Skip to Content

Trevor Sorbie ‘Beautiful Blonde Intensive Treatment’

Omdat ik mijn haar blondeer, dien ik volgens mijn kapper goede haarmaskers te gebruiken die mijn haar voeden en de schade van het blonderen enigszins proberen te herstellen. Als je je haar verft heb je sowieso droog haar, vooral als je krullen hebt en aan de blondeersel gaat. Het gebruik van maskers en goede haarverzorging is dan vooral een must, mijn kapper adviseerde mij daarom Trevor Sorbie: Beautiful Blonde Intensive Treatment.

trevor sorbie mask

Beautiful Blonde Intensive Treatment

Hairdresser of the Year

Het haarverzorgingsmerk Trevor Sorbie is in Nederland redelijk onbekend. Het bestaat uit verschillende lijnen, waaronder ook een lijn voor krullend haar, en is in 1980 opgericht door Trevor Sorbie, een Schotse kapper die in 1970 artistiek directeur was bij Vidal Sassoon. Verantwoordelijk voor innovatieve kniptechnieken en tot 4 keer toe benoemd tot ‘British Hairdresser of the Year’. Dit heeft niemand hem ooit eerder nagedaan.

Betaalbaar & no nonsense

Trevor Sorbie haarproducten worden omschreven als no-nonsense producten, onwikkeld en gemaakt van de beste ingrediënten. De producten zijn in 11 landen te koop en zijn redelijk succesvol vanwege de betaalbaarheid. Het goedkoopste product is bijvoorbeeld €2,75.

trevor sorbie treatment nat haar

Het masker op nat haar. Zoals je aan mijn punten kunt zien is mijn haar aardig droog geworden door het verven.

Rozenmarijn & ginseng extracten

Het product dat ik heb gebruikt, de Beautiful Blonde Intensive Treatment, heeft mij aangenaam verrast! Mijn kapper adviseerde mij om dit masker te gebruiken, omdat mijn haar is geblondeerd. De Beautiful Blonde Intensive Treatment is paarsig van kleur en de textuur is dun. Het bevat Rozemarijn en ginseng extracten. Daarnaast oogt het alsof er zijde aan is toegevoegd. Mijn haar voelt na het gebruik ervan, in elk geval zacht aan.

Kleur & glans bevorderend

De voornaamste eigenschappen van de Beautiful Blonde Intensive Treatment zijn:

  • beschermend (hitte & zonlicht)
  • Kleur en glans bevorderend
trevor sorbie masker nat haar

glans en kruldefinitie

Kruldefinitie

Sinds het gebruik van dit masker glanst mijn haar inderdaad. Door het masker als leave-in te gebruiken, oogt mijn haar gezond en moisturized. Tevens blijven mijn krullen goed in tact. Met de kruldefinitie zit het dus wel snor. En dan de geur……die is heerlijk! Van mij krijgt deze treatment een 8.

trevor sorbie droog haar

Opgedroogde krullen en nog steeds glans. Plus mijn haarpunten zien er iets minder pluizig uit.

Trevor Sorbie wordt in Engeland verkocht bij de populaire drogisterijketen Boots. Gelukkig kun je in Nederland ook Trevor Sorbie producten kopen via de Boots Webshop. Ook is het merk te koop bij verschillende kappers of via Ebay. Wil je weten welke kapper? Google dan “Trevor Sorbie kappers Nederland” en je ziet bij welke kappers het te koop is.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Sunday 9th of November 2014

Zo dit moet ik zeker gaan kopen! Het lijkt kapsel lijkt echt een goede boots te krijgen na het gebruik van bovengenoemd product. Ook dat het kapsel erna gaat glanzen dan het ooit deed. Ik moet nl. ook altijd eerst mijn kapsel blonderen voordat ik ga verven. Maar voor de feestdagen weet ik nog niet of ik het zal verven......

Martine

Sunday 6th of April 2014

Bij toeval kwam op je blog terecht maar wat een geweldige site! Heb zelf krullen en heb er een haat-liefdesverhouding mee. Ik hou ervan als het mooi en goed zit en haat het als het niet mee werkt en er droog en pluizig uitziet zonder goede definitie van de krullen. Gelukkig lees ik hier veel goede reviews en tips/methodes voor mensen met krullen! Ik ga je blog in de gaten houden!

MacBlogster

Sunday 6th of April 2014

Hoi Martine, wees welkom. Ik hoop dat je hier kunt vinden wat je nodig hebt. Ik heb hetzelfde ervaren als jij. Door schade & schande wordt men wijs, en door veel te lezen. Succes & laat vooral vragen en comments achter.

Monique

Thursday 5th of April 2012

Klinkt goed rozemarijn en ginseng extracten. Je haar is er echt op vooruit gegaan. Ik gebruik zelf Silicon Mix met bambu extracten. Heel goed voor krullend haar, kind of curl activator! Ik hoorde laatst ook iets over castor oil uit Jamaica. Weet jij daar iets over?

MacBlogster

Thursday 5th of April 2012

Hoi Monique, ik heb idd iets gehoord over een 'magisch' product uit Jamaica, maar zelf heb heb ik me er nog niet in verdiept, mede omdat ik meer dan tevreden ben over de producten die ik nu gebruik. Maar ik ga week ff op onderzoek uit. Hetgeen wat jij gebruikt klinkt ook interessant; Google time!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.