Top

Pinterest made me do it & ik schaam mij kapot….

Als je teveel naar Pinterest kijkt, ben je de lul. De mooiste make-up en de meest geweldige looks komen er voorbij. Een mens zou er gretig van worden. Correctie: een mens wordt er gretig van. Zo ook ik. Dankzij mijn Pinterest account ben ik aan het shoppen geslagen. Pinterest made me do it!

Ik schaam me

De afgelopen periode heb ik mijzelf een beetje gek laten maken. Ik heb namelijk wat centen uitgegeven aan make-up. En dan met name aan oogschaduw. Ik durf het bijna niet hardop te zeggen hoeveel oogschaduw ik heb gekocht. You’d be in shock en stiekem schaam ik me ……NOT.

 photo Nubian_queen_Juvias_place_zps9otaxy4k.jpg

Bron: BeautyByne

Pinterest made me do it

De helft van de oogschaduw verdwijnt in mijn visagie koffer, maar toch…. Moeder Maria…..Safe my make-up loving soul. Bescherm mij tegen Pinterest.

 photo Oogschaduw_tutorial_zpsrkqu8hzl.jpg

Pinterest made my buy too much eyeshadow!

Make-up Haul of Shame

“Come on girllll, wat heb je gekocht?!”, zul je denken. Nou, ik zal het je laten zien. Althans, een deel anders wordt het een te lang blog artikel….. (alsof ik aan korte blog artikelen doe….)….

Urban Decay Naked Skin weightless Concealer

Eerder gebruikte ik MAC Pro Longwear Concealer, maar omdat ik een dagje ouder wordt en fijne lijntjes onder mijn ogen krijg, wilde ik een concealer die deze lijntjes niet of minder benadrukt. Ik kwam uit bij Urban Decay Naked Skin weightless Concealer. Ik kocht deze bij ICI Paris XL.

 photo Urban Decay Naked Skin weightless Concealer_zps4uvgbuux.jpg

Urban Decay Naked Skin weightless Concealer

Lees hier hoe je concealer aanbrengt.

Morphe Brushes 35O palette

 photo Morphe_35O_zpsyjwrggbo.jpg

Morphe 35O

Dit palette is zo vaak uitverkocht, het is niet normaal. Ik wilde weten of dit product de hype waard is. Ik heb 3 andere Morphe Brushes paletten in huis waarvan ik er 1 regelmatig gebruik, namelijk het 35N palette vanwege de mooie matte kleuren. Ik ben benieuwd of het Morphe 35O palette kan tippen aan het 35N palette en of de kwaliteit beter is dan het Morphe 35P palette.

Anderen lazen ook
Make-up Wishlist; Morphe Brushes & Make-up Studio
 photo Morphe_35O_look_zpsg2syaayf.jpg

Morphe 35O look

Urban Decay Moondust palette

 photo Urban-Decay-Moondust-Eyeshadow-Palette_zpsmiecvw0c.jpg

Urban Decay Moondust

Dit palette wilde ik zo graag hebben! Ondanks dat ik twijfelde heb ik het toch gekocht. Het mooie aan dit palette vind ik dat je er zeer opvallende glitter looks mee kunt maken, evenals iets subtielere looks waarbij de glitters niet eens zo erg opvallen. Op Instagram liet ik een minder opvallende look zien.

Embrace the frizz It’s autumn ?? • • #urbandecaynl #afrogirl

Een foto die is geplaatst door Angela (@macblogster) op

Zie hier tevens een look die jezou kunnen maken met het Urban Decay Moondust palette:

 photo UD_Moondust_look_zpshsyesgoe.jpg

Glitter eyes

Juvia’s Place oogschaduw paletten

 photo Juvias_place_masquerade_zpssb2s9bmb.jpg

Juvia’s Place Masquerade palette

Ik kocht niet 1, maar liefst 3 verschillende paletten van Juvia’s Place. Zo dus ook het nieuwe Masquerade palette dat telkens uitverkocht is. De pigmentatie is zeer sterk omdat deze paletten aanvankelijk bedoeld waren voor de donkere huid. Ze worden echter door iedereen gebruikt van Nikkie Tutorials tot aan de onderstaande dame:

Geen zin in goud en rood? Iets minder heftig is ook mogelijk:

 photo Masquerade_juvias_place_look_zpsek4kaow2.jpg

Oogschaduw tutorial van Pinterest

Verkoopinformatie

Als je ook geïnteresseerd bent in het make-up dat ik heb gekocht, lees dit blog artikel zodat je bepaalde producten met korting kan aanschaffen.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Zulke foto’s worden meestal met lampen gemaakt en oneffenheden worden weggepoetst. Zal bij mij niet hetzelfde zijn. Maar gelukkig gaat niemand zo dicht op mij staan als ik uitga of een speciaal event heb ?
   Met de concealer heb ik nog steeds fijne lijntjes, geen miracle product, maar gelukkig worden ze niet benadrukt en evt donkere kringen worden bedekt in een wip zonder dat het er geplamuurd of onnatuurlijk uitziet.

 1. Tro Vey says

  De liplooks zijn mooi alleen helaas bij perfecte lippen (kom ik aan met mijn kleine bekkie ;P ) en 10 minuten om voor de camera om die perfecte foto te maken….niet zo praktisch dus hahaha. Ooglooks hetzelfde verhaal met mijn extreem hooded eyes, vergeet ze maar want je ziet niets en/of je stempelt alles op het overhangende deel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar