Top
Producten voor mooie krullen

Best kept secret: vanHaren schoenencollectie S/S 2013!

Zo nu en dan loop ik vanHaren wel eens binnen om een paar schoenen aan te schaffen. Schoenen voor alledag waarmee ik er trendy uit kan zien voor weinig. Èn het leuke is, ik krijg vaak nog complimenten ook. Heb je trouwens de nieuwe voorjaar/zomer collectie gezien?! Wat mij betreft is vanHaren het best bewaarde geheim in Fashionista land. Dusehh….graag niet verder vertellen, voordat mijn geheime shop spot wordt leeggeplunderd…..

vanHaren

vanHaren instappers met glitters

Budget shopping

Laatst scoorde ik er deze hippe zwarte enkellaarsjes voor maar €19,90, die ik tot op heden zowat dagelijks draag.

vanHaren enkellaarsjes

Mijn vanHaren enkellaarsjes

Toen ik bij de kassa stond, spotte ik tevens onderstaande portemonnee. Aangezien ik al langere tijd op zoek was naar een mooie portemonnee waar al mijn pasje in kunnen, bedacht ik mij geen seconde toen ik zag dat deze leren portemonnee maar €16,90 kostte. Ka-Ching! I love budget shopping! Wie wil dat nou niet, er trendy uit zien voor weinig?

vanHaren portemonnee

Mijn vanHaren leren portemonnee

Personal style

Ladies die zich bewust bezig houden met de laatste modetrends, kunnen volop aan hun trekken komen bij vanHaren. Zowel in de winkel als in de webshop, zijn er schoenen en accessoires verkrijgbaar die steeds vaker hip zijn én ook nog eens betaalbaar. Zoals ik al vaker laat doorschemeren in mijn beauty blogs, houd ik van mooi en betaalbaar, gecombineerd met een snufje ‘duur’. Zo ook als het op mijn personal fashion style aankomt.

vanHaren wedge ballerina's

vanHaren wedge ballerina’s

Over VanHaren

Als je online shopt op vanHarenbetaal je geen verzendkosten. Mocht je iets gekocht hebben en het willen ruilen, dan betaal je geen retourkosten.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Wow, je enkellaarsjes zijn leuk :)!! Ik kom ook niet vaak bij Van Haren, maar de laatste 2 á 3 jaar hebben ze echt vaak leuke schoenen. Ik heb mijn laarzen met sleehak en rode sleehak schoenen bij van Haren gekocht en die behoren tot mijn favorieten….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.