Top

Lifestyle & fashion tip: online besparen met met Yellowbag

Heerlijk……. Al je favoriete producten online bewaren op één overzichtelijke plek en een melding krijgen als de prijs daalt. Het klinkt als een sprookje echter met de nieuwe gratis shopping tool Yellowbag is dit sinds kort mogelijk. 

online geld besparen met yellowbag

In Yellowbag verzamel je producten en webshops op één persoonlijke, overzichtelijke plek. “We zien mensen worstelen om al hun online producten en shops te bewaren, ze gebruiken bookmarks, verlanglijsten of zelfs Excel-sheets. Met Yellowbag is dit probleem voorbij”, aldus Paul Aelen, oprichter Yellowbag.

Geld besparen tijdens shoppen

Bovendien helpt Yellowbag online shoppers geld besparen met de unieke price alert: zodra de prijs van je bewaarde product daalt, ontvang je een melding. Dus niet meer zoeken naar de beste prijs van dit moment, maar wachten op de grote prijsdaling van 20% tot soms wel 75%. “Het draait om de juiste timing van aanschaf en met Yellowbag ben je er altijd op het juiste moment bij”, legt Jasper van Elferen, oprichter Yellowbag, uit. Die momenten zijn er volop, blijkt uit eigen onderzoek van Yellowbag: 20% van alle online producten daalt maandelijks in prijs.

Over Yellowbag

Yellowbag is ontwikkeld door Paul Aelen en Jasper van Elferen uit Nijmegen. Yelllowbag is een onafhankelijk platform gemaakt om online shoppers tijd en geld te besparen. Hiervoor heeft Yellowbag een zelflerende techniek ontwikkeld waarmee meer dan 93% van alle shops wereldwijd geïndexeerd worden. Nieuwsgierig geworden? Yellowbag is gratis te gebruiken via www.yellowbag.com.

Anderen lazen ook
Last minute kerst shopping: 5 kerstcadeaus onder €10

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar