Skip to Content

Afrika & Fashion in Nederland: Lady Afrika

Afrika begint steeds meer een modecontinent te worden. Als je fan bent van African fashion en accessoires, kun je nu ook in Nederland terecht om mooie spullen te kopen: Lady Africa!
Afrika als modecontinent

Afrika is hot. Het is een modecontinent waarvan nog veel te ontdekken valt: unieke handgemaakte kleding met een elegante, vrouwelijke stijl en eigenzinnige, stoere accessoires, gemaakt van Afrikaanse natuurproducten en moderne materialen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat fashion afkomstig uit dit continent wordt opgepikt door verschillende fashion bloggers en celebs als Solange Knowles en Beyonce.

Lady Afrika

Op Lady Africa vind je kleding en accessoires van Afrikaanse fashion labels, ondermeer geshowd door het Nederlands-Nigeriaanse model Ovo Drenth, bekend van Holland’s next Top Model, het perfecte voorbeeld van de combinatie Afrika en Nederland.

lady africa Ovo Drenth

Ovo Drenth in Lady Africa

African fashion voor elk figuur

Ondanks dat Ovo een typisch modellenmaatje heeft, past Afrikaanse fashion bij iedere vrouw. Afrikaanse ontwerpen staan erom bekend dat ze de de mooie rondingen van het vrouwenlichaam benadrukken. Met een variëteit aan kleuren en dessins, ontwerpen en materialen zit er ongetwijfeld iets bij voor iedere vrouw, én man, die op zoek is naar unieke en stijlvolle kleding.

Lady afrika webshop

Webshop Lady Africa

Modeschatten uit alle windstreken

Irene Hin en zoon

Lady Africa is opgericht door Irene Hin, die met haar Afrikaanse en Nederlandse roots een brug wil slaan tussen de 2 modecontinenten. Op haar reizen naar het Afrikaanse continent ontdekte zij een volwaardige mode-industrie met originele, onafhankelijke labels; te mooi om niet met de rest van de wereld te delen.

Met Lady Africa wil Irene modeschatten van het Afrikaanse continent in Nederland introduceren. In de webshop zijn er momenteel fashion items en accessoires uit Zuid- Afrika te koop. In het voorjaar komt hier kleurrijke kleding uit West-Afrika bij en hoopt Irene Hin in de toekomst verder uit te breiden met ontwerpers uit alle windstreken van Afrika.

Q | Wat vind je van de webshop van Africa?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Friday 18th of January 2013

Schitterend! Het staat bij haar zo mooi! ;-)

Mildred

Sunday 8th of April 2012

Mooi mooi mooi!

glasmetwater

Sunday 8th of April 2012

Heel erg leuke trend! Ik ga zeker op zoek naar meer leuke spulletjes. Ik heb al een paar kledingstukken in deze trend, maar dat wil niet zeggen dat er niks meer bij kan haha :)

MacBlogster

Sunday 8th of April 2012

Ik vind African prints geweldig. Lekker kleurrijk. Er zijn zoveel leuke fashion items verkrijgbaar, dus er kan altijd meer bij, toch :-) Vandaag komt er ook nog een andere blog online over de leukste fashion items met Ethnic printjes. Stay tuned.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.