Top

Afrika & Fashion in Nederland: Lady Afrika

Afrika begint steeds meer een modecontinent te worden. Als je fan bent van African fashion en accessoires, kun je nu ook in Nederland terecht om mooie spullen te kopen: Lady Africa!
Afrika als modecontinent

Afrika is hot. Het is een modecontinent waarvan nog veel te ontdekken valt: unieke handgemaakte kleding met een elegante, vrouwelijke stijl en eigenzinnige, stoere accessoires, gemaakt van Afrikaanse natuurproducten en moderne materialen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat fashion afkomstig uit dit continent wordt opgepikt door verschillende fashion bloggers en celebs als Solange Knowles en Beyonce.

Lady Afrika

Op Lady Africa vind je kleding en accessoires van Afrikaanse fashion labels, ondermeer geshowd door het Nederlands-Nigeriaanse model Ovo Drenth, bekend van Holland’s next Top Model, het perfecte voorbeeld van de combinatie Afrika en Nederland.

Ovo Drenth in Lady Africa

African fashion voor elk figuur

Ondanks dat Ovo een typisch modellenmaatje heeft, past Afrikaanse fashion bij iedere vrouw. Afrikaanse ontwerpen staan erom bekend dat ze de de mooie rondingen van het vrouwenlichaam benadrukken. Met een variëteit aan kleuren en dessins, ontwerpen en materialen zit er ongetwijfeld iets bij voor iedere vrouw, én man, die op zoek is naar unieke en stijlvolle kleding.

Webshop Lady Africa

Modeschatten uit alle windstreken

Irene Hin en zoon

Lady Africa is opgericht door Irene Hin, die met haar Afrikaanse en Nederlandse roots een brug wil slaan tussen de 2 modecontinenten. Op haar reizen naar het Afrikaanse continent ontdekte zij een volwaardige mode-industrie met originele, onafhankelijke labels; te mooi om niet met de rest van de wereld te delen.

Anderen lazen ook
Het perfecte (faux) leren jasje: Expresso Biker Look

Met Lady Africa wil Irene modeschatten van het Afrikaanse continent in Nederland introduceren. In de webshop zijn er momenteel fashion items en accessoires uit Zuid- Afrika te koop. In het voorjaar komt hier kleurrijke kleding uit West-Afrika bij en hoopt Irene Hin in de toekomst verder uit te breiden met ontwerpers uit alle windstreken van Afrika.

Q | Wat vind je van de webshop van Africa?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. glasmetwater says

  Heel erg leuke trend! Ik ga zeker op zoek naar meer leuke spulletjes. Ik heb al een paar kledingstukken in deze trend, maar dat wil niet zeggen dat er niks meer bij kan haha 🙂

  • MacBlogster says

   Ik vind African prints geweldig. Lekker kleurrijk.
   Er zijn zoveel leuke fashion items verkrijgbaar, dus er kan altijd meer bij, toch 🙂
   Vandaag komt er ook nog een andere blog online over de leukste fashion items met Ethnic printjes. Stay tuned.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar