Skip to Content

Pinterest made me do it & ik schaam mij kapot….

Als je teveel naar Pinterest kijkt, ben je de lul. De mooiste make-up en de meest geweldige looks komen er voorbij. Een mens zou er gretig van worden. Correctie: een mens wordt er gretig van. Zo ook ik. Dankzij mijn Pinterest account ben ik aan het shoppen geslagen. Pinterest made me do it!

Ik schaam me

De afgelopen periode heb ik mijzelf een beetje gek laten maken. Ik heb namelijk wat centen uitgegeven aan make-up. En dan met name aan oogschaduw. Ik durf het bijna niet hardop te zeggen hoeveel oogschaduw ik heb gekocht. You’d be in shock en stiekem schaam ik me ……NOT.

Pinterest made me do it

De helft van de oogschaduw verdwijnt in mijn visagie koffer, maar toch…. Moeder Maria…..Safe my make-up loving soul. Bescherm mij tegen Pinterest.

 photo Oogschaduw_tutorial_zpsrkqu8hzl.jpg

Pinterest made my buy too much eyeshadow!

Make-up Haul of Shame

“Come on girllll, wat heb je gekocht?!”, zul je denken. Nou, ik zal het je laten zien. Althans, een deel anders wordt het een te lang blog artikel….. (alsof ik aan korte blog artikelen doe….)….

Urban Decay Naked Skin weightless Concealer

Eerder gebruikte ik MAC Pro Longwear Concealer, maar omdat ik een dagje ouder wordt en fijne lijntjes onder mijn ogen krijg, wilde ik een concealer die deze lijntjes niet of minder benadrukt. Ik kwam uit bij Urban Decay Naked Skin weightless Concealer. Ik kocht deze bij ICI Paris XL.

 photo Urban Decay Naked Skin weightless Concealer_zps4uvgbuux.jpg

Urban Decay Naked Skin weightless Concealer

Lees hier hoe je concealer aanbrengt.

Morphe Brushes 35O palette

 photo Morphe_35O_zpsyjwrggbo.jpg

Morphe 35O

Dit palette is zo vaak uitverkocht, het is niet normaal. Ik wilde weten of dit product de hype waard is. Ik heb 3 andere Morphe Brushes paletten in huis waarvan ik er 1 regelmatig gebruik, namelijk het 35N palette vanwege de mooie matte kleuren. Ik ben benieuwd of het Morphe 35O palette kan tippen aan het 35N palette en of de kwaliteit beter is dan het Morphe 35P palette.

 photo Morphe_35O_look_zpsg2syaayf.jpg

Morphe 35O look

Urban Decay Moondust palette

 photo Urban-Decay-Moondust-Eyeshadow-Palette_zpsmiecvw0c.jpg

Urban Decay Moondust

Dit palette wilde ik zo graag hebben! Ondanks dat ik twijfelde heb ik het toch gekocht. Het mooie aan dit palette vind ik dat je er zeer opvallende glitter looks mee kunt maken, evenals iets subtielere looks waarbij de glitters niet eens zo erg opvallen. Op Instagram liet ik een minder opvallende look zien.

Embrace the frizz It’s autumn ?? • • #urbandecaynl #afrogirl

Een foto die is geplaatst door Angela (@macblogster) op

Zie hier tevens een look die jezou kunnen maken met het Urban Decay Moondust palette:

 photo UD_Moondust_look_zpshsyesgoe.jpg

Glitter eyes

Juvia’s Place oogschaduw paletten

 photo Juvias_place_masquerade_zpssb2s9bmb.jpg

Juvia’s Place Masquerade palette

Ik kocht niet 1, maar liefst 3 verschillende paletten van Juvia’s Place. Zo dus ook het nieuwe Masquerade palette dat telkens uitverkocht is. De pigmentatie is zeer sterk omdat deze paletten aanvankelijk bedoeld waren voor de donkere huid. Ze worden echter door iedereen gebruikt van Nikkie Tutorials tot aan de onderstaande dame:

Geen zin in goud en rood? Iets minder heftig is ook mogelijk:

 photo Masquerade_juvias_place_look_zpsek4kaow2.jpg

Oogschaduw tutorial van Pinterest

Verkoopinformatie

Als je ook geïnteresseerd bent in het make-up dat ik heb gekocht, lees dit blog artikel zodat je bepaalde producten met korting kan aanschaffen.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mayra

Wednesday 21st of November 2018

Ik word meteen helemaal hebberig van dit artikel, IK WIL DIT ALLEMAAL.

MacBlogster

Thursday 22nd of November 2018

Dat gevoel ken ik ;-)

Carolien

Friday 25th of November 2016

Je blog is echt nice!! Ik vermaak me bij iedere keer dat ik scroll :-) Keep up the good work sis.

MacBlogster

Friday 25th of November 2016

Carolien, super bedankt voor je leuke reactie! <3

Inez Icwa

Sunday 6th of November 2016

Ik kijk naar jou blog en ik heb al problemen ?? Maar deze look gaan we oefenen voor babygirls 20th birthday Chaneyra #birthdaygoals#

MacBlogster

Sunday 6th of November 2016

?? Practise makes perfect

chucky1012

Sunday 6th of November 2016

Wauw.... Prachtige aankopen ;-)

Xoxo

Tro Vey

Sunday 6th of November 2016

De liplooks zijn mooi alleen helaas bij perfecte lippen (kom ik aan met mijn kleine bekkie ;P ) en 10 minuten om voor de camera om die perfecte foto te maken....niet zo praktisch dus hahaha. Ooglooks hetzelfde verhaal met mijn extreem hooded eyes, vergeet ze maar want je ziet niets en/of je stempelt alles op het overhangende deel.

MacBlogster

Sunday 6th of November 2016

En gekleurde eyeliner?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.