Top
Producten voor mooie krullen

Fashion statement: Converse Wedding All Stars

Ik heb nog geen huwelijksplannen, maar dit vond ik aardig bijzonder. Sinds kort is het mogelijk om te trouwen in Converse Wedding All Stars custom made  by UNiCKZ.
Wedding All Stars Converse

Pijnlijke voeten door trouwschoenen

Na een hele dag rondlopen op hakken, krijg ik al last van vermoeide voeten, laat staan als ik de hele dag trouwschoenen zou moeten dragen. Vooral als het tijd is om met de voeten van de vloer te gaan (mijn grootste hobby overigens). Uiteraard kun je trouwschoenen vervangen door ballerina’s, maar origineler is het uiteraard om custom made All Stars rond te lopen die een persoonlijke huwelijk touch hebben, compleet in de stijl van je huwelijk.

UNiCKZ Wedding All Stars

Mocht je trouwplannen hebben, dan bestaat er nu de mogelijkheid een tekst of trouwdatum te laten borduren op de achterkant van de All Stars die je wilt hebben, via UNiCKZ. Er zijn verschillende kleurcombinaties mogelijk. Populaire teksten zijn: Mrs. voor de bruid en Mr. voor de bruidegom of achternamen.

Wedding All Stars Converse photo MrampMrsweddingAllStarsConverse_zps44df776c.png

De Wedding Converse All Starts van UNiCKZ zijn te koop vanaf 99,95 per paar. De levertijd is ongeveer 10 dagen. Meer info vind je op de website van UNiCKZ.

Q | Welke tekst zou jij laten borduren op je wedding Converse All Stars?

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.