ben vervolgens naar de winkel gerend voor mijn eigen hippe wedge sneakers.

Isabel Marant wedge sneakers

Dit de kleur die ik heb

Isabel Marant wedge sneakers

Indien je je afvraagt waar ik het over heb, de It-sneakers van dit moment: Isabel Marant wedge sneakers. Iedere fashion liefhebber krijgt een beroerte  als zij dé populaire sneaker in levende lijve aanschouwen. Zelfs degenen die het Franse fashion label niet kennen, vallen flauw als ze de  sneaker voor het eerst zien. Celebs en bekende fashion bloggers zijn volop gespot met de sneaker, die een verborgen sleehak herbergt. Ze zijn al een tijdje populair, dus verwacht veel goedkopere look-a-likes terug te zien in het straatbeeld, aangezien je circa €440,- moet dokken voor een origineel exemplaar. Daarnaast zijn ze vaak uitverkocht of kom je op een wachtlijst terecht.

Betaalbare wedge sneakers

Via Megissa Essenboom, mede-eigenaar van website My black hair kreeg ik op Facebook de tip om de website van Ash footwear te bekijken. Hier vind je namelijk een aantal budget look a likes vanaf €180,56 in allerlei kleuren. Daarnaast kun je ook op River Island kijken voor een aantal look a likes onder de €100.

Anderen lazen ook
Plus size webshops: 5 tips van model Mireille Bruin

Net zoals de originele Marant wedge sneakers, zijn ook de ‘inspired by’ sneakers verkrijgbaar in verschillende kleuren:

Isabel Marant sneakers lookalikes

Ash footwear: Isabel Marant sneakers lookalikes

Designer wedge sneakers

Indien je zeeeer graag een wedge sneaker wilt hebben, kun je het zo duur of goedkoop maken als je wenst, aangezien ook designer labels overstag zijn gegaan en hun variant van de populaire sneaker hebben gemaakt. De designer wedge sneakers vind je terug op www.shopstyle.com:

designer wedge sneakers

Beyonce & haar wedge sneakers

Wil je de Isabel Marant Willow sneakers ‘in het echt’ zien, Beyonce draagt de zwarte variant in haar videoclip ‘Love on top.’ Wat vind jij van de Isabel Marant wedge sneakers?

https://youtube.com/watch?v=Ob7vObnFUJc

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. glasmetwater says

    Nou ik wil ze in elk geval wel graag hebben! Liefst de echte natuurlijk, maar dan kan ik zo lang gaan sparen dat het zelfs geen zin meer heeft om ze te kopen. Dus ik zalhet moeten doen met een paar neppers haha 🙂

  2. MooiBlog says

    Eerst vond ik deze sneakers helemaal niets, maar nu moet ik mijn mening toch bijstellen. Vooral die nude/beige kleuren zijn geweldig! Hopen dat ze ook wat meer in de winkels komen. Over internet kopen doe ik eigenlijk nooit, want zeker met schoenen wil ik het toch eerst passen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar