Skip to Content

Africa Fashion Week Amsterdam 2014 gaat van start!

Good news! Na onder andere Berlijn, Praag, Londen en Parijs, heeft onze hoofdstad nu ook een Africa Fashion Week Amsterdam (AFWA 2014). Op 30 en 31 augustus 2014 strijken 20 Afrikaans geïnspireerde mode ontwerpers neer in het World Fashion Centre in Amsterdam, om de pracht van Afrikaanse couture, art en fashion te delen met een internationaal publiek in Amsterdam. Het goede nieuws is dat Macblogster.nl enkele uitnodigingen mag weggeven!

Africa Fashion Week Amsterdam 2014 photo AFWA2014_zpsf0768c90.jpg

Internationale fashion scene

Africa Fashion Week Amsterdam heeft als doel de invloeden en bijdragen van Afrikaanse mode ontwerpers te benadrukken in de hedendaagse internationale fashion scene, door middel van een jaarlijk terugkerend tweedaags event.

Africa Fasion Week Amsterdam

Afrikaanse maar ook Afrikaans geïnspireerde ontwerpers uit Nederland en de rest van Europa, zullen hun collecties presenteren aan een internationaal publiek in Amsterdam. Dit jaar zullen 20 ontwerpers door middel van prikkelende en inspirerende fashion shows, proberen een connectie te maken met een fashion minnend publiek.

Fashion, muziek, inspiratie & celebs

Behalve inspirerende fashion shows zal  programma van Africa Fashion Week Amsterdam 2014 tevens uit muziek, dans en inspirational words bestaan. Dit alles gepresenteerd door verschillende celebs, waaronder award winning celebrity Eryca Freemantle, bekend door haar werk als internationale celebrity Make-up Artist en motivational speeker. Ook zal Miss Bess, afro-pop-jazz-zangeres én songwriter, een knallend optreden verzorgen.

Tickets winnen AWFA 2014

In de aanloop naar de fashion shows op 30 en 31 augustus 2014, zal ik via Facebook, Twitter en Instagram een aantal uitnodigingen voor Africa Fashion Week Amsterdam 2014 weggeven. Wil je zeker weten dat je aanwezig kunt zijn bij de unieke première van AFWA 2014, koop hier je AFWA 2014 tickets. Voor meer informatie, zie de officiële AFWA website: www.afwamsterdam.com.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Naomi Vlaar-Breeveld

Tuesday 12th of August 2014

Naomi Vlaar-Breeveld liked this on Facebook.

Bernice Boldewijn Neyda

Tuesday 12th of August 2014

Bernice Boldewijn Neyda liked this on Facebook.

Africa Fashion Week Amsterdam

Tuesday 12th of August 2014

Africa Fashion Week Amsterdam liked this on Facebook.

Dee-Hair Quality

Tuesday 12th of August 2014

Dee-Hair Quality liked this on Facebook.

Henna Nortan

Monday 11th of August 2014

Henna Nortan liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.