Top

Macblogster op ‘My Black Hair’


Laatst werd ik benaderd door 1 van de dames van de populaire hair en lifestyle website My Black Hair, met de vraag of Macblogster in hun rubriek ‘de Haarkam’ wilde verschijnen. Dit is een rubriek waarin lezeressen vertellen over hun haarverzorging, favoriete producten en haar bloopers.

Het magische haarritueel van Macblogster 

Aangezien ik deze rubriek regelmatig lees, evenals hun artikelen, was mijn antwoord uiteraard “JAAAA!” Macblogster is dus vanaf heden te zien op My Black Hair, in de rubriek de Haarkam.

Wil je weten welke producten ik voor mijn haren gebruik, wat mijn haarritueel is en waar ik absoluut spijt van heb op haargebied? Neem dan een kijkje in: de Haarkam: Macblogster

[dropcap]W[/dropcap]at is jouw haarritueel en zonder welk haarproduct kun je niet meer leven?

 

Anderen lazen ook
LOC methode: de oplossing tegen pluizig & droog haar!

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar