Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MAX Factor Elixir Gloss + winnen

MAX Factor heeft sinds dit voorjaar een nieuwe lipgloss collectie opgenomen in het assortiment: MAX Factor Elixir Gloss, verkrijgbaar in vijf kleuren. Ik kreeg de verschillende kleuren toegezonden en heb er vier geswatcht en getest. De vijfde kleur, Glowing Peach (20) geef ik weg aan één van jullie, als onderdeel van de Goodiebag die ik heb samengesteld. 
 photo MAXFactorColourElixirGloss_zpscde04fbb.jpg

Max Factor introduceerde in 1930 de eerste lipgloss in Hollywood, zodat de lippen van filmsterren als Marilyn Monroe en Jean Harlow er glanzend uit zagen op het grote doek. Nu lanceert MAX Factor de Elixir Gloss die wordt omschreven als een “trendy gloss met een hoge pigmentatie.”

 photo MAXFactorColourElixirGlossclose-up_zps7e4854df.jpg
De Elixir Gloss is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Polished Fuschia (60)
  • Luxurious Berry (45)
  • Enchanting Coral (25)
  • Glowing Peach (20)
  • Pristine Nude (10)

 photo SwatchesMAXFactorColourElixirGloss_zps58f90efb.jpg
Volgens MAX Factor zorgt de nieuwe Elixir Gloss collectie voor “een intense glans” en geeft het het “zijdezachte gevoel van een lippenbalsem.” Laat ik eens kijken of dit klopt.

Polished Fuschia

 photo MAXFactorColourElixirGlossPolishedFuschia60_zps7c45b20d.jpg
Op de bovenstaande foto draag ik de kleur Polished Fuschia (60). Zoals je op de foto’s kunt zien is er voldoende gloss. Ik zou dit  niet per sé intens noemen, maar eerder subtiel. Het woord “subtiel” komt bij mij op vanwege de bijna transparante look.

Luxurious Berry

 photo MAXFactorColourElixirGlossLuxuriousBerry45_zps4dcd7e52.jpg
De kleur Luxurious Berry (45) getuigt niet van een hoge pigmentatie zoals MAX Factor zelf omschrijft. Ditzelfde geldt trouwens ook voor de overige kleuren. De twee kleuren die het minst transparant zijn en dus meer opvallen, zijn Polished Fuschia (60) en Pristine Nude (10).

Anderen lazen ook
Goedkoop make-up shoppen in New York

Pristine Nude

 photo MAXFactorColourElixirGlossPristineNude10_zpsc1277f0f.jpg
Vanwege de toegevoegde olie en Candillawax raken je lippen niet uitgedroogd. MAX Factor Elixir Gloss is plakkerig zoals een lipgloss betaamt, echter niet storend. Het voelt gelukkig niet aan als behangerslijm.

Enchanting Coral

 photo MAXFactorColourElixirGlossEnchantingCoral25_zps21223941.jpgMAX Factor Elixir Gloss & lipstick

Opvallend vind ik dat de kleuren in de huls opvallender zijn, dan de kleur op mijn lippen. Dit vind ik jammer, ik had graag meer kleur op mijn lippen gezien. Vrouwen die van een subtiele gloss houden, zullen echter tevreden zijn. Vanwege de subtiele pigmentatie is MAX Factor Elixir Gloss namelijk zeer geschikt om te dragen naar het werk.
 photo MAXlippenstiftampMAXFactorElixirGlossEnchantingCoral_zps20220496.jpg

MAX Factor Elixir Gloss kun je tevens gebruiken om eventueel je lipstick meer gloss te geven, zonder dat de kleur drastisch verandert.

 photo LipstickampMAXFactorElixirGlossEnchantingCoral_zpsa1d54ad5.jpg

Winnen

MAX Factor Elixir Gloss is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen in 5 kleuren. Per Gloss betaal je €11,99. Indien je graag MAX Factor Elixir Glowing Peach wilt winnen, kun je in het blog artikel Goodiebag giveaway” lezen hoe je hier voor in aanmerking komt.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Heidi says

    Yaaaaaayyyy!! Hoop zo erg dat ik diee geweldig goodiebag winn!! i would lovee lovee lovee lovee to winnn❤❤❤ De kleuren staan je super mooii!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.