Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Make-up Newsflash #14: make-up kwasten voor ‘n prikkie

Essence lanceert binnenkort een limited edition kwasten collectie met prijzen niet hoger dan  €3,39.

Wat is een goede make-up kwast?

Make-up Artists zeggen wel eens “je kunt nog zulke dure make-up hebben, maar als je kwasten niet goed zijn, is het resultaat er niet naar.” Wat nu de definitie van een goede make-up kwast is, is mij onduidelijk. Volgens mij komt het erop neer dat het een kwestie is van uitproberen en vergelijken.

Essence make me pretty kwasten photo Essence_Make-me_Pretty_kwasten_zpsmm1ilspd.jpg

Budget make-up Kwasten

Zo hoor ik ook vaak dat een goede make-up kwast niet per sé duur hoeft te zijn. Goed nieuws dan ook voor beauties on budget. Vanaf november 2015 heeft Essence make-up kwasten in het Nederlandse assortiment, een limited edition kwastencollectie met felle kleuren die de naam “make me pretty” draagt. In België zijn de kwasten al vanaf eind september t/m oktober 2015 te verkrijgen.

Essence Make Me Pretty 

Het Essence Make Me Pretty assortiment bestaat uit 9 kwasten, waaronder een kwastenhouder en brush cleanser. Prijzen varieren van €1.89 t/m €3,39.

 

 

Anderen lazen ook
Dit weet je vast & zeker allang over deze make-up kwasten

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.