Skip to Content

MAX Factor Elixir Gloss + winnen

MAX Factor heeft sinds dit voorjaar een nieuwe lipgloss collectie opgenomen in het assortiment: MAX Factor Elixir Gloss, verkrijgbaar in vijf kleuren. Ik kreeg de verschillende kleuren toegezonden en heb er vier geswatcht en getest. De vijfde kleur, Glowing Peach (20) geef ik weg aan één van jullie, als onderdeel van de Goodiebag die ik heb samengesteld. 
 photo MAXFactorColourElixirGloss_zpscde04fbb.jpg

Max Factor introduceerde in 1930 de eerste lipgloss in Hollywood, zodat de lippen van filmsterren als Marilyn Monroe en Jean Harlow er glanzend uit zagen op het grote doek. Nu lanceert MAX Factor de Elixir Gloss die wordt omschreven als een “trendy gloss met een hoge pigmentatie.”

 photo MAXFactorColourElixirGlossclose-up_zps7e4854df.jpg
De Elixir Gloss is verkrijgbaar in de kleuren:

  • Polished Fuschia (60)
  • Luxurious Berry (45)
  • Enchanting Coral (25)
  • Glowing Peach (20)
  • Pristine Nude (10)

 photo SwatchesMAXFactorColourElixirGloss_zps58f90efb.jpg
Volgens MAX Factor zorgt de nieuwe Elixir Gloss collectie voor “een intense glans” en geeft het het “zijdezachte gevoel van een lippenbalsem.” Laat ik eens kijken of dit klopt.

Polished Fuschia

 photo MAXFactorColourElixirGlossPolishedFuschia60_zps7c45b20d.jpg
Op de bovenstaande foto draag ik de kleur Polished Fuschia (60). Zoals je op de foto’s kunt zien is er voldoende gloss. Ik zou dit  niet per sé intens noemen, maar eerder subtiel. Het woord “subtiel” komt bij mij op vanwege de bijna transparante look.

Luxurious Berry

 photo MAXFactorColourElixirGlossLuxuriousBerry45_zps4dcd7e52.jpg
De kleur Luxurious Berry (45) getuigt niet van een hoge pigmentatie zoals MAX Factor zelf omschrijft. Ditzelfde geldt trouwens ook voor de overige kleuren. De twee kleuren die het minst transparant zijn en dus meer opvallen, zijn Polished Fuschia (60) en Pristine Nude (10).

Pristine Nude

 photo MAXFactorColourElixirGlossPristineNude10_zpsc1277f0f.jpg
Vanwege de toegevoegde olie en Candillawax raken je lippen niet uitgedroogd. MAX Factor Elixir Gloss is plakkerig zoals een lipgloss betaamt, echter niet storend. Het voelt gelukkig niet aan als behangerslijm.

Enchanting Coral

 photo MAXFactorColourElixirGlossEnchantingCoral25_zps21223941.jpgMAX Factor Elixir Gloss & lipstick

Opvallend vind ik dat de kleuren in de huls opvallender zijn, dan de kleur op mijn lippen. Dit vind ik jammer, ik had graag meer kleur op mijn lippen gezien. Vrouwen die van een subtiele gloss houden, zullen echter tevreden zijn. Vanwege de subtiele pigmentatie is MAX Factor Elixir Gloss namelijk zeer geschikt om te dragen naar het werk.
 photo MAXlippenstiftampMAXFactorElixirGlossEnchantingCoral_zps20220496.jpg

MAX Factor Elixir Gloss kun je tevens gebruiken om eventueel je lipstick meer gloss te geven, zonder dat de kleur drastisch verandert.

 photo LipstickampMAXFactorElixirGlossEnchantingCoral_zpsa1d54ad5.jpg

Winnen

MAX Factor Elixir Gloss is verkrijgbaar bij de bekende drogisterijen in 5 kleuren. Per Gloss betaal je €11,99. Indien je graag MAX Factor Elixir Glowing Peach wilt winnen, kun je in het blog artikel Goodiebag giveaway” lezen hoe je hier voor in aanmerking komt.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Macblogster (@MacBlogster)

Thursday 5th of June 2014

Ladies, meedoen kan nog t/m vandaag (23:59 uur)!: http://t.co/fanvStPpFK

Heidi

Sunday 1st of June 2014

Yaaaaaayyyy!! Hoop zo erg dat ik diee geweldig goodiebag winn!! i would lovee lovee lovee lovee to winnn❤❤❤ De kleuren staan je super mooii!!

chucky1012

Sunday 1st of June 2014

❤ the gloss ;-)

Macblogster (@MacBlogster)

Sunday 1st of June 2014

Zondag is een mooie dag om mee te doen met een winactie: http://t.co/P1woZ3PBf4

MacBlogster

Sunday 1st of June 2014

Zondag is een mooie dag om mee te doen met een winactie: http://t.co/P1woZ3PBf4

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.